O2 - Sezónní akce a odměny

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 6. 2. 2025 19:53

culti píše:Další kódy jsou dostupné přes notifikace apky.

Prosím více informací. Asi nějak nerozumím a vlastně mi ani notifikace nechodí 8-D :D
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 2. 2025 20:16

Jinak dnes jsem se na vlastní uši přesvědčil, že ty repráčky Sencor SSS1400 resp. O2 beam hrají slušně, lépe než údajně 30W https://www.planeo.cz/sencor-sss-5400-tide-maxi
Zlákala mě ta cena, vzal jsem dokonce dva, ale ani ne za hodinu jsem byl zpět a vrátil jsem ho, ty malé hrají o dost lépe než ten Maxi.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Michael Strasak 6. 2. 2025 21:40

Ahoj,

nezkoušel jste někdo uplatnit na jednu dražší věc třeba za 600kč 2 kódy za 300kč?
Když jsem dnes objednával kabel a zadal jsem tam ten kód tak jsem mohl teoreticky zadat i další.
Michael Strasak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dwxx 6. 2. 2025 21:44

A za sto kódu Iphone zdarma!!! Ne, nejde to :-D
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod radim 6. 2. 2025 22:15

Řešila se tady už ta sleva Víc za míň? Tj. Sleva při nákupu více kusů. Už na to nejsou ani potřeba kódy:

Pořiďte si 2 ks jakéhokoliv příslušenství, získáte na každý kus slevu 100 Kč.
Při nákupu 3 ks jakéhokoliv příslušenství, získáte na každý kus slevu 150 Kč.

To tak vypadá, jako by končili s prodejem hardwaru, evidentně se toho chtějí zbavit, ať to stojí, co to stojí. Což by i dávalo smysl, skladovat ty cetky za pár kaček musí stát šílené peníze. Mnohem víc vydělají na službách.
Naposledy upravil radim dne 6. 2. 2025 22:18, celkově upraveno 1
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 2. 2025 22:18

Ano, využil jsem ji na nákupy celkem 25 položek. Jde to jednoduše vyzkoušet, stačí dávat zboží do košíku.
Pozor, kombinace kuponů a této slevy nefunguje, při zadání kódu se to zeptá jakou z těch slev chcete.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Letadlo 7. 2. 2025 00:21

Si připadám jako žabař. 25 položek. Při mých 15 jsem přemýšlel, zda to nepřeháním. Evidentně jsem měl přitlačit.

Včera se tam objevil ještě jeden kupon - Držák O2 5G Boxu na stěnu jen za 99 korun (sleva 300 korun oproti ceníkové). Dobrá pálka za kus plastu.

Nové kupony jsem si taky vyzvednul. Ta co je utratím, to ještě nemám tušení. Nepředpokládám, že by naskladnili nové položky. To spíše je šance u těch, co expirují na konci března. (Co jsem zkoušel, tak mi fungují. Ale zkoušel jsem jen minimum kódů.)

Že by chtěli přestat prodávat hardware je sice možnost, ale moc mi to nesedí. To spíš už zavřít prodejny, to by jim ušetřilo více. (Těch lidí tam pracuje mraky a stejně nejsou schopní nic moc nabídnout.)
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 7. 2. 2025 06:17

No vcera jsem tam videl skladem i flashdisky, ale za 99 Kc ho nechci, kdyz jsem jich uz par koupil za 1 Kc pred vanoci. Snad daji priste zase vyssi slevove kupony nez jen 300 Kc.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 7. 2. 2025 07:56

Sluchátka O2 pods 1+1 a ještě se slevou:
Valentýn 1+1
Pořiďte si tato sluchátka se slevou 300 Kč.
K nákupu můžete mít druhá sluchátka jen za 1 Kč.
Akce platí do 14. února 2025 nebo do vyprodání zásob.

https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/p ... pods-cerna

V O2 výhodách na ně platí kupón "Exkluzivně pro vás" - Sleva na vybrané O2 příslušenství se kterým přijdou ještě o stovku levněji, za obě 300 Kč
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 7. 2. 2025 08:48

NEJSOU to ty, které byly svého času za 1kč? :-D
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod myšpulín 7. 2. 2025 10:38

Ne, to byly ty první generace, tyhle jsou v nabídce od loňského podzimu.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod culti 7. 2. 2025 10:52

Dzejn Dočk píše:
culti píše:Další kódy jsou dostupné přes notifikace apky.

Prosím více informací. Asi nějak nerozumím a vlastně mi ani notifikace nechodí 8-D :D

Vyzvednul jsem kód v apce. A následně přišla notifikace - proklik do apky a dalo to další kód.
culti
Junior

Odeslat příspěvekod chobotnic 7. 2. 2025 12:18

Jak přesně koupit O2 pods, aby cena byla za dvoje 399+1 (- pak kupon)? Dal jsem dvoje do košíku a cena je 798 - je to v eshopu v prohlížeči.
Naposledy upravil chobotnic dne 7. 2. 2025 13:01, celkově upraveno 1
chobotnic
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 7. 2. 2025 12:56

Za obě bys teďka měl mít v košíku celkovou cenu 400 korun. Potom můžeš použít kód z akce "O2 pods a další super doplňky už od 299 Kč" na zvýšení slevy z 300 korun na 400 korun. Celkově tedy zaplatíš 300 korun. Pod to se dostat (zatím) nejde.

Tu akci ovšem každý účet/číslo v MojeO2 nemá.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 7. 2. 2025 13:45

Tohle je ta první generace sluchátek (pecky), ty byly za 1 Kč. Druhá generace jsou špunty a ty v akci 1+1 nejsou.
špecifickýtrh
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka