O2 a Air Bank bonus - tipy, triky

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod aaaa 25. 1. 2025 18:18

:D Dobre si vas ale nejbohatsi ceska Renata Kellnerova ochocila. :D

Jednou mesicne jednu MMS, 5 plateb kartou, a podrbat se malickem prave nohy za levym uchem.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 25. 1. 2025 19:37

Za mě v poho, mám Airbank jako hlavní banku, takže 5 plateb není problém. Pořád to za těch ušetřených 3600 ročně stojí.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 26. 1. 2025 07:08

3600 Kc vuci cemu? Protoze u jinych operatoru to same treba nemaji za 600 Kc mesicne ve sleve, ale i pod 350 Kc mesicne a bez potreby plnit trvale ukoly v bance.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 26. 1. 2025 07:47

Kombinace programů O2 spolu, O2 Family a Air Bank mě v současné době vychází nejlépe.
Tohle bude hodně individuální, kolik a jakých služeb kdo využívá, s jakými slevami od operátora apod.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod peta809 26. 1. 2025 11:02

aaaa píše:3600 Kc vuci cemu? Protoze u jinych operatoru to same treba nemaji za 600 Kc mesicne ve sleve, ale i pod 350 Kc mesicne a bez potreby plnit trvale ukoly v bance.

Předpokládám, že myslí vůči 600 Kč měsíčně za plnou cenu za tarif neomezený s 10 Mbps internetem ;)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Milos 26. 1. 2025 11:19

Těch 3600Kč je prostě 12x300Kč od Airbank, které člověk může využít jako slevu na "jakékoliv" služby od O2.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mojmax 26. 1. 2025 12:59

Ano, tak jsem to myslel, u O2 se dají také vyjednat pěkné retenční slevy, případně O2 spolu a s cashbackem Airbank to prostě vychází vždy nejvýhodněji - co se týče mých potřeb samozřejmě, jiný to může mít zase jinak.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 26. 1. 2025 13:34

@aaaa: Je mnoho lidí, co mají "omezený" tarif (třeba za 350Kč) a k tomu pevný internet (třeba za 250Kč), dohromady za to platí 600Kč a s využitím AB slevy za to platí jen 300Kč. U kterého jiného operátora bys toto vyjednal levněji?

Každý prostě nemá potřebu mít neomezený tarif 10Mbps za 600Kč, na který by uplatnil AB slevu 300Kč a měl ho tak ve výsledku za 300Kč, jak zde spousta lidí uvažuje :nenapadne
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dj.kure 26. 1. 2025 22:24

Hmm, vzhledem k tomu, že AB mám jen jako záložní účet a pro výhodu Unity jen otáčím 10k měsíčně, tak se to trochu komplikuje. Budu si tedy muset přehodit nějaké pravidelné platby kartou (doufám, že internetová platba se bude také započítávat) na AB a asi tomu měsíčně ještě trochu pomoct, protože pravidelných 5 plateb PK asi nemám.
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peta809 26. 1. 2025 23:02

Platba kartou jako platba kartou B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod davsopl 26. 1. 2025 23:27

Za mne to také takto beru. Místo platby za jízdenky RegioJetu přes UniCredit zaplatím u AirBank. Problém bude ale třeba u starších lidí, kteří ten bonus využívali a chodil jim např. na účet důchod a neplatili kartou.
davsopl
Junior

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 27. 1. 2025 14:40

Co jsem si byl párkrát na prodejně O2 vyzvednout objednávku, tak tam tuhle nabídku hustěj všem včetně seniorů, že jen stačí poslat 10k na účet.To budou mít na prodejnách od dubna pěknej hukot, až jim to tam začnou babičky a dědečkové chodit reklamovat.
Naposledy upravil špecifickýtrh dne 27. 1. 2025 15:09, celkově upraveno 1
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 27. 1. 2025 14:51

Můžu potvrdit, úplně stejná situace. Vyzvednutí kuponové objednávky, vedle prodavač hustil do chlápka podmínky téhle akce. Samozřejmě o změně ani slovo.

Dopadne to jako vždycky - tihle lidé prostě ostrouhají. A i když je to naštve, tak udělají co? Máme tři operátory, co se chovají plus mínus stejně. Žádná elasticita trhu, aby třeba šli jinam, tu není.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Anik 27. 1. 2025 15:07

Já takhle zase musím platit 3x kartou kvůli úrokům na spořícím účtu u Raiffeisenbank, no, jako vadí mi to, protože hlavní účet mám u Air. Ale za 600,- si 3x za měsíc vzpomenu :-) takže podmínky na cokoliv, jsou všude podobně stejné
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod dj.kure 27. 1. 2025 15:45

2Anik: tak pro získání lepšího úroku je od začátku stejná podmínka. Já mám RB jako primární banku, takže 3 platby PK jsou úplné nic, protože jich udělám stovky měsíčně. Ale těch 5 plateb u AB budu muset nějak zvládnou. Naštěstí jsem zjistil, že jich je 5 (YT Premium, Voyo, iCloud Plus, iCloud zvětšení úložiště, příspěvek na útulek), takže nakonec v pohodě. Jen to všechno překlikat na AB.
dj.kure
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka