O2 - Sezónní akce a odměny

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lightblackfox 14. 2. 2025 14:53

Uvidíme se tady zase příští čtvrtek. To bude radostí. :mrgreen: :idea:
lightblackfox
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 14. 2. 2025 15:06

Takže abych měl ten myPhone za korunu, musím si předem najít prodejnu, kde ho fyzicky mají, chápu to správně? A ještě byl připravený na to, že budou tvrdit něco jiného, než je v podmínkách ohledně smartphonů.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 14. 2. 2025 15:44

Má zkušenost:
Prodejce zadal kód a říkal, že to s ničím kombinovat nepůjde a divil se co je to za kód z O2 radosti.

Řekl jsem, že to kombinovat půjde :-D

Prodejce si hned otevřel kyslík radosti a je tam psáno, že to jde. Divil se, že dávají takhle 500 a dokonce dalších 500 za staré zařízení ale neřešil.

Hned poté zadal 500 slevu za starý foun a objednávka za 1 kč vytvořena.

Telefon neměli skladem (Ostrava) ale nebyl problém objednat Myphone 6410 se slevou 500 za kód a 500 za starý foun. V úterý dorazí.

výkup je za JAKÝKOLI STARÝ I NEFUNKČNÍ FOUN.

BTW: výhoda této akce byla, že jsem prošel co mám vůbec za staré telefony (na některé jsme už zapomněl :D), všechny nabil a zjistil jsem, že už mám jen dva kterých se klidně zbavím, takže jeden jsem teď udal a druhý nechávám v záloze :-)

-- 14. 2. 2025 15:45 --

myšpulín píše:Jo viděl, nejdražší šňůrka k mobilu co jsem kdy viděl. :D

Myslím, že to půjde dolů, jen to teď nechcou dávat po koruně :-D
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod myšpulín 14. 2. 2025 15:47

Tak se vracím z prodejny.
Vybral jsem ten levný MyPhone 6410, prodejce zadal ten kód SROT500 - prošel. Zadal kód z aplikace - neplatný. Smazal SROT500 a znovu vložil kód z aplikace - platný. Kombinace nefungovala alespoň u tohoto telefonu.
Naposledy upravil myšpulín dne 14. 2. 2025 15:48, celkově upraveno 1
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 14. 2. 2025 15:47

Letadlo píše:Tak pokračování Tour de O2 prodejny, ve druhém obchodě to jiný prodavač byl schopný zadat oba kódy a telefon mi prodat za 1 korunu.

Je to ovšem jen částečný úspěch, jelikož jsem si chtěl koupit i ty dvě Nokie. To mi říkal, že nejde, protože je nemá skladem na prodejně. Musel by je objednat a byly by až příští týden, a na to by už nemohl použít ten kód na slevu, jelikož má platnost jen do 16. února. :mrgreen:

Prostě bomba. Marketing vymýšlí akce někde v centru korporátu na což pěšáci na periferii nejsou absolutně připravení. Měli to prostě udělat kompletně přes eshop s tím, že to jde vyzvednou jet na prodejně a do poznámky výdejci dát, že má vzít telefon zpět. :roll:

"Můj" taky nebyl skladem ale vytvořil objednávku na prodejně, zadal kódy a úterý mi dorazí telefon za korunu :D

-- 14. 2. 2025 15:48 --

myšpulín píše:Tak se vracím z prodejny.
Vybral jsem ten levný MyPhone 6410, prodejce zadal ten kód SROT500 - prošel. Zadal kód z aplikace - neplatný. Smazal SROT500 a znovu vložil kód z aplikace - platný. Kombinace nefunguje, alespoň u tohoto telefonu.

U mě zadal kód z aplikace a pak kód šrot a šlo to. Mobil nebyl skladem, dorazí mi na prodejnu.

Zkušenost z Ovy čas 14:20 :-D

-- 14. 2. 2025 15:53 --

Obrázek
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod myšpulín 14. 2. 2025 15:58

Buď mezi 14:20 a 15:40 změnili nastavení systému nebo záleží na pořadí. :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 14. 2. 2025 16:02

Hádám za B ale u O2 je možné i C - prostě nějaká chyba nedoladěnost či neodříkával zaklínadlo :-D

Takže půjdete znova pane kolego? Kdyby to nešlo, ukázal bych mu tento screen, ať ví, že to jde a snaží se víc:-D
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Generální ředitel O2 14. 2. 2025 16:05

Ano, záleží na pořadí, nejdříve se musí zadat slevový kód z aplikace, potom kód na šrotovné. Je třeba na to na pobočce upozornit, kdyby jim to nešlo. Kódy fungují na všechny telefony s Androidem, i na Android pro tlačítkové telefony.
Generální ředitel O2
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 14. 2. 2025 16:31

Tak zítra prodejce poučím, jestli tam bude ten stejný. :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod aaaa 14. 2. 2025 16:52

myšpulín píše:Buď mezi 14:20 a 15:40 změnili nastavení systému nebo záleží na pořadí. :D

Mozna spis zalezi, jestli mobil objednali z eshopu, nebo z jine prodejny, protoze to jde take udelat. Podle me to na mobil z prodejny prochazi bez problemu, problemy jsou mobily z eshopu. Me zadal kody z appky a pak kody za stary mobil a ty neprosly, system je odmitl, domnivam se, ze pak se podival, na ktere prodejne maji dva tyto mobily a objednal mi je z te prodejny a to uz kody prosly.
Naposledy upravil aaaa dne 14. 2. 2025 17:02, celkově upraveno 2
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 14. 2. 2025 17:00

Generální ředitel O2 píše:Ano, záleží na pořadí, nejdříve se musí zadat slevový kód z aplikace, potom kód na šrotovné. Je třeba na to na pobočce upozornit, kdyby jim to nešlo. Kódy fungují na všechny telefony s Androidem, i na Android pro tlačítkové telefony.

Tak kdopak se nám skrývá za tímto nickem? Bude to někdo ze zdejších známých? :D
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Generální ředitel O2 14. 2. 2025 17:10

Děkuji za uvítání. 8-)

-- 14. 2. 2025 18:18 --

peta809 píše:
Generální ředitel O2 píše:Ano, záleží na pořadí, nejdříve se musí zadat slevový kód z aplikace, potom kód na šrotovné. Je třeba na to na pobočce upozornit, kdyby jim to nešlo. Kódy fungují na všechny telefony s Androidem, i na Android pro tlačítkové telefony.

Tak kdopak se nám skrývá za tímto nickem? Bude to někdo ze zdejších známých? :D

A kdyby byl zájem, ještě na generálním ředitelství máme nějaké volné 500 Kč kódy na telefony. 8-)
Generální ředitel O2
Junior

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 14. 2. 2025 17:22

Zrovna nedávno jsem si říkal, co se s ředitelským stalo. Taková bonanza poslední 2 měsíce a ředitel nikde. Jestli to teda není jen nějaký epigon.

Jinak já to mám taky za sebou. Tři kousky v jedné objednávce úspěšně objednány a bez jediného zaškobrtnutí.
Naposledy upravil špecifickýtrh dne 14. 2. 2025 17:24, celkově upraveno 1
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod Generální ředitel O2 14. 2. 2025 17:24

I na generálním máme občas personální změny... :lol:
Generální ředitel O2
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 14. 2. 2025 18:05

Trucoval, ale už to nemoh bez MM vydržet.
oldschooltrancer-
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka