O2 - Sezónní akce a odměny

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dakre 19. 1. 2025 20:05

ZMilanZ píše:A co chceš reklamovat? " už mi několikrát spadly a to jedno špatně hraje. A bohužel nemám fakturu, abych to reklamoval. " Rozbil sis je,tak si kup za svý..

Já si je koupil za své i před tím a chci reklamovat to, že po pádu na zem hraje jedno sluchátko tišeji než druhé, bez viditelného poškození. Ale díky za nevyžádanou radu.
dakre
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 19. 1. 2025 20:09

Že ti spadly na zem, to jim ale při reklamaci neříkej ;-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dakre 19. 1. 2025 20:22

:D díky za tip.
dakre
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 19. 1. 2025 21:09

Když už jsme OT, tak nechybí ti na tom hlasitějším ta mřížka proti mazu? Jednou mi vypadla a sluchatko hrálo o něco více nahlas. Na aliexu jdou ty mřížky koupit za 35c i s poštou po 5 párech.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod gaabi 23. 1. 2025 18:47

Dobrý den,

prosím, neměl by tu někdo kód z aplikace O2, který tam byl před 2 dny na knížku do O2 Knihovny?
Já si ten kód vygenerovala(ještě myslím včera tam byl), ale dneska už v té aplikaci není a nezapsala jsem si ho. Platnost tam byla myslím do konce ledna. Asi bude pro všechny stejný.
Prosím, případně do zprávy, kdyby byl někdo tak ochotný.

Děkuji
gaabi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dakre 23. 1. 2025 20:03

wit.cz píše:Když už jsme OT, tak nechybí ti na tom hlasitějším ta mřížka proti mazu? Jednou mi vypadla a sluchatko hrálo o něco více nahlas. Na aliexu jdou ty mřížky koupit za 35c i s poštou po 5 párech.

Tím to není, mřížky mám kompeltní.
Mimochodem, právě jsem si na stránkách O2 všiml následného upozornění:
"Vyhlédli jste si nový telefon nebo příslušenství? Objednejte si je do 24. ledna. Pak už to nepůjde, protože od 24. do 26. ledna chystáme údržbu systému. Zároveň během údržby nebude možné ani vyzvednutí v prodejnách. Zpátky budeme zase od 27. ledna. Děkujeme za pochopení."
dakre
Junior

Odeslat příspěvekod SmartDavid 24. 1. 2025 08:59

Flashky opět skladem. Hádám, že budou zase rychle pryč :)
SmartDavid
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 24. 1. 2025 09:46

To si tak úplně nemyslím. Je rozdíl dát za kus korunu a 99 korun. Spíš bych to čekal u těch 32 GB karet, ale ty (zatím) nejsou. Minule je naskladnili rychleji než ty flešky. (Nemyslím si ale, že v tom bude nějaký úmysl. Původně jsem si říkal, že to bylo kvůli toho, abz lidi vystříleli své 400 korunové kupony. To se ovšem ukázalo jako nesmysl s pokračujícími akcemi.)

Zboží do 300 korun je stále na 28 položkách skladem v ešopě.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod SmartDavid 24. 1. 2025 10:12

No dívej. Před týdnem v pátek večer jsem si u těch flashek všimnul - skladem na 165 prodejnách. Chtěl jsem vzít 2 v jedné objednávce, což nešlo, tak jsem vzal jednu (byl jsem na cestách a zrovna jsem vystupoval z busu) s tím, že druhou koupím při zpáteční cestě (cca za 1,5 h.). No a hádej co. Za tu chvíli skladem jen na 5 prodejnách. Lidi jsou kobylky :D
SmartDavid
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 24. 1. 2025 10:49

Letadlo píše:To si tak úplně nemyslím. Je rozdíl dát za kus korunu a 99 korun. Spíš bych to čekal u těch 32 GB karet, ale ty (zatím) nejsou. Minule je naskladnili rychleji než ty flešky. (Nemyslím si ale, že v tom bude nějaký úmysl. Původně jsem si říkal, že to bylo kvůli toho, abz lidi vystříleli své 400 korunové kupony. To se ovšem ukázalo jako nesmysl s pokračujícími akcemi.)

Zboží do 300 korun je stále na 28 položkách skladem v ešopě.

Já ji za 99 nechci neb ji nepotřebuji. Za korunu bych ji vzal :-D

Snad jen za chytrou zásuvku či žárovku bych si něco doplatil. :-D
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 24. 1. 2025 11:49

Oni jsou ty kódy ještě platné? :O
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Letadlo 24. 1. 2025 12:31

Dzejn Dočk píše:Já ji za 99 nechci neb ji nepotřebuji. Za korunu bych ji vzal :-D

Tak nějak si myslím, že to vidí většina. Za korunu byly fajn. Kolem stovky už jdou koupit normálně. Plus 64GB je dneska už celkem málo. Jako já netvrdím, že je nikdo nekoupí. Ale myslím si, že už nebude takový vítr, že za 3 hodiny už nebudou.

SmartDavid píše:No dívej. Před týdnem v pátek večer jsem si u těch flashek všimnul - skladem na 165 prodejnách. Chtěl jsem vzít 2 v jedné objednávce, což nešlo, tak jsem vzal jednu (byl jsem na cestách a zrovna jsem vystupoval z busu) s tím, že druhou koupím při zpáteční cestě (cca za 1,5 h.). No a hádej co. Za tu chvíli skladem jen na 5 prodejnách. Lidi jsou kobylky :D

To si spíš myslím, že bude problém toho systému O2. Ty flešky reálně skladem nebyly. Je celkem diametrální rozdíl, co se píše o dostupnosti na detailu produktu, a co je viditelné při objednávce.

peta809 píše:Oni jsou ty kódy ještě platné? :O

Proč by nebyly? Mají standardní platnost do 31. března 2025.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 24. 1. 2025 12:41

peta809 píše:Oni jsou ty kódy ještě platné? :O

Kódy 3x100, 2x200 a 1x300 jsou platné do konce března. Vánoční už asi nebudou.
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 24. 1. 2025 13:07

SmartDavid píše:Flashky opět skladem. Hádám, že budou zase rychle pryč :)

Která, ta za 199 Kč??
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radim 24. 1. 2025 13:22

Letadlo píše:
Dzejn Dočk píše:Já ji za 99 nechci neb ji nepotřebuji. Za korunu bych ji vzal :-D

Tak nějak si myslím, že to vidí většina. Za korunu byly fajn. Kolem stovky už jdou koupit normálně. Plus 64GB je dneska už celkem málo. Jako já netvrdím, že je nikdo nekoupí. Ale myslím si, že už nebude takový vítr, že za 3 hodiny už nebudou.

Kde se dá koupit 64 GB za kilo? Stojí přes kilo a navíc poštovné. U O2 je výhoda poštovného zdarma. Není už to taková pecka jako za kačku, ale to kilčo je velmi slušná cena, za takovou cenu to v Česku koupit nejde.

Vánoční kódy nebyly funkční už 13. ledna.
radim
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka