Vodafone předplacenka zdražení, kratší exp. kreditu

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hauzz 5. 6. 2024 18:22

Tak to je dobrá parodie. Místo aby byl Vodouch rád že dotyčný si převede předplacenku na paušál tak ho nechá s číslem odejít jinam aby si nechal vyplatit kredit :D
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 5. 6. 2024 19:38

No ale to datum. Proč to vytahují, když je to z roku 2020 ? Nebo to upravili a neopravili datum ? :D

Protože to mají jako čerstvou zprávu.

Nebo jsou lidi naštvání na změny u Vodafone (zkrácení platnosti kreditu a podobně) převedou předplacenou s nahromaděným kreditem na paušál a dají výpověď?
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Obyvatel 15. 7. 2024 09:35

Odešel jsem také, nezachránila to ani Dvojsimka :-) Zbyl kredit jen pár korun, ten jim tam nechám. Protože žádost o vyplacení je samozřejmě tak složitá (musí se na pobočku nebo zaslat dopisem :-D ), aby to každého pokud možno odradilo.
Obyvatel
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 15. 7. 2024 16:09

Stačí poslat datovou schránkou, otázka sotva pár minut :-)
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 15. 7. 2024 16:24

Ta datová zpráva ho ale bude stát 10Kč, což se může rovnat tomu kreditu "pár korun", který mu tam zůstal :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 15. 7. 2024 22:01

Che, kvuli 10 Kc by me ani nenapadlo vypisovat nejaky formular. Ale pripomelo mi to moji posledni zadost o vraceni kreditu Vdf, mel jsem tam 10000 Kc a oni to spletli a vratili mi jen 10 Kc. Nastesti telefonicka reklamace dopadla dobre, nemusel jsem vysi kreditu ani dokladat.
:D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Předchozí stránka