O2 - Sezónní akce a odměny

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dwxx 6. 2. 2025 09:23

No z mých 3x100 nefunguje ani jeden. Každopádně ten nový funguje a to je důležité B-)
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 2. 2025 09:28

Hlavně k čemu kód na 100 Kč, když je ta sleva za víc položek. :)
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dwxx 6. 2. 2025 09:32

Jasně, píšu to spíš v souvislosti s tím, jestli jsem špatně použil ten předchozí 300. Ale to je už jedno. Uvidíme, jestli ještě někdo má minulé kódy a jestli půjdou nebo nepůjdou použít
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 6. 2. 2025 09:47

myšpulín píše:Teď jsem si procházel svoje kódy a zvláštní, připadá mi, že jich mám neplatných víc.
Ze začátku jsem to ale moc neevidoval, sle že bych už využil třeba 12 dvoustovkových?
Možná jsem některé špatně přepsal.
Musím si to ještě projít. :D
V každém případě mám ještě platné kódy všech hodnot, 300, 200 i 100.

Tyto to by mě zamrzlo kdyby ty 300 propadly. To jsou hned 3 kabliky:D
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 6. 2. 2025 13:20

Jeden 100Kč jsem teď zkusmo zadal a funguje. Na začátku je O, nezadali jste třeba místo toho 0?
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod dwxx 6. 2. 2025 14:50

Main gott fakt, ono jak se to nekopírovalo přímo z appky ale ze screenshotu, tak se to špatně zkopírovalo. A ty stovkové mají ještě další nulu uprostřed. Tak díky za nakopnutí... O:-)
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 6. 2. 2025 15:12

Dnešních 300 jsem využil . 2x 1.2m C-C kabel 240W a 1x60W tyrkys. Za ty kačky dobré. Asi si koupím knír ať mě nepoznaj, zrovna dnes jsem byl vyzvednou další balíček:-D
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Dj Smolíček 6. 2. 2025 16:46

Tak já využil akorát tu dnešní nabídku 300 Kč na usb-c c kabel tyrkysový za 299 Kč.ty starší kódy už bohužel zmizely,jak psal myšpulín.
Dj Smolíček
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 2. 2025 17:19

Dzejn Dočk píše:Dnešních 300 jsem využil . 2x 1.2m C-C kabel 240W a 1x60W tyrkys. Za ty kačky dobré. Asi si koupím knír ať mě nepoznaj, zrovna dnes jsem byl vyzvednou další balíček:-D

Mě už znají, naposled se holka usmívala když jsem vstupoval a dostal jsem ji když jsem jo do ruky dal papírek se 4 PINy a částkami doplatků. Ani se neptala na jméno, samozřejmě už nenabízí žádné služby. Kolega se ptal, jestli jsou tam zase další slevy. Další objednávka je na cestě.
:D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 6. 2. 2025 17:24

Ty mám uložené, mají platit do konce března a to snad něco naskladní. Rád bych přidal do sbírky další chytré zásuvky a ještě nabíječku.

Já mám z každé akce vše 3x, takže dnes jsme investoval 3kč :-D

-- 6. 2. 2025 17:27 --

myšpulín píše:
Dzejn Dočk píše:Dnešních 300 jsem využil . 2x 1.2m C-C kabel 240W a 1x60W tyrkys. Za ty kačky dobré. Asi si koupím knír ať mě nepoznaj, zrovna dnes jsem byl vyzvednou další balíček:-D

Mě už znají, naposled se holka usmívala když jsem vstupoval a dostal jsem ji když jsem jo do ruky dal papírek se 4 PINy a částkami doplatků. Ani se neptala na jméno, samozřejmě už nenabízí žádné služby. Kolega se ptal, jestli jsou tam zase další slevy. Další objednávka je na cestě.
:D

:D :D jojo už mi taky nic nenabízejí. Zajímavé je, že někteří nechtějí ani doplatek...

asi to taky napíšu na papírek, ať nemusím diktovat. Jeden zaměstnanec s tím má problém a musím mu ukázat SMS :-D
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 6. 2. 2025 17:33

To je ó, nebo nula? Máte to velkejma? A few days later... to jste zase vy? Kde ty kódy porád berete?
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 2. 2025 18:13

Jo na to kde ty kódy pořád beru se mě taky ptají.
Říkám, že to na sebe beru od kolegů, protože bydlím blízko prodejny, což je pravda a taky těm kolegům ty věci dávám.
Dnes jsem zase "kontroloval" pár služebních telefonů, chudáci si možná myslí, že hlídám co provolají a ne že si na ta čísla beru kódy. :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 6. 2. 2025 18:27

:-D :-D :-D :-D :-D :-D
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod culti 6. 2. 2025 18:50

Další kódy jsou dostupné přes notifikace apky.
culti
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 2. 2025 19:49

Tomu nerozumím, notifikace snad odkáže do sekce O2 radosti?
myšpulín
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka