O2 a Air Bank bonus - tipy, triky

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Marus 28. 1. 2025 11:29

Upřímně, mi osobně vadila i podmínka posílat tech 10 tis. Ale to jsem jednou nastavil a hotovo.

AB není a pár (desítek) let nebude moje hlavní banka kůli hypně.
Takže platit 5 plateb z jejího účtu je pro mě no way - takto jsem to mimochodem říkal i paní, jak jsem to zakládal.

Výsledek: Dnes volání na O2 linku a výpověď. Mám u nich internet 250/50 a rodinné sledování TV, bez slevy za 700.

Zítra mi teda ještě zavolají, jestli se s tím dá něco dělat i bez AB.
Můj mobil je čínská dvousimková rýže...Kvalitní rýže
Marus
Junior

Odeslat příspěvekod JáHledač 28. 1. 2025 13:04

tato kombinace se dá dostat na 350 kč/měsíc ;-)
tedy 50% sleva
JáHledač
Junior

Odeslat příspěvekod Marus 28. 1. 2025 16:11

Jako bez AB a napořád?
Takovýto vyjednavač asi nejsem :-)

Ale uvidím, co mi zítra nabídnou.
Marus
Junior

Odeslat příspěvekod Bobolit79 28. 1. 2025 20:23

Tak pak dej vedet jak jsi dopadl. Ja platim air sport plus tv a neo stribrny celkem 900,- a nechce se mi platit 5x kartou, takto mam jen trvaly prikaz a nic neresim. Zachvili jeste zacnou urcovat povinnou utratu apod….
Bobolit79
Junior

Odeslat příspěvekod JáHledač 29. 1. 2025 12:11

No, já taky nejsem velký vyjednavač, ale zkusil jsem to a prošlo to. Pán na druhém konci telefonu byl příjemný a ani jsme se nějak "nedohadovali". Prostě jsem řekl, že ta cena je vysoká a než bych takové peníze platil, tak to radši zruším a poohlédnu se jinde.
Tak ať se vydaří vyjednávání.
JáHledač
Junior

Odeslat příspěvekod Marus 29. 1. 2025 15:41

Nakonec jsem se taky dostal na 350, přesně jak jsi psal.
To teda koukám, sám jsem sebou překvapen a spokojen.
Marus
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 29. 1. 2025 16:42

Ono při důrazném vyjednávání se dá dostat i na cenu 299Kč (199Kč za pevný internet + 100Kč za rodinné sledování), takže cenu 350Kč poskytnou celkem ochotně :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Marus 29. 1. 2025 20:55

No, moc ochotní nebyli. Nejdříve mi nabízeli slevu pouhé 200. To mi nic extra nepřišlo, kloudná řeč s nimi byla až druhým hovorem.
Marus
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 29. 1. 2025 21:08

Máš tam nějaké rozepsání té slevy? Co je za internet, co je za to rodinné sledování (televize základní Modrá)?
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod JáHledač 30. 1. 2025 09:26

300 Kč speciální sleva :-D
50% sleva na balíček Rodinné sledování :D
tak nějak je to tam psané
JáHledač
Junior

Odeslat příspěvekod Aheloj 31. 1. 2025 08:40

Jean_Valjean píše:AB jako hlavní mám, a přesto to beru jako krok zpátky, protože většinu plateb provádím inkasem a v hospodě berou jenom cash. Takže si asi budu muset někde dávat kafé z automatu, abych těch 5 plateb kartou udělal. Nebo se na O2 vys☆at a jít jinam, třeba Tesco má neomezenku a 18 GB za 300 Kč měsíčně na rok (včera jsem jednu takovou SIM aktivoval kamošovi), to by mohlo stačit. A po roce se uvidí.

Ja tu nabidku vidim za 399,-
Aheloj
Junior

Odeslat příspěvekod Marus 31. 1. 2025 08:42

JáHledač píše:300 Kč speciální sleva :-D
50% sleva na balíček Rodinné sledování :D
tak nějak je to tam psané

Jo, já to tam mám stejně.
A ano, základní TV modrá.
Marus
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 31. 1. 2025 11:57

Aheloj píše:
Jean_Valjean píše:AB jako hlavní mám, a přesto to beru jako krok zpátky, protože většinu plateb provádím inkasem a v hospodě berou jenom cash. Takže si asi budu muset někde dávat kafé z automatu, abych těch 5 plateb kartou udělal. Nebo se na O2 vys☆at a jít jinam, třeba Tesco má neomezenku a 18 GB za 300 Kč měsíčně na rok (včera jsem jednu takovou SIM aktivoval kamošovi), to by mohlo stačit. A po roce se uvidí.

Ja tu nabidku vidim za 399,-

Když přenášíš k Tesco číslo, tak jim musíš napsat do chatu a oni ti odpoví, že mají nabídku neomezeně + 18 GB za 300 Kč měsíčně na rok. Případně si o to na chatu rovnou řekneš.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 2. 2. 2025 22:24

dj.kure píše:2Anik: tak pro získání lepšího úroku je od začátku stejná podmínka. Já mám RB jako primární banku, takže 3 platby PK jsou úplné nic, protože jich udělám stovky měsíčně. Ale těch 5 plateb u AB budu muset nějak zvládnou. Naštěstí jsem zjistil, že jich je 5 (YT Premium, Voyo, iCloud Plus, iCloud zvětšení úložiště, příspěvek na útulek), takže nakonec v pohodě. Jen to všechno překlikat na AB.

Čau, jak se to teda počítá? 5 plateb kartou nebo 5 plateb z účtu? Ono to vypadá stejně ale jim jde primárně o používání karty ne?
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 2. 2. 2025 22:53

5 plateb kartou. Přesně tak, jde jim o to používání té karty.
peta809
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka