Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
dockalacek píše:Tak já už taky:
Sibelius_cz píše:Sibelius_cz píše:Já jsem zvědavý, co se stane se slevou "napořá" po převedení na "nový" tarif. Předpokládám, že sleva se vztahuje jen na ten původní
Tak už mi přišla informace o změně a sleva 350Kc (sleva, která měla být napořád) se jaksi vytratila (jak jsem čekal). Guru píši o tom, že budu mít maximální možnou rychlost (tu už mám) a že budou zlepšovat infrastrukturutakže zítra retenční (znova po 6 měsících a za poslední rok už po třetí)..
Milos píše:Ta cena 299Kč od NEJ je ale taky jen na 6 měsíců. Nebo ne?
jege píše:dockalacek píše:Tak já už taky:
Neměls náhodou nějakou doživotní slevu? Vím, žes tady o tom před časem hodně psal ...
hauzz píše:Jestli mě bude outůčko ještě chvíli točit tak je pošlu k šípku. Momentálně mám DSL 20/2 za 149 na 6 měsíců (mě fascinuje že operátor dinosaurus stále uvádí starý uploady u DSL když Cetin už pár let zpět navyšoval uploady na 20/5, 50/10 a 100/20). Mám možnost kabelu za 3 kila 100/10, modem bez WiFi dá Nej zdarma a O2 si může tu jejich slavnou TV strčit do .... i s drátama, jak praví jeden legendární historický dopis s žádostí o odpojení telefonu tenkrát ještě pro SPT Telecom
Jean_Valjean píše:Sranda je, že jediným (100%) společníkem Nej.cz je CETIN, takže PPF, takže O2 a vlastně utíkáš od čerta k ďáblu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků