O2 a Air Bank bonus - tipy, triky

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod aaaa 23. 5. 2025 15:36

Tam je ale uvedeno, kolik jiz bylo zaplaceno za minula vyuctovani, neni to aktualni utrata budouciho vyuctovani. :pozor
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod Torns 23. 5. 2025 16:57

dj.kure píše:
JáHledač píše:Jde někde vidět ta aktuální útrata?

Ano, jen ne v aplikaci. Stačí mobilní web moje.o2.cz, přihlásit se, vybrat telefonní číslo a úplně dole je položka “Pomoc a podpora”, kde vyberete “Aktuální čerpání za období”. Nechápu, že to je tak hloupě schované a v aplikaci to není vůbec.

viz viewtopic.php?p=13872551#p13872551
Torns
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod uzivatelnabaterky 23. 5. 2025 17:06

Zdravím. Má tu někdo kombinaci internetu bývalého Nej.cz, nyní pod O2 a mobilního tarifu O2 a reálně má tu slevu 300 Kč od Air Bank?
uzivatelnabaterky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aaaa 23. 5. 2025 17:23

Torns píše:
dj.kure píše:
JáHledač píše:Jde někde vidět ta aktuální útrata?

Ano, jen ne v aplikaci. Stačí mobilní web moje.o2.cz, přihlásit se, vybrat telefonní číslo a úplně dole je položka “Pomoc a podpora”, kde vyberete “Aktuální čerpání za období”. Nechápu, že to je tak hloupě schované a v aplikaci to není vůbec.

viz https://forum.mobilmania.zive.cz/viewto ... #p13872551

Ani tam aktualni utrata neni. Je tam jen pocet vyuzitych minut, pocet odeslanych SMS a mnozstvi dat. Neni z toho ani poznat, jestli ta SMS je nebo neni zahranicni a jestli je nebo neni zdarma v ramci pausalu.
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod glock69 23. 5. 2025 18:56

Sms do zahraničí poznat je..
glock69
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 23. 5. 2025 19:37

Tohle má T-mobile mnohem líp vymakaný. U O2 se člověk musí složitě proklikat. Ale nějaký odhad ceny má.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 23. 5. 2025 22:09

Zadna vyse poplatku, clovek nepozna, jestli jsou cerpane sluzby zdarma v ramci pausalu nebo ne.

Obrázek
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod glock69 24. 5. 2025 07:42

Sms do EU u mého tarifu zpoplatněna je, takže vím, že mám splněno...
glock69
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 24. 5. 2025 08:44

Typicky smejdske chovani O2, pro zakaznika je bonus 300 Kc primo zavisly na vysi vyuctovani minimalne 600 Kc, tak mu O2 neumozni vysi budouciho vyuctovani sledovat.

Vdf vysi budouciho vyuctovani zobrazuje, T-M nejspis take.

Obrázek
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 24. 5. 2025 13:26

eetk píše:Dá se někde v O2 samoobsluze nebo v appce Moje O2 zjistit aktuální útrata za služby?

Obávám se, že ne. Dříve nešlo zjistit ani paušální cenu za jednotlivé služby, teď to jde (ve webové samoobsluze, ne v aplikaci). Průběžná útrata nad rámec paušálu se neukazuje vůbec.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod aaaa 28. 5. 2025 12:56

Muzu v Moje O2 zakazat marketingovou komunikaci Unity, kdyz chci bonus 300 Kc Air Bank?

Obrázek
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 28. 5. 2025 14:19

Ano, vyhodnocovani podminek probiha i bez nej.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 28. 5. 2025 16:39

Dik. Uz me s tim SMS spamem stvou.
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 30. 5. 2025 14:44

eetk píše:Dá se někde v O2 samoobsluze nebo v appce Moje O2 zjistit aktuální útrata za služby? Abych měl jistotu, že bude měsíční vyúčtování minimálně 600 Kč. ...

Útrata úplně ne, ale na webu je vidět počet provolaných minut SMS, MMS a dat za aktuální období pro jednotlivá čísla. https://moje.o2.cz/web/o2/userdashboard/
úplně dole je Pomoc a podpora - Aktuální čerpání za období
Jednotky z tarifu, balíčků a jiné zpoplatněné i nezpoplatněné jednotky za vybrané období. Neuvidíte zde jednotky za platby 3. stran (DMS, SMS jízdenky, platby přes internet apod.), za obsahové a jiné než telekomunikační služby (např. spojovací poplatek v zahraničí). Uvedené hodnoty nemusí být vždy aktuální, například volání v zahraničí můžete kvůli parametrům fungování sítě vidět se zpožděním.
myšpulín
VIP uživatel

Předchozí stránka