O2 - Sezónní akce a odměny

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod milbust 26. 1. 2025 21:10

Zdravím. Dostala se ke mě informace (jedna paní povídala), že se mají měnit podmínky pro získání odměny 300 Kč s Air Bank. Ví o tom někdo něco bližšího?
milbust
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 26. 1. 2025 21:21

O těch nových podmínkách odměny AB se diskutuje zde viewtopic.php?p=13857321#p13857321
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod milbust 26. 1. 2025 21:29

Tak jsem to našel.
Pravidla Unity platná od 1. 3. 2025:
1. Být zletilým členem Unity a aktivovat si odměnu 300 Kč měsíčně v mobilní aplikaci My Air nebo Moje O2.
2. Měsíční vyúčtování za služby O2 zaplatit včas a v plné výši z účtu u Air Bank
3. Platba nebo platby za služby O2 musí odejít v daném kalendářním měsíci ve prospěch O2 z nepodnikatelského účtu vedeného u
Air Bank na vaše jméno.
4. Služby O2, které v rámci vyúčtování zaplatíte, musíte mít sjednané přímo vy a nesmí se jednat o služby O2 určené pro
podnikatele.
5. Za kalendářní měsíc je třeba zaplatit za všechna svá vyúčtování za služby O2 dohromady alespoň 600 Kč včetně DPH. Při úhradě
více vyúčtování se sčítají pouze platby za vyúčtování vystavená ve stejném kalendářním měsíci.
6. Úhradu dle předchozího bodu provedete za vybrané služby z nabídky O2
7. A nakonec je potřeba provést v daném kalendářním měsíci alespoň 5 plateb vaší debetní kartou Air Bank.
Takže odpadla povinnost příchozích 10 000 Kč na účet a místo toho je povinnost provést v kalendářním měsíci alespoň 5 plateb kartou.
milbust
Junior

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 26. 1. 2025 22:10

Questů jak v RPG hře a ke slevě člověk dostane ztrátu důstojnosti jako bonus zdarma.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod milbust 26. 1. 2025 22:18

Milos píše:O těch nových podmínkách odměny AB se diskutuje zde viewtopic.php?p=13857321#p13857321

Omlouvám se za OT. Nevšiml jsem si, že je zde o tom samostatné téma.
milbust
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 27. 1. 2025 07:15

Tak jsem si myslel, že při té odstávce ehopu opraví ty chyby např. s dostupností zboží.
Například u https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/p ... uzovozlaty tvrdí, že je mají skladem, ale v dalším kroku po vložení do košíku se ukáže hláška:
Zboží nebo služby v košíku bohužel není možné účtovat/doručit společně. Rozdělte prosím obsah košíku na víc objednávek.
i když máte jen tu jednu věc. :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 27. 1. 2025 15:39

Tak máme další 300KČ kupóny, platné jen pár dní ale je absolutně prázdno :-D
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod aaaa 27. 1. 2025 16:35

Tak to zase platnost kuponu prodlouzi, kdyz maji prazdno. :D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 27. 1. 2025 16:41

Mě zajímá o co jim jde :-D Snaží se čistit vyčištěné nebo proč je tu takový nesoulad mezí "marketingem" a reálnou dostupností nejen levných věcí....

Pokud chcou vyčistit vše, ať mi daj 1000 Kč kupóny a já se obětuji :D :lol:
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod myšpulín 27. 1. 2025 17:13

Tak ty kupóny mají být jako sleva na příslušenství, ne že chtějí rozdávat věci zadarmo.
Věcí v hodnotě od 500 Kč mají dost.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 27. 1. 2025 17:32

Samozřejmě si dělám legraci.
Každopádně kdyby jim vadilo rozdávat, dají tam podmínku minimální ceny :-)
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 27. 1. 2025 17:33

Na dražší příslušenství ovšem člověk zase nepotřebuje ten slevovej kupón, to koupí jinde levněji a bez kupónu.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 27. 1. 2025 17:34

Taky by mě zajímalo, proč jsou tak štědří. Ale nebudu kazit basu, ještě to zakřiknu.

Raději jsem vzal pár káblíků (ty se vždycky hodí), než je napadne zavést nějakou minimální cenu zboží, na které se kupon dá využít. Nehleďme darovanému koni na zuby...
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 27. 1. 2025 18:39

Jojo, dnešní bonus je lepší než celá vánoční akce od T-Bacile :D :D :D
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod davsopl 27. 1. 2025 18:49

Dalších 300 Kč? No ti jsou nějací hodní. :-)
davsopl
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka