O2 - Sezónní akce a odměny

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 20. 2. 2025 10:05

Díky, parametry teda nic moc, ale tak do sbírky O2 trofejí asi po jednom kousku vezmu :)
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod Generální ředitel O2 20. 2. 2025 11:00

Dnešní akce: 50% na e-knihu Jako stín �
Generální ředitel O2
Junior

Odeslat příspěvekod Generální ředitel O2 20. 2. 2025 12:01

Generální ředitel O2 píše:Dnešní akce: 50% na e-knihu Jako stín �

Koukám, že už jste nám vykoupili i C-C kabely :O
Naposledy upravil peta809 dne 20. 2. 2025 12:13, celkově upraveno 1
Důvod: Příště uprav svůj původní příspěvek a nepiš dva za sebou ;)
Generální ředitel O2
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 20. 2. 2025 14:10

Před časem zmizel třeba tyrkysový ale od té doby žádná změna, myslím si.
Dzejn Dočk
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Generální ředitel O2 20. 2. 2025 14:39

Černý už není skladem
Generální ředitel O2
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 21. 2. 2025 21:51

Hraju si s tím myPhonem, to je ještě horší než kdysi zadarmo získaná Nokia 1662 od TM na Vánoce LP 2009.
Fotky 320x240, nejlepší je možnost nastavit kvalitu na normální nebo vysokou (rozlišení zůstane stejné a kvalita horší než u prvních telefonů s foťákem). EDIT: V jiné části nastavení fotek lze nastavit 640x480 - palec nahoru všem seniorům, co to někdy objeví. Všechny fotky mají divný artefakt kousek od středu.
Podařilo se mi otevřít prohlížeč odkazem z SMS - lze editovat URL a načte to občas alespoň nějaké textové části nenáročného (= skoro žádného )webu.
Po vložení simky mi přišly tři SMS, ale jedna z nich nejde vůbec otevřít.
I ta funkce "svítilna" pomocí diody je horší než u té 16 let staré nokie - nesvítí vůbec.
Jako čekal jsem total low-end, ale tohle překonalo mé představy o tom, co se dá vůbec prodávat. Pro seniory za trest, orientace v telefonu nepřehledná a složitá (mnohaúrovňová menu, nekompletní text na řádku apod.). Svatý Series 40...
Naposledy upravil wit.cz dne 21. 2. 2025 22:00, celkově upraveno 1
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 21. 2. 2025 21:59

Jo dnešní tlačítkové telefony jsou dost příšerné, ty Nokie nejsou lepší, máme je v práci jako záložní linky.
Ten MyPhone je na volání a přečtení SMS v pohodě, žádné další funkce jsem ani nečekal. Vzhledem k ceně je to za mě OK.
Mám doma třeba RugGear, to je dílo, čeština jen někde,. příšerná klávesnice, nečitelný displej...
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 21. 2. 2025 22:06

Tak je to lacinej telefon od pšonků. Nic jinýho, než základní telefon na volání a příjem, jsem od toho za tu korunu nečekal. Foťák by mě ani nenapadlo zkoušet :) Co se týká uživatelské přívětivosti pro seniory, tak mi přijde, že v tomhle stojej tyhle dnešní tlačítkový za h*vno úplně všechny. Vybíral jsem před pár lety telefon pro dědu, sjel jsem kupu unboxingů a procházení menu telefonu a byl to všechno děs běs.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 21. 2. 2025 22:14

Já chtěl tátovi koupit pořádnej foun a narazil jsem. On slyšel, že "ty chytré telefony neposlouchají"... a "kamarádovi z hospody se do toho někdo naboural".. už jsem to vzdal a má taky ten levnej polskej MyPhone...
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 21. 2. 2025 22:26

má to alespoň kalkulačku? :-D Ještě jsem neměl chuť to otevřít
Dzejn Dočk
Poslední varování

Odeslat příspěvekod wit.cz 21. 2. 2025 22:44

Má. Ale číslo je velké tak 5mm na tom celkem velkém displeji.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 21. 2. 2025 22:46

Taky jsem to ještě nerozbaloval, ale podle všeho má: https://download.mptech.eu/User_Manual/ ... 10-lte.pdf
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 21. 2. 2025 23:31

i diktafon :D Škoda toho prohlížeče. Mít to i hotspot, řekl bych mega super....takhle možná jako záložní na hory...

Pobavilo mě: polyfonie. To jsem měl prvně cca rok 2000 a Ericsson T68 :-D I výbava bude podobná :-D
Dzejn Dočk
Poslední varování

Odeslat příspěvekod eetk 22. 2. 2025 06:02

MyPhone 6410 nemá SOS tlačítko, ale pod tlačítka 3 až 9 se dají uložit telefonní čísla, že je to rovnou začne vyzvánět, když se tlačítko dlouze podrží. Příbuzná nad 70 let je spokojena, ona umí jen přijímat hovory a telefonovat způsobem, že si z notýsku přečte a pak naťuká na tlačítkách telefonu tel.č. a zmáčkne zelené tlačítko. Neumí ani číst nebo odesílat SMS, pracovat s telefonním seznamem, nic, prostě tyhle funkce nikdy v životě nevyužívala. Ten telefon má veliká a zřetelně označená tlačítka, která mají zřetelnou hmatovou odezvu, nestalo se, že by tlačítko stlačila omylem dvakrát, na displeji se zobrazují zřetelně číslice, takže ideál. Také to nemá na boku tlačítka na snižování a zvyšování hlasitosti, což je dobře, v minulosti si při držení telefonu omylem snížila hlasitost vyzvánění na nulu a pak jsem se jí nemohl pár dnů dovolat, než jsem za ní přijel a na příčinu přišel. Čím méně funkcí to umí, tím lepší.
eetk
Junior

Odeslat příspěvekod Generální ředitel O2 24. 2. 2025 13:13

V aplikaci nové kódy na příslušenství od 199 Kč. :pozor
Generální ředitel O2
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka