"Odevzdat mohou nejen naši zákazníci, ale kdokoli bude chtít, jakýkoliv vyřazený mobilní telefon včetně zničených a nefunkčních."
...
"V průběhu března navíc lidé dostanou za donesený starý přístroj odměnu ve výši 500 Kč. Ta se aktivuje v aplikaci Moje O2 v části O2 Radosti. „Odměnu ve formě slevy mohou zákazníci využít na široký sortiment příslušenství, telefonů, tabletů a notebooků,"
Takže chápu tak, že přinést může kdokoliv, ale odměnu dostane jen zákazník O2 (když se objeví v aplikaci Moje O2).
A pokud to jde využít na telefony, tablety a noťasy, tak určitě půjde využít na jedno zařízení jen jeden kupon. Ve většině případů bude ten HW i tak dražší než na internetu. Takže O2 na tom slušně vydělá a ještě z toho má PR. Ale zase je potřeba uznat, že každý telefon, který neskončí na skládce, ale ekologicky se zlikviduje, je plus.
zivan píše:Netusi nekdo podminky? Jestli to jde uplatnit jen na jednu vec v cene 501 a vyssi nebo se daji koupit treba 3 kabely po 2 stovkach?
Jeden kupon bude na celý jeden nákup, počet kusů hardwaru není podstatný. Takže 3 kabely by tím kuponem měly jít zaplatit - můj odhad.