O2 - Sezónní akce a odměny

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Letadlo 14. 2. 2025 18:13

Dzejn Dočk píše:"Můj" taky nebyl skladem ale vytvořil objednávku na prodejně, zadal kódy a úterý mi dorazí telefon za korunu :D

Kde jsi byl, že ti to byli schopní objednat? Já jsem byl v Globusu, kde mi oznámili, že ne nelze použít na "nechytré" telefony, a pak v Karolíně, kde to šlo použít jen na přístroje aktuálně skladem na místě. Tak ať vím, kde jsou schopnější prodavači.

Ono @aaaa může mít klidně i pravdu a ten můj prodavač se snažil objednat telefony na prodejnu z centrálního skladu, což s kódy nešlo, místo toho, aby to stáhnul z jiné prodejny.

K myPhone 6410 LTE, tento telefon nemá poutko na krko-machršňuru, což při určení pro osoby se zdravotními problémy považuji za celkem velkou nevýhodu.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 14. 2. 2025 18:42

Avion Ostrava na ulici Rudná. O2 naproti DMka.

Hlavně se nenechat odbýt, když víš, že to jde :-)
Naposledy upravil Dzejn Dočk dne 14. 2. 2025 19:49, celkově upraveno 1
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 14. 2. 2025 19:28

Bitka v O2, to fakt ne :D
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 14. 2. 2025 19:49

:-[ vyřešeno :-D
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod usha 14. 2. 2025 20:56

Nakonec jsem také uspěl, tři kousky doma. Musel jsem do jiné prodejny a sice to ze začátku také drhlo, nakonec to šlo. Skladem měli jen jeden telefon, ale měl jsem štěstí, protože včerejší objednávky, které jsem rušil s operátorem, tak operátor údajně nezrušil (proto nešlo použít znovu ty kódy), tudíž jsme ty objednávky zrušili a já si ty další dva telefony mohl koupit.
usha
Junior

Odeslat příspěvekod lightblackfox 14. 2. 2025 22:54

Už naskladňují! :tleskani :nenapadne
lightblackfox
Junior

Odeslat příspěvekod Generální ředitel O2 15. 2. 2025 10:45

Asi jen udrzba systemu, a chyby na eshopu stejne nebyly opraveny �
Generální ředitel O2
Junior

Odeslat příspěvekod eetk 15. 2. 2025 10:48

Letadlo píše:... K myPhone 6410 LTE, tento telefon nemá poutko na krko-machršňuru, což při určení pro osoby se zdravotními problémy považuji za celkem velkou nevýhodu.

Proč by měl být určen pro osoby se zdravotními problémy?
eetk
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 15. 2. 2025 11:31

Je to opravdu levný telefon, vyzvedl jsem si dva kusy, jeden byl už rozbalený, tak ho zkouším. Umí LTE na obou SIM, to je asi jediné plus.
Myslel jsem že v tom bude nějaká baterka co používají starší Nokie třeba BL-5C, ale takhle je širší a nehodí se mi asi do žádného staršího kousku.
Je u toho i nabíječka, ale slabá s pevně připojeným kabelem. Mám v něm jednu O2 SIM zdarma a Kaktus, už mi to sebralo pár haléřů za data, asi jak jsem v menu zvolil aktualizaci.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod myšpulín 15. 2. 2025 12:26

Generální ředitel O2 píše:Asi jen udrzba systemu, a chyby na eshopu stejne nebyly opraveny �

Zmizely některé položky, které už stejně nebyly dostupné. Například ta 32 GB flashka Kingston za 199 Kč.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BariTom 15. 2. 2025 16:05

Nemáte ještě někdo kupón na valentýnská sluchátka? Díky :)
BariTom
Junior

Odeslat příspěvekod lightblackfox 15. 2. 2025 16:27

Největší výhodou myPhone 6410 je, že jej lze použít jako šrot do další akce. :D
lightblackfox
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 15. 2. 2025 16:57

A přitom ti zbyde třeba nabíječka. :D Taky se hodí do akce kde třeba chtějí telefon co jde zapnout, chtějí třeba IMEI apod. To co jsem já odevzdal zapnout nešlo.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod wit.cz 15. 2. 2025 17:32

Byl jsem dnes v O2 prodejně na MyPhone a probíhalo to překvapivě v pohodě. První jsme zadali kód z aplikace, pak SROT500, obsluha se byla podívat, jestli ho nemají na prodejně (neměli) a že by měl být v úterý k vyzvednutí.

Ale brala si ode mě jen jméno a telefon, a žádná sms s objednávkou nedorazila. :hm
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 15. 2. 2025 17:44

lightblackfox píše:Už naskladňují! :tleskani :nenapadne

Bohužel, zboží ubylo, dělali pořádek ale třeba je to "očista" před naskladněním :-)

-- 15. 2. 2025 17:45 --

lightblackfox píše:Největší výhodou myPhone 6410 je, že jej lze použít jako šrot do další akce. :D

Já to bral jako - Ko odpad vyměním za funkční odpad:-D a ještě si chvíli pohraju myPhone

-- 15. 2. 2025 17:45 --

myšpulín píše:A přitom ti zbyde třeba nabíječka. :D Taky se hodí do akce kde třeba chtějí telefon co jde zapnout, chtějí třeba IMEI apod. To co jsem já odevzdal zapnout nešlo.

Přesně :D

-- 15. 2. 2025 17:46 --

wit.cz píše:Byl jsem dnes v O2 prodejně na MyPhone a probíhalo to překvapivě v pohodě. První jsme zadali kód z aplikace, pak SROT500, obsluha se byla podívat, jestli ho nemají na prodejně (neměli) a že by měl být v úterý k vyzvednutí.

Ale brala si ode mě jen jméno a telefon, a žádná sms s objednávkou nedorazila. :hm

já dával i email a na něj mi přišlo potvrzení.

SMS mi dorazí jen ohledně vyzvednutí a pak na něj faktura.
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Předchozí stránkaDalší stránka