O2 a Air Bank bonus - tipy, triky

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod RedyshV2 5. 2. 2025 20:32

Bobolit79 píše:Ty jo, tak to me nenapadlo, take vyuzivam apku Orlenu. Takze myslis, ze to bude stacit, treba 5x za kilco nabit tank kartu? Doufam, ze bude vidět v aplikaci Airbank, kolik probehlo plateb, pro sichr…

Ano, bude to stačit, a bude to vidět v aplikaci AB.
RedyshV2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod laiki 9. 2. 2025 09:57

Novinka? Na VOYO se píše: Od 1. února 2025 není možné si v rámci O2 TV dokoupit si balíček Voyo, stejně tak není možné si aktivovat tarif O2 TV s Voyo.
laiki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bobolit79 9. 2. 2025 11:15

Nova ukoncila prodej Voyo jak u O2 tak Vodafonu od 1.2. Duvod nevim.
Bobolit79
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 9. 2. 2025 11:44

myšpulín píše:Já nakupuji v Kauflandu se skenerem a při platbě zvolím vícenásobná platba kartou. Pak můžu klidně zaplatit jeden nákup 5x po 1 Kč Air Bank a zbytek běžně používanou kreditkou.
U nás mají skenery svoje pokladny, fronty tam nejsou takže opakovanou platbou nikoho nezdržuji.
Jo a samozřejmě není potřeba platit plastem, stačí karta v mobilu.

Hehe dobrej tip, díky! Do Kauflandu 1 měsíčně zajdu, tak to využiju u RB. Do teď jsem měl hezký úrok bez podmínek u ČSOB ale snížili úrok na 3.75% + tam nějakou podmínku mají, takže teď využívám 4% u RB, kde chtějí 3 platby a to mě neba. Takže tvá varinta a nebo ta tankkarta u Benziny jsou dobré volby :-)
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod zdcakl 9. 2. 2025 11:47

"Z nabídky Vodafone TV musíme vyřadit službu Voyo. Toto rozhodnutí učinila televize Nova a my jsme jej museli akceptovat. Služba Voyo bude tedy dostupná ve Vodafone TV do 31. ledna 2025."

https://www.vodafone.cz/televize/aktual ... v-nabidky/

U O2 je to zvlastni, kdy maji s Voyo stejnou matku. Treba to je kvuli chystanemu zdrazeni.
zdcakl
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 9. 2. 2025 12:15

Taky bych řekl.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Bobolit79 9. 2. 2025 12:50

Docela me prekvapuje kolik ma Voyo predplatitelu na to, ze tam jsou prevazne sra*ky. A ted jeste zdrazi na dve kila.
Bobolit79
Junior

Odeslat příspěvekod zdcakl 9. 2. 2025 14:50

Ja ho mel kvuli limitu 600 na slevu. Plno lidi to bude mit stejne. Chtel jsem MAX, jenze mi zmizel balicek z nabidky. Pak jsem ho dostal jako omluvu, tak ho platim a Voyo zrusil. Ten obsah pro deti na Voyou ujde.

BTW pokud delas pro matku ci dceru muzes mit Voyo za polovic a to taky par zakazniku prida.
zdcakl
Junior

Odeslat příspěvekod Hany53 13. 2. 2025 16:45

Tak tomu nerozumim. V lednu, kdy jsem mel jen jednu fakturu za 450Kc, mi dnes prisla sleva 300Kc. V unoru uz mam dve za vice jak 600Kc. Ze by chybicka se vloudila
Hany53
Junior

Odeslat příspěvekod Bobolit79 13. 2. 2025 17:06

Tak to mas asi moje 300 :) ja podminky jako kazdy mesic splnil a neprisla mi, ze jsem pry nezaplatil utratu nad 600, pritom mi jako vzdy strhli 604. Uz jsem psal Airbank, tak uvidim.
Bobolit79
Junior

Odeslat příspěvekod zdcakl 13. 2. 2025 17:11

Podivej se do Moje O2 -> O2 Radosti -> Unity

A uvidis, ktera faktura se ti tam pocita. Mozna je to jeste ta o mesic driv.
zdcakl
Junior

Odeslat příspěvekod Aheloj 18. 2. 2025 03:40

RedyshV2 píše:Je pravda, že plnění jedné z podmínek Air Bank Unity přeposíláním 10k (+ na vyúčtování O2 inkasem) trvalými příkazy z primární banky do AB, a za týden zase zpět, bylo jednoduché a člověk na to nemusel myslet.

Po změně podmínek od 1.3.2025 jsem přemýšlel, jak jednoduše a efektivně zaplatit 5x kartou AB. AB není mojí primární bankou, mám ji pouze kvůli Unity (platbám za služby O2) a její kartu jsem doposud nepoužíval.

Protože dojíždím do práce denně autem, tankuji každý měsíc naftu za cca 2.000,- Kč. Tankuji pouze na ČS ORLEN (Benzina). Platím mobilní aplikací ORLEN, ve které mám uloženou zákaznickou kartu Benzina Tankarta EASY.

Do aplikace ORLEN si přiřadím také kartu AB, a budu si v ní tankartu Benziny dobíjet. Dobíjet se dá od 100,- Kč.

Trvalý příkaz k platbě z primární banky do AB změním na 2k (+ na vyúčtování O2 inkasem). V aplikaci ORLEN dobiji platební kartou AB tankartu ORLEN v pohodlí domova během několika minut 5x částkou 400,- Kč.

Pro mě tedy win-win řešení:
1) splnění podmínek AB a další sleva k již poskytnuté slevě 1.150,- Kč od O2 za celkem 4 služby: 1x tarif NEO+ Stříbrný 10Mb/s, 1x tarif YOU NEO 20Mb/s, pevný Internet HD Zlatý 100Mb/s a O2 TV Stříbrná + rodinné sledování - celkem 1.598 (O2) - 300 (AB) = 1.298,- Kč
2) platba za naftu na ČS ORLEN (Benzina) aplikací ORLEN (ani nemusím chodit platit k pokladně, platba v aplikaci probíhá pomocí QR kódu na stojanu) prostřednictvím Tankarty EASY se slevou 0,50 (nebo 1,-) Kč/litr paliva proti ceně na totemu + body za čerpání u nich, které čas od času vyměním za kafe nebo hot dog

Ja si na AB kartu navedu vsechny pravidelne platby (Spotify, Skylink...) Navic O2 taky platim AB kartou. Takze presto, ze AB neni moje hlavni banka, 5 plateb je mozne splnit s prstem v nose.
Aheloj
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 18. 2. 2025 15:12

Snad neudělají nějakej podraz s platbami. Např. to, že nebudou platbu na internetu započítávat do plateb kartou …
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 18. 2. 2025 15:37

Potom pomůže ten trik ze samoobslužných pokladem v Kauflandu B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Milos 18. 2. 2025 15:42

oldschooltrancer- píše:Snad neudělají nějakej podraz s platbami. Např. to, že nebudou platbu na internetu započítávat do plateb kartou …

Nevidím žádný důvod, proč by měly být internetové platby vyloučeny :hm
Milos
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka