O2 - Sezónní akce a odměny

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 16. 1. 2025 22:53

Včera v 11:43 mám potvrzení druhé objednávky, to tam byly tuším 3 ks.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod eetk 17. 1. 2025 03:29

Myšpulin vykupuje eshop tak rychle, že O2 nestíhá doplňovat. :-)
eetk
Junior

Odeslat příspěvekod polda 17. 1. 2025 08:11

Kdyby to bylo aspoň k jídlu.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Letadlo 17. 1. 2025 13:57

Tak to ani ne. Mně se třeba líbí, že je akce zaměřená na příslušenství k mobilním telefonům (nebo na elektroniku obecně v případě té "chytré domácnosti"). Je to prodejna operátora, ne večerka. Je to takové celé tématičtější než náhodné nabídky čokolády, zmrzliny nebo energetického nápoje.

Vypadá to, že nevyzvednuté objednávky z ešopy se vracejí do centrály, nezůstávají na pobočkách. Jelikož se začínají objevovat položky, u kterých je jeden nebo dva kusy skladem: Třeba sluchátka https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/produkt/sluchatka-sony-mdrex15ap-modra#_il=hw-catalog-title-2.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod dakre 17. 1. 2025 18:19

Letadlo píše:Já na většině účtů taky vidím jen ty 300, 200 a 100 korunové kupony. Jinde vydím navíc zmíněný kupon na příslušenství pod vlastní značkou O2 a potom kupon na 50% slevu na sklíčko na mobil. Je možné, že to vidí jen ti, co si to zobrazili hned toho 14. ledna. (Já jsem si je pro jistotu hned vygeneroval, ale nemusí to mít žádný vliv.) Třeba se potom rozhodli to změnit a dát tenhle set kuponů.

Jinak, je to probrané, ale kabel za korunu je pořád fajnová nabídka.

Ty převodníky na jack byly asi nejžádanější. Chtěl jsem si to koupit hned toho 14. 15., ale než jsem se vrátil z oběda k počítači, už to bylo vybrané. A to toho měli na skladě více jak 5 kusů a kolem jedné hodiny už nebyly.

Neměl by někdo, prosím, navíc poukaz na ty O2 sluchátka za 299 Kč? Já je mám z loňské akce za 1 Kč, ale už mi několikrát spadly a to jedno špatně hraje. A bohužel nemám fakturu, abych to reklamoval. :(
dakre
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 17. 1. 2025 18:37

K reklamaci nepotřebuješ fakturu. Stačí například informace v bankovnictví o provedené platbě a nebo svědectví člověka, který byl s tebou nakupovat. Navíc se domnívám, že pro prodejce není problém na základě sériového čísla zjistit, zda jsou ještě v záruce či nikoliv.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Milos 17. 1. 2025 18:53

Kupoval jsem u O2 podobná sluchátka MDR-EX110AP https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/p ... 110ap-bila a na faktuře žádné sériové číslo nefiguruje, takže asi nebude figurovat ani v systému O2.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 18. 1. 2025 08:00

Reklamace zbozi za ktere zaplatil 1 Kc? Proste mu vrati kupni cenu 1 Kc.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 18. 1. 2025 13:52

Mě onehdy vyměnili vadná sluchátka za jiná.
Samozřejmě, že je to možné u zboží co mají na prodejně.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dakre 18. 1. 2025 19:21

Až půjdu kolem pobočky, tak se zkusím zeptat. Sám jsem zvědavý, co mi řeknou. Výměnu bych bral, ale nejsem si jistý, když nemám fakturu.
dakre
Junior

Odeslat příspěvekod davsopl 18. 1. 2025 19:50

Mělo by stačit jim říct e-mail nebo číslo, popř. O2 ID ze kterého nebo na které se to objednávalo.
davsopl
Junior

Odeslat příspěvekod ZMilanZ 19. 1. 2025 07:24

A co chceš reklamovat? " už mi několikrát spadly a to jedno špatně hraje. A bohužel nemám fakturu, abych to reklamoval. " Rozbil sis je,tak si kup za svý..
ZMilanZ
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 19. 1. 2025 08:01

Maji je vyrabet tak, aby nejaky ten pad alespon 2 roky vydrzely.
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod lostsoul81 19. 1. 2025 09:48

Tvým stylem vnímání světa, bys mohl reklamovat i rozbitý talíř.
lostsoul81
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 19. 1. 2025 09:54

Asi by tezko uznali reklamaci viditelne poskozenych sluchatek, coz je obdoba poskozeneho talire. Ale kdyz pad vydrzi bez podkozeni plastovy kryt sluchatek, musi to vydrzet i to, co je uvnitr sluchatek.
aaaa
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka