O2 - Datové výhody a překvapení

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 11. 7. 2023 20:51

Já jsem vždy SIM O2 aktivhovnal jen tak, že jsem ji dal do telefonu a zavolal na *11 a byla aktivhovnana. Žádné dobíjení ani čekání. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Milos 11. 7. 2023 20:56

A jednalo se o SIM zdarma, bez kreditu?
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod .357 11. 7. 2023 20:57

Když jí šoupnu do mobilu, tak se vůbec nepřihlásí do sítě...
"Jen nouzová volání"
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 11. 7. 2023 21:09

Tak je pravda, že jsem asi nikdy neaktivhovnal v den dodání.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Letadlo 12. 7. 2023 01:17

Myslím si, že z toho nebude nic. SIM karta, jedno jak stará, se prostě nepřihlásí do sítě, jelikož aktivace vyžaduje dobití kreditu.

Nikdy jsem SIMZdarma nedobíjel, ale co si pamatuji, je to už docela stará změna - přestal jsem je tehdy objednávat. Hodně se divím, že Ředitel ČTÚ byl schopen na podzimu minulého roku jednu aktivovat bez dobití.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod passé 12. 7. 2023 04:41

Ja jednu SIM zdarma aktivoval minuly tyden 5.7.2023 bez dobiti. Strcil jsem ji do stareho tlacitkoveho telefonu. Hned fungovala, stacilo zavolat na infolinku. Je tam tarif NA!VYBER a nabidka na tuhle akci v samoobsluze neni. Predtim mi lezela doma neaktivovana pres rok.
passé
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod passé 12. 7. 2023 04:50

Vašek, O2 Guru píše:Zdravím, pokud nabídku neomezených dat pro Vaši předplacenou kartu nemáte v mobilní aplikaci Moje O2, můžete nám napsat přes https://www.messenger.com/t/o2cz, prověříme to.

Zadnej messenger si instalovat nebudu, jdi s tim nekam jinan.
passé
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lomax 12. 7. 2023 05:10

Právě jsem aktivoval O2 SIM zdarma ze simzdarma.cz a nebylo nutné ji dobít. Odchozí volání na 800 funguje, příchozí také. "Go Neomezeně". SMS nepřišla zatím žádná, v Android apce ani na webu akční nabídka není.
Kaktus. Je o 72 % levnější než po slevě (75% a 25%) u Vodafone. Nyní 7 aktivních SIM. :)
T-Mobile Twist Internet na 12 měsíců po 2 GB: 6 SIM.
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 12. 7. 2023 06:02

Tak to je divné. Někomu to jede hned a někomu to nejede. :D Myšleno aktivace SIM. Že by začali s touto akcí dodávat SIM, které bez dobití nejedou ?
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod .357 12. 7. 2023 06:36

Taky jsem byl zvyklej, že jí strčím do mobilu a je to. V minulosti jsem si jich nechal poslat několik. Asi je to jejich nová taktika jak vytáhnout z lidí prachy, protože já ještě nikdy žádnou nedobil...
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod anonymius 12. 7. 2023 07:00

Nove dodana SIMka , funkcni hned po zapnuti... uz si pisu s o2 guru, ze chci akci :-D
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 12. 7. 2023 07:08

Kontrolní měření VIP akce na větší vesnici :D

http://imgway.cz/v/4Tj0.jpg
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 12. 7. 2023 07:59

teď jsem aktivoval simzdarma, kterou už mám doma hodně dlouho a ani na info papíře k ní není nic o nutnosti dobití (jen vložit do telefonu a po PIN kodu se telefon automaticky připojí do sítě) ... sim funguje, ale nabídku nevidím
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Junior

Odeslat příspěvekod .357 12. 7. 2023 08:32

Tak mi to nedalo a zkusil jsem do telefonu strčit jinou SIMZDARMA. Objednal jsem si totiž pro každý dítě jednu. A světe div se, ta druhá se mi hned sama přihlásila do sítě...
To je tedy O2 chaos
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod anonymius 12. 7. 2023 09:08

o2 Guru slibil, ze by se mi nabidka mela behem 48hod zobrazit... tak uvidime.
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka