O2 - Sezónní akce a odměny

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 31. 12. 2024 11:14

radim píše:Mně to před Vánoci nechali bez upozorňování a bez problémů více dní, ovšem objednávku z neděle mám uloženou na pobočce jen do dnešního poledne. Už poslali SMS i mejl. Pecka. Tak se musím obléct a vyrazit. Druhou zatím stále ještě ani nestihli nachystat, netuším, co jim tak trvá. A nedoskladnili ani ň, e-shop je stálé prázdný.

rezervace zboží na prodejně (označeno skladem a do 30 minut) je totiž jen na 2 dny a když to posílají z centrálního skladu na pobočku jako balíček, tak tam je lhůta na vyzvednutí delší ... v tom byl asi ten rozdíl
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Junior

Odeslat příspěvekod obbr 31. 12. 2024 12:58

Milos píše:Taky mám jednu vyřízenou objednávku s vyzvednutím do dnešního dne. Psal jsem na prodejnu žádost o prodloužení termínu vyzvednutí, odepsali že na to nemají systém :-| Dnes se na prodejnu nedostanu, tak jsem zvědavý, co se s tou objednávkou stane a jestli ještě půjde vyzvednout 2. ledna, kdy by na prodejnu mělo dorazit zboží z dalších mých objednávek.

Objednávka expiruje. Takto se to stalo mně před Vánoci, kdy jsem nezvládl vyzvednout.
Ale třeba ti to ještě 2.1. vydají..
obbr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myšpulín 31. 12. 2024 14:56

Já u dnešní ranní objednávky přímo z prodejny (do 30 minut) měl termín na vyzvednutí až do 3.1.

U nás mají otevřeno až do 18 hodin, vyzvednuto před chvílí.
Už mě tam znají, trochu na mě koukají jako na exota, ale v téhle akci tak půjdu už jen jednou pro dvě objednávky. :D

Pokud ještě někdo máte nějaký kód a váháte třeba jaký levný repráček vzít tak Sencor SSS 1400 hraje líp než Niceboy Raze mini 4.
Jo a když máte dva tak to stereo je ještě lepší.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dj Smolíček 31. 12. 2024 16:13

ADKN0JFDZG
Toto je kód ze včerejška,ještě nepoužitý
Dj Smolíček
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 31. 12. 2024 16:31

Kódy na ty nabíječky mám taky, kdyby je někdo chtěl.
ADKN25WNGG
ADKN9UGMW1
ADKN9UIU1K
ADKNBT0DLG
ADKNBT3IF6
ADKNBT5YS1

Kdyžtak mám ještě další šestici a další můžu mít ještě večer až dorazí manželka. :D
Ty na 400 Kč jsou pochopitelně zajímavější, před chvílí jsem využil poslední.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radim 31. 12. 2024 18:41

Hm, já to asi nechám propadnout, nemají tam nic, co bych koupil.
Jinak kód na 400 Kč by měl fungovat na celou sekci Telefony a zařízení, nejenom na Příslušenství.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod culti 31. 12. 2024 19:40

Kódy údajně zase prodlouženy kvůli malé nabídce v eshopu.
culti
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 31. 12. 2024 20:12

Které kódy byly prodlouženy, do kdy a kde to píšou?
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dakre 31. 12. 2024 20:18

Kdyby měl náhodou někdo nepoužitý kód na 400 Kč, tak rád využiju.
dakre
Junior

Odeslat příspěvekod culti 31. 12. 2024 20:57

myšpulín: Kódy z 29.12. Platnost posunuta do 12.1. Info z chatu o2.
culti
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 31. 12. 2024 20:58

myšpulín píše:Které kódy byly prodlouženy, do kdy a kde to píšou?

Ten zdroj by mě také zajímal.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Letadlo 31. 12. 2024 21:38

Měl jsem v MojeO2 ještě nevyužitý kupon na 400 korun na nákup pouzdra na telefon s platností do 31. 12. 2024, co tam mám už minimálně od začátku prosince (spíš déle). No a už nejde, píše to "neplatný kód". (Ne že bych to potřeboval, chtěl jsem to spíš jen kvůli tomu, že mám kupon a obaly odcházejí. Ale očividně ten systém není stoprocentní.)

Co se týče prodloužení, OK, uvidíme. Mám ještě jeden 400 korunový kupon na příslušenství. Stejně tam nic zajímavého není, tak to zkusíme.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 1. 1. 2025 08:16

Ja tech 17 kodu, co jsem mel, pouzil radeji vcera vecer na kabely. Nic jineho za 1 Kc v eshopu nebylo. Ale mam to komu rozdat.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod culti 1. 1. 2025 08:42

Měl jsi počkat - kódy jsou prodlouženy a teď v lednu by měli naskladnit nové hračky, takže bude daleko větší výběr.
Se 17 objednávkami musí mít z tebe v O2 radost :D
culti
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 1. 2025 09:24

Já si třeba pořídil magnetické držáky do auta, abych zjistil že opravdu za moc nestojí. :D
myšpulín
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka