O2 a Air Bank bonus - tipy, triky

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod nehyba 18. 2. 2025 15:50

já platím každý měsíc 1kč 5x u Leoexpres
Přílohy
viber_image_2025-02-18_15-46-52-951.jpg
nehyba
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 18. 2. 2025 15:53

Za co konkrétně?
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Letadlo 18. 2. 2025 18:32

Za dobíjení interní peněženky na jízdenky? Takových šaškáren se dají vymyslet mraky. Jenom je to zbytečné zesložitění. (Ale taková je doba.)
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Derryk 18. 2. 2025 19:35

"Nevidím žádný důvod, proč by měly být internetové platby vyloučeny"

Protože z plateb kartou plynou bance procenta a z internetevých plateb ne?
Derryk
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 18. 2. 2025 19:58

Za internetové platby se taky účtují mezibankovní poplatky, které jsou v některých případech dokonce i větší, než za platby na terminálech v obchodech.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod opat (novy) 18. 2. 2025 21:42

A vyúčtování od o2 jde tak platit kartou ? To myslím že nejde, buď jen trvalým příkazem nebo převodem, a kartou to jde jen ručně ( musí se na to myslet ) ale kartu tam nastavit ať se to z ní strhává , to předpokládám nejde , je tak ?
opat (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 18. 2. 2025 21:53

Jasný, normálně se to dá zaplatit kartou. Platil jsem přes aplikaci i přes web :-)

Obrázek
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod opat (novy) 19. 2. 2025 05:46

No to jo, ale to je vždy ruční platba ( musím si hlídat a myslet na to) automatizovat jako trvalý příkaz nebo opakovaná platba kartou , jako za jiné služby ( třeba spotify, Netflix, voyo ) předpokládám nelze…
opat (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 19. 2. 2025 07:37

Ne, nelze, je potřeba na to myslet a zaplatit manuálně.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod JáHledač 20. 2. 2025 09:52

Ahoj lidi, budu vám připadat jako momentálně zaostalý, ale potřebuji poradit jak docílit 601 korunovou útratu u O2, aby mi vrátili 300 Kč.
Mám pod smlouvou 2 tarify a dohromady mi to hodí 598 Kč. Myslel jsem si, že to vyřeším MMSkou, bohužel to telefon neumožnuje, tedy jsme na to nepřišli. Jde o starší POCO a když se má odeslat MMS tak to řve, že se máme připojit k síti, tím myslí wifi nebo data, jinak nic neodešle. :-\
Jakou další nejlevnější službou se dá navýšit útrata?
Já jsem našel nejlevnější útratu O2 Machine tarify za cca 19 Kč, ale nevím jestli si ji můžu objednat a pak SIM hodit jen do šuplíku, nebo to musí být v něčem aktivní.

Jde někde na Moje O2 vidět aktuální útrata, já tam vidím jen ubývající data.
Díky za rady
JáHledač
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 20. 2. 2025 10:12

MMS se vcelku pochopitelne odesila pres data, pres specialni APN. Navod na rucni konfiguraci O2 na strankach snad jeste ma.
Ale odeslanim MMS se dostanes pres 601 ;)
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dasch15 20. 2. 2025 10:23

Derryk píše:"Nevidím žádný důvod, proč by měly být internetové platby vyloučeny"

Protože z plateb kartou plynou bance procenta a z internetevých plateb ne?

A proč má třeba ČS cashback 1% u kreditka právě na platby na internetu? To by potom nedávalo smysl
Dasch15
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod peta809 20. 2. 2025 10:25

JáHledač píše:Ahoj lidi, budu vám připadat jako momentálně zaostalý, ale potřebuji poradit jak docílit 601 korunovou útratu u O2, aby mi vrátili 300 Kč.
Mám pod smlouvou 2 tarify a dohromady mi to hodí 598 Kč. Myslel jsem si, že to vyřeším MMSkou, bohužel to telefon neumožnuje, tedy jsme na to nepřišli. Jde o starší POCO a když se má odeslat MMS tak to řve, že se máme připojit k síti, tím myslí wifi nebo data, jinak nic neodešle. :-\
Já jsem našel nejlevnější útratu O2 Machine tarify za cca 19 Kč, ale nevím jestli si ji můžu objednat a pak SIM hodit jen do šuplíku, nebo to musí být v něčem aktivní.

Díky za rady

Lze například SMS zprávou na zahraniční telefonní číslo.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Dasch15 20. 2. 2025 10:31

JáHledač píše:Ahoj lidi, budu vám připadat jako momentálně zaostalý, ale potřebuji poradit jak docílit 601 korunovou útratu u O2, aby mi vrátili 300 Kč.

Díky za rady

Mně jako první napadla SMS do zahraničí (v EU by byly potřeba 2). Jestli teda není nějaká výjimka, že by se to nepočítalo. A jestli to jde, tak buď známýmu nebo si zahraniční SIM koupit.
Dasch15
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sumerian 20. 2. 2025 11:34

OK...
Naposledy upravil sumerian dne 20. 2. 2025 11:39, celkově upraveno 2
sumerian
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka