O2 - Sezónní akce a odměny

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Milos 1. 1. 2025 14:22

culti píše:Se 17 objednávkami musí mít z tebe v O2 radost :D

Pro použití 17 kódů nemusel dělat 17 objednávek :nenapadne Na jedné objednávce klidně mohl mít více položek (různých kabelů) a u každé položky mohl použít jeden kód.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Letadlo 1. 1. 2025 15:32

Tak potvrzuji, že nevyužitý kód při otestování teďka na příslušenství v košíku funguje a odečte 400 korun.

culti píše:Kódy údajně zase prodlouženy kvůli malé nabídce v eshopu.

Stejně mi ta argumentace moc nesedí. Už mi není 5 let a nejsem tak naivní, proč by tedy mělo Kyslík zajímat, že lidi zboží vykoupili a navyšovat si svůj náklad na tuto akci. (I kabel prodaný za korunu je pro ně dražší než ta jedna koruna, plus doprava a ostatní režije.)
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 2. 1. 2025 16:02

Dneska nová nabídka. Sleva na telefony a reproduktor vlastní značky O2 v setu 2 kusů za 500 korun. (Ne, sleva 400 korun se na to použít nedá.)

https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/vyprodej-o2
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 2. 1. 2025 16:17

Ten O2 reproduktor je prakticky ten stejný jako Sencor SSS 1400 který má výchozí cenu 499 Kč takže s kupóny přijde jeden na 99 Kč, s kupónem z 1.12. jsem je bral po 1 Kč.
Na ty rozměry nehraje špatně, má slušný akumulátor 1800 mAh.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Letadlo 2. 1. 2025 16:52

Za stovku, jeden za 100 korun. Ne za 99 korun. Za 50 korun by to bylo lepší, ale zase nemůžeme být příliš chamtiví.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 3. 1. 2025 00:26

Milos píše:Taky mám jednu vyřízenou objednávku s vyzvednutím do dnešního dne. Psal jsem na prodejnu žádost o prodloužení termínu vyzvednutí, odepsali že na to nemají systém :-| Dnes se na prodejnu nedostanu, tak jsem zvědavý, co se s tou objednávkou stane a jestli ještě půjde vyzvednout 2. ledna, kdy by na prodejnu mělo dorazit zboží z dalších mých objednávek.

Byl jsem dnes na prodejně a ta objednávka s termínem vyzvednutí do 31.12.2024 už byla stornovaná a nešla obnovit :-l Nabídli mi objednání zboží znovu, ale už bez slevového kupónu na 400Kč, což jsem samozřejmě odmítl.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 3. 1. 2025 05:51

No ale pokud mas kody zapsane, tak je muzes pouzit znovu, zrusenim objednavky se kody obnovi.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 3. 1. 2025 07:10

V té recenzi uvádějí: "Pokud do USB-A konektoru připojíte dodávaný USB-C/A kabel, dá se ze zapnutého Bluetooth reproduktoru dobíjet i smartphone nebo další drobná elektronika."
V návodu se píše: "USB - A nemá funkci powerbanky - neslouží k nabíjení mobilních zařízení."
U mého repráčku Sencor SSS1400 jsem zkoušel nabíjet hodinky a funguje to, těm stačí malý nabíjecí proud, na nabíjení telefonu bych to fakt nepoužíval.
Jinak na svojí velikost hrají ty repráčky opravdu slušně a hlavně mají slušnou výdrž.
Srovnával jsem dvojici těchto repráčků se starším Niceboy Raze 2 twins a není to až takový rozdíl, ten Niceboy má 2x 12W a stál cca 1500 Kč.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kuk321 3. 1. 2025 07:30

Recenze kde se dá poslechnout https://youtu.be/jSUihgzLFV0?si=lLo01zgF5wx-sPyE ( porovnání s jbc4 a nice)
Kuk321
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 3. 1. 2025 08:11

aaaa píše:No ale pokud mas kody zapsane, tak je muzes pouzit znovu, zrusenim objednavky se kody obnovi.

Vis to jistě? To bych pak asi dnes nešel vyzvednout 16GB SD kartu, ale čekal bych na tu bílou 64GB. :hm
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod polda 3. 1. 2025 11:26

Zrušením objednávky mizí i kód,musí zadat nový.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 3. 1. 2025 12:38

Jsem se v preposledne varce 400kc kuponu primo tel. v prodejne domluvil na zruseni objednavky(z duvodu propadnuti) a vystaveni nove (nevim jestli pouzila stejny kod). Tvrdila, ze je to nestandardni, ale proklientsky to udelala. Takze bude zalezet, na koho narazite...Ze to nejde primo na klientskem centru, je druha pisnicka, nemaji to idealne "propojene", takove oldschool, typicky (neprehledny) korporat no, samoobsluha uctu a celkova sprava objednavek je totalni ulet, dikybohu ze jsem to musel resit jednou...
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 3. 1. 2025 13:19

Milos píše:
Milos píše:Taky mám jednu vyřízenou objednávku s vyzvednutím do dnešního dne. Psal jsem na prodejnu žádost o prodloužení termínu vyzvednutí, odepsali že na to nemají systém :-| Dnes se na prodejnu nedostanu, tak jsem zvědavý, co se s tou objednávkou stane a jestli ještě půjde vyzvednout 2. ledna, kdy by na prodejnu mělo dorazit zboží z dalších mých objednávek.

Byl jsem dnes na prodejně a ta objednávka s termínem vyzvednutí do 31.12.2024 už byla stornovaná a nešla obnovit :-l Nabídli mi objednání zboží znovu, ale už bez slevového kupónu na 400Kč, což jsem samozřejmě odmítl.

Přes chat jsem se dnes spojil s O2, sdělil jim informaci o stornované objednávce a požádal o obnovení slevového kódu. K mému překvapení mi kód bez problému obnovili a sdělili, nikde poznamenaný jsem ho totiž neměl. Zkusil jsem ho teď použít a normálně funguje :tleskani
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 3. 1. 2025 13:21

A máme teda nějak ověřené, že kódy platí do 12.1.? Jinak (opět díky Milošovi) jsem aplikoval stejný postup na O2 chatu i pro dosud nevyzvednutou objednávku :tleskani
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka