Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
myšpulín píše:Jo viděl, nejdražší šňůrka k mobilu co jsem kdy viděl.
Letadlo píše:Tak pokračování Tour de O2 prodejny, ve druhém obchodě to jiný prodavač byl schopný zadat oba kódy a telefon mi prodat za 1 korunu.
Je to ovšem jen částečný úspěch, jelikož jsem si chtěl koupit i ty dvě Nokie. To mi říkal, že nejde, protože je nemá skladem na prodejně. Musel by je objednat a byly by až příští týden, a na to by už nemohl použít ten kód na slevu, jelikož má platnost jen do 16. února.![]()
Prostě bomba. Marketing vymýšlí akce někde v centru korporátu na což pěšáci na periferii nejsou absolutně připravení. Měli to prostě udělat kompletně přes eshop s tím, že to jde vyzvednou jet na prodejně a do poznámky výdejci dát, že má vzít telefon zpět.
myšpulín píše:Tak se vracím z prodejny.
Vybral jsem ten levný MyPhone 6410, prodejce zadal ten kód SROT500 - prošel. Zadal kód z aplikace - neplatný. Smazal SROT500 a znovu vložil kód z aplikace - platný. Kombinace nefunguje, alespoň u tohoto telefonu.
myšpulín píše:Buď mezi 14:20 a 15:40 změnili nastavení systému nebo záleží na pořadí.
Generální ředitel O2 píše:Ano, záleží na pořadí, nejdříve se musí zadat slevový kód z aplikace, potom kód na šrotovné. Je třeba na to na pobočce upozornit, kdyby jim to nešlo. Kódy fungují na všechny telefony s Androidem, i na Android pro tlačítkové telefony.
peta809 píše:Generální ředitel O2 píše:Ano, záleží na pořadí, nejdříve se musí zadat slevový kód z aplikace, potom kód na šrotovné. Je třeba na to na pobočce upozornit, kdyby jim to nešlo. Kódy fungují na všechny telefony s Androidem, i na Android pro tlačítkové telefony.
Tak kdopak se nám skrývá za tímto nickem? Bude to někdo ze zdejších známých?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků