O2 - Sezónní akce a odměny

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 13. 2. 2025 19:48

uff, já udělal objednávku z internetu s tím, že na prodejně ještě odečtou 500 za starý foun.

ještě že mám více kódů :-D

" 6. Slevu zájemce uplatní bezprostředně po odevzdání mobilního telefonu tak,
že za pomoci zaměstnance O2 z dané prodejny zadá objednávku na nový mobilní telefon.
Slevu není možné využít jiným způsobem, ani později. Využití slevy nebrání skutečnost,
že zájemcem vybraný mobilní telefon není skladem na dané prodejně. V takovém případě
zájemce zadá objednávku způsobem dle věty první tohoto odstavce a mobilní telefon si
vyzvedne na jím vybrané prodejně O2, nebo mu bude doručen na jím uvedenou adresu
za cenu dopravy, kterou O2 obvykle požaduje "
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod dwxx 13. 2. 2025 19:59

Ehm, ehm, dotaz... Když se přihlásím na stejné číslo do appky na jiném telefonu, vygeneruje to jiný kód na stejnou akci. Platí první? Druhý? Oba? :-D
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 13. 2. 2025 20:07

Pokud je jiný kód platí oba, myslím si.
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Letadlo 14. 2. 2025 00:04

Kódy z aplikace Moje O2 zmizely. Další ukázka toho, že vždy je třeba je ofotit.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 14. 2. 2025 07:21

Kódy pořád mám v aplikaci, navíc včera jsem získal k jednomu účtu druhý kód, jak se odhlašuji z aplikace a přihlašuji k různým číslům, tak když jsem se pak zase přihlásil k mému "rodinému" účtu tak jsem mohl znovu vyzvednout kód, původní tam nebyl, vygeneroval se nový. Jo a dělat si sreeny obrazovek je základ, mám toho plnou galerii. :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod eetk 14. 2. 2025 08:07

Podle podmínek vystavených na stránkách O2 byl bonus 500 Kč za starý telefon jen do konce roku 2024?

https://www.o2.cz/osobni/-a245923?field=data&_linka=a901617

https://www.o2.cz/osobni/ceniky-a-dokumenty
eetk
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 14. 2. 2025 08:14

Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod myšpulín 14. 2. 2025 09:34

Jo viděl, nejdražší šňůrka k mobilu co jsem kdy viděl. :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod usha 14. 2. 2025 09:36

Byl jsem na prodejně a neuspěl jsem, že to platí jen na chytré telefony. Až teď jsem si uvědomil, že u toho MyPhone mají v parametrech Android, čímž bych zkusil argumentovat.
usha
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 14. 2. 2025 11:56

Ja jsem uspel, objednal jsem dva, ale zamestnanec prodejny mel taky problem, rikal, ze kody z appky prosly hned, ale ze mu system ten kod ŠROT500 za stary telefon nebere, nakonec se mu to nejak podarilo objednat, asi to nebylo jednoduche, do klavesnice totiz neco tukal nekolik minut, nez byl uspesny, mozna kdyby meli pristroj primo na prodejne, bylo by to jednodussi, nez kdyz to objednavaji z eshopu. Clovek musi mit stesti na zkusenejsiho zamestnance prodejny, ktery si se zamitnutim kodu systemem nejak poradi. Ja objednal rovnou dva stejne mobily v jedne objednavce, odevzdal dva stare, v potvrzeni objednavky (za oba mobily zaslane emailem) to ukazuje celkovou cenu 0 Kc.

Obrázek
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 14. 2. 2025 13:25

Tak se položka s kódem ráno zase objevila, tektokrát s přívlastkem akce skončila. Ale po půlnoci všechny kódy zmizely. Kontroloval jsem to na více účtech.

To jsou koloušci. Neumí ten systém nastavit, aby okamžitě jen změnil stav na ukončeno, ale samotnou akci ponechal.

eetk píše:Podle podmínek vystavených na stránkách O2 byl bonus 500 Kč za starý telefon jen do konce roku 2024?

https://www.o2.cz/osobni/-a245923?field=data&_linka=a901617

https://www.o2.cz/osobni/ceniky-a-dokumenty

Tímto je O2 celkem pověstné. (Na rozdíl třeba od T-Mobilu, co má ke každé akci Kaktusu zvlášť vydané podmínky.) Prostě (mírně) neschopný oddíl.

Samotný odkaz ze stránky této akce vede na https://blog.o2.cz/2024/09/26/od-vyroby-az-po-recyklaci-zakoncete-zivotni-cyklus-telefonu-a-ziskejte-eco-bonus-500-kc-od-o2/, což je ze září minulého roku. Asi jen tak zapomněli vydat nové pravidla.

usha píše:Byl jsem na prodejně a neuspěl jsem, že to platí jen na chytré telefony. Až teď jsem si uvědomil, že u toho MyPhone mají v parametrech Android, čímž bych zkusil argumentovat.

Stejná zkušenost. Bylo mi řečeno, že to platí jen na chytré telefony. Samozřejmě se nic takového ani v odkazovaném článku na blogu, ani v podmínkách původní akce z roku 2024 nepíše. Naopak se tam vysloveně píše "mobilní telefon".

Dzejn Dočk píše:přibyla nová věc, myslím.

https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/p ... trap-cerna

Všiml jsem si. Pěkná pálka. Asi raději zůstanu káblíkový král než se stávat šňůrkovým.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod lightblackfox 14. 2. 2025 13:53

aaaa píše:zamestnanec prodejny mel taky problem, rikal, ze kody z appky prosly hned, ale ze mu system ten kod ŠROT500 za stary telefon nebere, nakonec se mu to nejak podarilo objednat, asi to nebylo jednoduche, do klavesnice totiz neco tukal nekolik minut, nez byl uspesny

Než si nastudoval, že kód má psát bez diakritiky. O:-) :D
lightblackfox
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 14. 2. 2025 14:18

Tak pokračování Tour de O2 prodejny, ve druhém obchodě to jiný prodavač byl schopný zadat oba kódy a telefon mi prodat za 1 korunu.

Je to ovšem jen částečný úspěch, jelikož jsem si chtěl koupit i ty dvě Nokie. To mi říkal, že nejde, protože je nemá skladem na prodejně. Musel by je objednat a byly by až příští týden, a na to by už nemohl použít ten kód na slevu, jelikož má platnost jen do 16. února. :mrgreen:

Prostě bomba. Marketing vymýšlí akce někde v centru korporátu na což pěšáci na periferii nejsou absolutně připravení. Měli to prostě udělat kompletně přes eshop s tím, že to jde vyzvednou jet na prodejně a do poznámky výdejci dát, že má vzít telefon zpět. :roll:
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod lightblackfox 14. 2. 2025 14:24

Měl sis to nechat poslat do výdejního boxu. ;-)
lightblackfox
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 14. 2. 2025 14:34

Možná, ale to je zpoplatněno a pak to nejsou jediné dvě prodejny v okolí. Chci to pro důchodce, mám jeden, chtěl jem mu dát vybrat ze tří (ono je to v tom věku složitější a problémy nemají vždy logický základ). To bude výběr jasný, pokud se mi už dneska nebude nikam chtít.
Letadlo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka