O2 - Sezónní akce a odměny

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Milos 1. 12. 2024 22:00

Jj, klidně lze objednat zboží za 399Kč a uplatnit na něj slevu 500Kč s tím, že doplatek bude 1Kč :-)

Mě e-mailem taky žádné potvrzení objednávek nepřišlo, nicméně v MojeO2 jsou obě moje objednávky vidět a přišly mi i SMS zprávy, že objednávky už jsou připravené k vyzvednutí na prodejně O2.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pepisis 1. 12. 2024 22:01

Aha, ok, tak to jsem to pochopil blbe.
pepisis
Junior

Odeslat příspěvekod milbust 1. 12. 2024 22:04

V podmínkách čerpání je "Minimální doplatek je 1 Kč" Z toho usuzuji, že hodnota kupované věci musí být minimálně 501 Kč.

-- 1. 12. 2024 22:12 --

Tak beru zpět. Opravdu lze uplatnit i na levnější zboží a naúčtují 1 Kč.
milbust
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 1. 12. 2024 22:51

aaaa píše:Udelal jsem dve objednavky, ale ani u jedne mi neprislo potvrzeni do emailu, tak nevim, jestli objednavky vubec prijali? Snad ano, kdyz pouzite kody jiz nefunguji?

Dělal jsem dvě objednávky, ani na jednu e-mail nepřišel, ale na obě přišly SMS s výzvou k převzetí zboží.

-- 1. 12. 2024 22:53 --

Milos píše:Jj, klidně lze objednat zboží za 399Kč a uplatnit na něj slevu 500Kč s tím, že doplatek bude 1Kč :-)

Hm, tak to jsem teda taky z těch co to blbě pochopili a hledal jsem jen mezi produkty v cenové hladině 501 Kč a více.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod radim 1. 12. 2024 23:04

Pěkná akce, tomu říkám skutečně dárek. Škoda, že na to nejde koupit ta multinabíječka s původní cenou 1500,-, dva kódy to nevezme. Aspoň teda mi to nevzalo. Dvě objednávky na jedno tel. číslo to vzalo, ale uvidíme až při vyzvedávání zboží, jestli mi skutečně dají oba produkty. Za mě palec nahoru.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 12. 2024 23:11

Na prodejně je jim jedno kolik toho kdo má. Jak mám početnou rodinu nevědí, prodejce se ani neptal na moje číslo.
Jen jsem mu řekl na jaké jméno je objednávka a pak diktoval ty kódy. Ani nepotřeboval ta čísla objednávek.
Objednávky jsem udělal jako nepřihlášený zákazník, vše na svoje jméno, jedno číslo a jeden email. Každou raději zvlášť.
Něco bude ještě k vyzvednutí později.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod adeeeee 1. 12. 2024 23:19

Tohle se jim po dlouhé době povedlo, oproti konkurenci palec hore
adeeeee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milbust 1. 12. 2024 23:45

Hadubrant píše:Zkusil jsem to a mě to vygenerovalo stejný kód, který už nejde použít

Také tak. Pokaždé stejný kód.
milbust
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 2. 12. 2024 05:00

myšpulín píše:...
Jen jsem mu řekl na jaké jméno je objednávka a pak diktoval ty kódy...

Ty jsi nezadaval kody primo do objednavky, ze jsi je musel diktovat v prodejne?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 2. 12. 2024 05:25

To by mě taky zajímalo!
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod aaaa 2. 12. 2024 06:02

Tak pres noc jsem obdrzel emaily k objednavkam, u jedne i vyzvu k vyzvednuti na prodejne, ale neprisla mi zadna SMS s potvrzenim objednavky nebo s kodem k prevzeti.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 2. 12. 2024 06:04

Těmi kódy jsem myslel ty PINy z SMS pro vyzvednutí.

Ta SMS možná přijde až po otevření prodejny? Dřív stejně nemá smysl a v noci by mohla i rušit? Mě přes noc dorazily jen faktury od včera vyzvednutých objednávek.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 2. 12. 2024 07:41

Chtěl bych poprosit, jestli náhodou někomu nezůstal nepoužitý kod? 1 bych rád využil, ale včera večer už to měli nějak přetížené a dnes už zpětně kalendář otevřít nejde
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Junior

Odeslat příspěvekod polda 2. 12. 2024 09:18

Ještě jej chceš?
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod podpredseda 2. 12. 2024 09:24

Vcera jsem to prosral...kdyby nekdo mel jeste plonkovni kod,budu vdecny.Treba dnesni audio je mi k nicemu
podpredseda
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka