Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
peta809 píše:Právě jsem koukal do aktuálního vyúčtování za prosinec a žádná informace o zdražování a nebo převod na jiný tarif tam není. Tak že by až později a nebo se mě to týkat nebude?
O2 nám potvrdilo, že stávající klienty, kteří mají nižší a levnější tarify, operátor převede na Max s nejvyšší možnou rychlostí na jejich lince, ale cena bude jen o 50 Kč vyšší, než platili doposud.
Zdroj: https://connect.zive.cz/clanky/o2-spous ... fault.aspx
Dají se ty slevy vůbec takhle kombinovat?
O2 psalo, že stávajícím zákazníkům ceny internetu nezvedne o více než 50 Kč
Taki píše:O2 psalo, že stávajícím zákazníkům ceny internetu nezvedne o více než 50 Kč
Kde to psali? Nebylo to jen v těch novinářských "profi" článcích? Já mám ve webovém mojeO2 informaci (po kliknutí na i v kroužku u služby internet):
[i]Od prvního zúčtovacího období po 31. 3. 2024 bude stávající tarif Internetu v pevném místě nahrazen novým O2 Internet MAX Bronzový s O2 TV, proto se Vaše stávající cena tarifu zvýší o 150 Kč měsíčně.
peta809 píše:A nebudou to mít nějak ošéfované proti zneužítí, například jako Netflix vázané na IP adresu? To bych si prvně zjistil.
sender21 píše:Již to sleduji delší dobu. Je mi divné, že nabízejí O2TV zdarma a zatím to nikomu nevadilo. Myslím tím další poskytovatele IPTV. Zatím tedy asi žádná žaloba nebo podnět k antimonopolnímu úřadu. Pokud vím, tak je to jediný operátor, který to takhle má.
Věřím, že každý je rád, že to má zdarma, ale za 599,- Kč se mi to nezdá již zdarma, ale v ceně a nelze to odečíst.
sender21 píše:Je mi divné, že nabízejí O2TV zdarma a zatím to nikomu nevadilo. Myslím tím další poskytovatele IPTV. Zatím tedy asi žádná žaloba nebo podnět k antimonopolnímu úřadu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků