O2 - Sezónní akce a odměny

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Generální ředitel O2 16. 2. 2025 19:47

taky mám ještě jeden - EWT10888PO
Generální ředitel O2
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 16. 2. 2025 20:03

špecifickýtrh píše:@zivan No já tam narazil vždy buď na jednoho, druhýho nebo oba. Ale baby tam jsou taky, no. Nicméně u těch netuším, jak moc v obraze jsou. Už jsem těch brněnských prodejen za ty poslední 2 měsíce obešel dokolola dost a tuhle jsem si oblíbil asi nejvíc.

@podpredseda tos mohl hodit do placu dřív, ten kód platí tuším už jen dneska a to už asi žádný místní kolenovrt na prodejnu nestihne :-))

u nás maj do 21:00 a mám to asi 3 minuty autem, 10-15 pěšky, takže kdybych chtěl další, stíhám :-D
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod BariTom 17. 2. 2025 10:02

Prosím ten kupon na sluchatka do PM. Vzdy mi ho nekdo sebere :nenapadne
BariTom
Junior

Odeslat příspěvekod m.x. 17. 2. 2025 14:07

Začlo to tu tím, že ředitel, byť údajný, ČTÚ přišel s kvalitní nabídkou O2 na recyklaci, ale časem se to zvrhlo v toto. Až zase bude mít tento operátor další zajímavou nabídku, asi zapadne ve škemrání o jakési kupóny, které by asi měly patřit dost jinam.
m.x.
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 19. 2. 2025 14:34

eetk píše:Proč by měl být určen pro osoby se zdravotními problémy?

Má to speciální tlačítko pro vyvolání uloženého jména a zdravotních komplikací. Na stránkcách výrobce https://www.myphone.pl/cs/product/myphone-6410-lte jsou obrázky důchodců a baví se tam o přehlednosti a čitelnosti.

Tlačítkové telefony jsou dneska buď pro důchodce, nebo jako zásahový telefon. Toť moje zkušenost.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 19. 2. 2025 14:58

Je pro ten myphone nějakej update firmwaru? Jestli tam mám strkat datovou simku a zkoušet to.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 19. 2. 2025 15:11

Nic mi to nenašlo, jen mi to z Kaktus SIM sebralo data za 10 haléřů.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod myšpulín 19. 2. 2025 17:47

Tak jakou akci čekáte na zítra? Ani nic na eshopu, když další dny bude odstávka?
Vyhlédli jste si nový telefon nebo příslušenství? "Objednejte si je do 20. února. Pak už to nepůjde, protože od 21. do 22. února chystáme údržbu systému. Zároveň během údržby nebude možné ani vyzvednutí v prodejnách. Zpátky budeme zase od 23. února. Děkujeme za pochopení."
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod aaaa 19. 2. 2025 18:15

Spusteji akci a zavrou eshop. :D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod radim 19. 2. 2025 18:40

oldschooltrancer- píše:Trucoval, ale už to nemoh bez MM vydržet.

Proč trucoval? Taky jsem si říkal, kde je. U takové akce by měl tak 15 příspěvků denně.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 19. 2. 2025 18:44

Tož mají tam toho čím dál tím míň. Už jsem přemýšlel i té sadě adaptérů na sim se špendlíkem a oni to zdražili ze 150 na 300 :lol:
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 19. 2. 2025 19:00

To koupis na aliexpressu tak za 20 Kc i s postovnym do CR.
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 19. 2. 2025 19:49

špecifickýtrh píše:Tož mají tam toho čím dál tím míň. Už jsem přemýšlel i té sadě adaptérů na sim se špendlíkem a oni to zdražili ze 150 na 300 :lol:

Víceméně vše co bylo či by bylo za 150 maj teď za 300 aby to nedávali po koruně. (adaptéry na SIM, plíšky, redukce A-C a vsadím se, že i ty provázky pak půjdou dolů)
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 19. 2. 2025 22:11

@aaaa proč bych to kupoval 20x dráž na Aliexpressu? Nota bene to vůbec nepotřebuju.

Co ty 30cm káblíky, je to k něčemu? Není u nich žádná specifikace nabíjení/přenos dat. Že bych to vzal k připojení externího disku.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 20. 2. 2025 02:02

Ja bral do zamestnani 20 cm kabely a ty vypadaji kvalitne, neprekazeji a navic je nikdo nekrade.
:D
aaaa
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka