Screen z aplikace, kde uvedený kód a jeho platnost.
Tvrdí, že kód musel mít určitě jinou platnost a nebo byl už jednou použitý. Prostě se to snaží ututlat a nepřiznají, že to sami stopli.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
culti píše:Screen z aplikace, kde uvedený kód a jeho platnost.
Tvrdí, že kód musel mít určitě jinou platnost a nebo byl už jednou použitý. Prostě se to snaží ututlat a nepřiznají, že to sami stopli.
brumak píše:Možná tomu nerozumim, ale měl jsem v appce o víkendu 08./09.02. upozornění, že akce s kódy je zkrácena, kódy už nešly zobrazit, a použít že jdou jen do 09.02. Měl jsem je uložený jinde (díky obecné důvěře v O2) , všechny jsem je použil, a hotovo.
Hádám, že v nějakých podmínkách určitě měli, že to můžou ukončit dříve, na slevu není právní nárok, blablabla....vědět dali asi jen v té appce (chápu, to by šlo vylepšit), na druhou stranu kódy na příslušenství de facto zdarma platily skoro měsíc, a těžko si nárokovat, aby v O2 rozdávali jen tak další měsíc.
Rozhodně je nechci bránit, vyčůránky, ale tuhle nekonečnou debatu o tom, že si dovolili to rozdávání dárků ukončit, nějak nechápu...
-- 19. 3. 2025 00:40 --
Mimochodem dnes, 19.03., maj na e-shopu toto:
"Náš systém prochází údržbou do pondělí 10. března, 10:00. S objednávkou vám rádi pomohou naši operátoři. Stačí zanechat své telefonní číslo ve formuláři níže."
brumak píše:Možná tomu nerozumim, ale měl jsem v appce o víkendu 08./09.02. upozornění, že akce s kódy je zkrácena, kódy už nešly zobrazit, a použít že jdou jen do 09.02. Měl jsem je uložený jinde (díky obecné důvěře v O2) , všechny jsem je použil, a hotovo...
zivan píše:brumak píše:Možná tomu nerozumim, ale měl jsem v appce o víkendu 08./09.02. upozornění, že akce s kódy je zkrácena, kódy už nešly zobrazit, a použít že jdou jen do 09.02. Měl jsem je uložený jinde (díky obecné důvěře v O2) , všechny jsem je použil, a hotovo...
A platilo to upozorneni pro ty kody do konce brezna? Ja totiz jeden 200Kc kupon pouzil jeste 3.3.
5.3. uz ty dalsi nefungovaly.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků