O2 - Datové výhody a překvapení

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MartinK1 18. 7. 2023 11:23

Ja som tam pisal v sobotu na o2.cz chat s o2 guru. Bol tam nejaky debil ze to nejde a to co sa pise na internete neni pravda ze to ide. Tak som to skusil na messenger , pani tiez neodbytna ze to nejde. Tak som poslal screenshoty odtialto. Tak potom zmenila ton s tim ze zalezi na okolnostech. Tak som jej napisal ze nech zo mna nerobi idiota nech to okamzite aktivuje, ze o2 robi rozdieli medzi zakaznikmi. Tak ze to posle na reklamacne odelenie. A dnes prisla sms ze data aktivovane :D takze netreba sa dat v zivote odradit a skusat.l:D
MartinK1
Junior

Odeslat příspěvekod iguka 18. 7. 2023 12:09

taky mi to dnes po týdnu urgencí zapnuli
iguka
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 18. 7. 2023 12:51

Potvrzuji B)
Přílohy
Screenshot_20230718_125138_My O2.jpg
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod nereknujaksejmenuju 18. 7. 2023 13:10

Me dnes take zapli. Na te minuly tyden zaslane sim zdarma. Musel jsem na mesengeru v patek dusit guru, napred se jim nechtelo, dodal jsem odkaz na zdejsi forum, pak ze pry na to stejne neni narok ze to zalezi jen na dobre vuli konkretniho guru, atd. Kdyz jsem byl neodbytny, ze to tedy zada do systemu jako specialni pozadavek a budu pak vyrozumen. Dal mrtvej brouk, yed pred obedem jsem na mesengru polozil otazku jak to s tim vypada a nyni koukam ze to zapli. Pry do 17.8.
Tak doma testnu s 5g motorolou, tady mi to na 4g ukazuje slabych 10 mega.
nereknujaksejmenuju
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 18. 7. 2023 15:19

Tak uvidíme, co nabídnou za překvapení za 30 dnu, což v mém prvním případě bude 5.8.2023 :D a jestli to nabídnou i vynuceným aktivacim.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod iguka 18. 7. 2023 16:01

A když mi nic už nenabídnou, rád si to zase vynutím, když to tobě dají�
iguka
Junior

Odeslat příspěvekod brumak 22. 7. 2023 14:08

MartinK1 píše:Ja som tam pisal v sobotu na o2.cz chat s o2 guru. Bol tam nejaky debil ze to nejde a to co sa pise na internete neni pravda ze to ide. Tak som to skusil na messenger , pani tiez neodbytna ze to nejde. Tak som poslal screenshoty odtialto. Tak potom zmenila ton s tim ze zalezi na okolnostech. Tak som jej napisal ze nech zo mna nerobi idiota nech to okamzite aktivuje, ze o2 robi rozdieli medzi zakaznikmi. Tak ze to posle na reklamacne odelenie. A dnes prisla sms ze data aktivovane :D takze netreba sa dat v zivote odradit a skusat.l:D

Vynucovat si neveřejnou nabídku screenshotama z fóra (nebo i jen zmínkou o něm) je nejlepší cesta, jak zařídit, aby se taková informace/nabídka už znovu neobjevila :roll:
brumak
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 22. 7. 2023 14:45

Že bych sem dal i foto toho papíru, kde mám napsáno 161 Kč za Full +3GB a Furt ? :D

To by byl asi pyekney run na T-Mobile. Ale ne to neudelam, v tomto případě to má osobní rovinu. :D

Njn asi už sem nic nedám, ani to preqapeni po 30 dnech a nebo si vymyslím nějaké blbé co stojí za vyliž (_!_), aby byli všichni spokojeni že to za nic nestojí a budu mít klid. :D
Naposledy upravil Ředitel ČTÚ dne 22. 7. 2023 14:53, celkově upraveno 3
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod rebel Tom 22. 7. 2023 17:33

Děkuji řediteli ČTÚ za veškeré rady, tipy na tomto fóru...
rebel Tom
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 23. 7. 2023 06:46

:D
Naposledy upravil Ředitel ČTÚ dne 23. 7. 2023 08:04, celkově upraveno 1
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod ... 23. 7. 2023 07:07

Ředitel ČTÚ píše:Kdo chce Telly pro 1 zařízení (lze měnit) na 3 měsíce za 1 Kč, tak napište SZ. :D Tato zpráva bude smazána v 9 hodin. 8-)

A co po 3 mesicich?
...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myšpulín 23. 7. 2023 07:38

UniCredit mi Telly nabízí na 60 dní zdarma.
https://telly.cz/sledovani-zdarma/
Teď mám v ceně internetu SledováníTV a pak mám ještě O2TV zdarma to občas využiju, ale rozdílně bych za to neplatil.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod rebel Tom 23. 7. 2023 08:32

... píše:
Ředitel ČTÚ píše:Kdo chce Telly pro 1 zařízení (lze měnit) na 3 měsíce za 1 Kč, tak napište SZ. :D Tato zpráva bude smazána v 9 hodin. 8-)

A co po 3 mesicich?

Zrušit..
rebel Tom
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 23. 7. 2023 08:47

Zrušit to můžeš hned. Ty 3 měsíce to zůstane aktivní.

-------------------------------------------------
Vaše předplatné

Balíček: Telly Online - Střední balíček

Stav: Aktivní do 21.10.2023
--------------------------------------------------

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod octr 23. 7. 2023 09:23

To se snad nemusí řešit pokoutně a tajně přes SZ? :-)
octr
osobne

Předchozí stránkaDalší stránka