culti píše:Se 17 objednávkami musí mít z tebe v O2 radost
Pro použití 17 kódů nemusel dělat 17 objednávek

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
culti píše:Se 17 objednávkami musí mít z tebe v O2 radost
culti píše:Kódy údajně zase prodlouženy kvůli malé nabídce v eshopu.
Milos píše:Taky mám jednu vyřízenou objednávku s vyzvednutím do dnešního dne. Psal jsem na prodejnu žádost o prodloužení termínu vyzvednutí, odepsali že na to nemají systémDnes se na prodejnu nedostanu, tak jsem zvědavý, co se s tou objednávkou stane a jestli ještě půjde vyzvednout 2. ledna, kdy by na prodejnu mělo dorazit zboží z dalších mých objednávek.
aaaa píše:No ale pokud mas kody zapsane, tak je muzes pouzit znovu, zrusenim objednavky se kody obnovi.
Milos píše:Milos píše:Taky mám jednu vyřízenou objednávku s vyzvednutím do dnešního dne. Psal jsem na prodejnu žádost o prodloužení termínu vyzvednutí, odepsali že na to nemají systémDnes se na prodejnu nedostanu, tak jsem zvědavý, co se s tou objednávkou stane a jestli ještě půjde vyzvednout 2. ledna, kdy by na prodejnu mělo dorazit zboží z dalších mých objednávek.
Byl jsem dnes na prodejně a ta objednávka s termínem vyzvednutí do 31.12.2024 už byla stornovaná a nešla obnovitNabídli mi objednání zboží znovu, ale už bez slevového kupónu na 400Kč, což jsem samozřejmě odmítl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků