...
O2:Dobrý den, dle prověření došlo ke zjištění, že Vaše platby nebyly v hodnotě 600 Kč. Jelikož platba u O2 byla jen 47,88 za službu. Ostatní poplatky, které jsou součástí vyúčtování se nepočítají pro získání bonusu od Air Bank. (nepatří tam zařízení na splátky).
Já:Dobrý den, to je ovšem špatně. Protože toto (47,88 Kč) je z prosincové faktury. Za prosinec se bere výpočet pro bonus z listopadové faktury, a tam to je za služby 289,85.
289,95(O2)+503,00(O2FAMILY)=792,95.
Za mně jednoznačně splněno.
O2:Dobrý den,
Do vyúčtování pro Air Bank se nepočítá celé vyúčtování. Tedy i když máte vyúčtování za 289,- Kč tak se počítá jen část.
Tady jsem podmínky.
https://www.o2.cz/osobni/spolecna-nabid ... ce-a154592>
Já:Dobrý den, děkuji, podmínky mám velmi dobře nastudovány.
Když to maximálně zjednoduším: u O2 mám internet bronzový po všech slevách za 149 a u O2FAMILY dvě simky s tarify 199 a 299 a to se asi se mnou nebudete přít, že jsou vsechno útraty (měsíční paušály za služby), které se jednoznačně do útraty počítají.
149(O2) + 498(O2FAMILY) je pořád se značnou rezervou přes 600,-
Nemůžu nemít žádný měsíc bonus 300 Kč z důvodu nesplnění útraty nad 600 u O2!!! Nastavoval jsem si ty tarify tak, abych na bonus dosáhl.
Žádám tímto Airbank a O2 o připsání 300 Kč na můj účet xxx/3030, neboť podmínky byly bezpochyby splněny.
V žádném případě nedobropisujte (nekreditujte) 300 Kč do faktury O2 neboť byste mě tím připravili o bonus v dalším měsíci pro nesplnění útraty.
Paní xxx, to není nic proti Vám, ale jestli budu muset každý měsíc toto absolvovat, abych dostal bonus na který mám nárok, tak to raději všechno zruším. Jako už mně to přestává bavit.
To jsou strašní degeni..