O2 - Datové výhody a překvapení

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod anonymius 13. 7. 2023 17:17

600/130 to jede na me domaci BTS, ktera je pripojena mikrovlnou...
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 16. 7. 2023 11:06

Tak jsem dostal informaci, že data lze využívat normálně v rámci roamingu v zóně EU B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod ze.us 16. 7. 2023 12:40

Pak ti zajiste sdelili i roamingovy limit, ze?
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod peta809 16. 7. 2023 12:44

Na ten jsem se neptal
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod drtic113 17. 7. 2023 10:30

SIMka mi přišla až dnes (po víc než deklarovaných 5 pracovních dnech), takže akci už jsem asi prošvihnul, co? Neprodloužili to třeba? V MojeO2 teda už žádnou nabídku nevidím.
drtic113
Junior

Odeslat příspěvekod brumak 17. 7. 2023 10:34

Jsem si v pátek říkal, že to zkusim. Volám na 020202, a pán že jo, že dobrý, a kdyby to v appce nebylo, tak mám zase zavolat, a zapne mi to on. Tak jsem vzal v penny "neomezeně" za 59, v appce samo nic, takže ještě k večeru volám. Zvedla to po 15 minutách (z jiného operátora, z O2 to zvonilo půl hodiny, na stávající zákazníky asi kašlem) lehce dezorientovaná paní, která nevěděla, o co kráčí. Nejdřív se ptá, jestli to jako mělo být zadarmo, nebo za 49 Kč. Dal bych si to i za těch 49 (asi jiná akce), no říkám jí, že zadarmo, a že mi pán říkal, že to zapnou oni. Tak nejdřív, že je to jenom pro ty, komu přišla sms, potom zase že jenom pro ty, kdo mají kartu aspoň měsíc. No musel jsem být neodbytnej, tak se odpojila, někam volala, a že bysme to mohli zapnout "přes reklamační". Bohužel tam ale už nejsou, a budou až v pondělí, tak vám to zapneme v pondělí. v sobotu odpo zmeškaný hovor z 020202, a v neděli sms, že to mám zapnuté. Fičí to v širším centru, kde jede 1800/2100 zhruba 45/45, ale v práci na Pankráci na 800 jenom 4,5/0,5 Mbps.
Je to od nich každopádně pěkný, za těch 60/měsíc by to byla i odpovídající cena.
brumak
Junior

Odeslat příspěvekod pulmann 17. 7. 2023 14:10

Já jsem stále na svoji předplacenku nabídku nedostal.
pulmann
Junior

Odeslat příspěvekod drtic113 17. 7. 2023 14:31

No akce byla časově omezená do 16.7., takže pokud to neprodoužili, tak už asi nedostaneš - viz můj povzdech výše. Leda že bych se mýlil.
drtic113
Junior

Odeslat příspěvekod pulmann 17. 7. 2023 14:53

Já to zase tak nutně nepotřebuji.
Já jen testuji jejich obchodní politiku a klientský přístup.
pulmann
Junior

Odeslat příspěvekod adeeeee 17. 7. 2023 17:38

Také jsem to zkoušel s paní na chatu v sobotu, ale byla neodbytná, že pokud mi sms s nabídkou nedorazila a že ona to vidí, že ne, tak nemám nárok, protože to bylo jen pro vybrané zákazníky. Ještě jsem argumentoval screeny odsud, že to kamarádovi taky nepřišlo a pustili mi to a stejně se nedala, ani na fb to neprošlo. Tipoval bych, že dostali nějaký příkaz shora, aby to už odmítali.
adeeeee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lomax 18. 7. 2023 07:43

Ve středu jsem aktivoval SIM zdarma, registroval, žádal, napsali během pár dní aktivují akci, v pátek urgoval, mám prý čekat, že i když by akce skončila, že vše proběhne, dnes jsem urgoval znovu, jsem prý v pořadí, zpracují to, jakmile se k mé žádosti dostanou.

Neuvěřitelné.
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 18. 7. 2023 07:52

Přiznám jsem, že jsem na tom do teďka stejně. Popravdě mám pochybnosti, zda k aktivaci vůbec dojde. Přijde mi, že mě tahají za nos :(
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod iguka 18. 7. 2023 08:28

Lomax píše:Ve středu jsem aktivoval SIM zdarma, registroval, žádal, napsali během pár dní aktivují akci, v pátek urgoval, mám prý čekat, že i když by akce skončila, že vše proběhne, dnes jsem urgoval znovu, jsem prý v pořadí, zpracují to, jakmile se k mé žádosti dostanou.

Neuvěřitelné.

čekám už týden, šašci, taky si myslím, že nic už nezapnou
iguka
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 18. 7. 2023 09:21

Balíčky dat, minut a SMS
Neomezená data
Neomezená data na 30 dní zdarma.
Aktivní od: 16. 07. 19:34

Banner co tam byl na ty data v sámošce ještě fčéra doprdledne, kdy jsem se díval už zmizel. Tak teď čekat 30 dní na přeqapení na rychlých datech, zíííív. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod guiz 18. 7. 2023 10:50

iguka píše:
Lomax píše:Ve středu jsem aktivoval SIM zdarma, registroval, žádal, napsali během pár dní aktivují akci, v pátek urgoval, mám prý čekat, že i když by akce skončila, že vše proběhne, dnes jsem urgoval znovu, jsem prý v pořadí, zpracují to, jakmile se k mé žádosti dostanou.

Neuvěřitelné.

čekám už týden, šašci, taky si myslím, že nic už nezapnou

Já žádal o aktivaci přes O2 Guru na messengeru a po ověření sim napsali,že to bude pár dnů trvat a přijde mi sms o aktivaci. Zitra to bude týden a stále nic. Psal jsem jim včera jak to vypadá a bylo mi sděleno,že mám ještě vydržet,že objednávka stále čeká v systému na zpracování,prý je těch aktivací moc. :hm
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB
guiz
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka