O2 NEO+ Bronzový +12GB za 0Kč na léto 2024

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod 12341234 20. 6. 2024 09:14

Jen abys jich nemel zdarma jen 7, osmy tarif uz za plnou cenu? Radeji to zkontroluj.

Ja mam 4 SIM a budu je pouzivat jen na mobilni data v dualSIM telefonu, do konce srpna mam tak mobilni data zdarma. na mesic mi bude stacit 20x neomezena data na 24 hod. + 4x 12 GB.
:tleskani
12341234
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod boban 20. 6. 2024 14:34

Jak se ten tarif zruší prostřednictvím digitálního kanálu, abych nemusel nikam volat / chodit / psát?
- čas neexistuje -
boban
Junior

Odeslat příspěvekod Jiří P 20. 6. 2024 14:46

Musíš počkat až se bude blížit září a pak odpovědět "STOP" na SMS co přijde. Jinak jdou u O2 služby rušit jen na lince.
Jiří P
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 20. 6. 2024 19:32

Nebo převodem jinam přes OKÚ.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod 12341234 20. 6. 2024 21:41

Ja si myslim, ze nejlepsi bude necekat na SMS a prenest cislo jinam.
12341234
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gounelle 20. 6. 2024 22:01

zajímá mi, když si k O2 člověk přenesl číslo a na konci srpna odpoví STOP, zda mu O2 číslo také zruší nebo převede na předplacenou sim?
gounelle
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 20. 6. 2024 22:08

Se zrušením tarifu se standardně zruší i číslo.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 20. 6. 2024 22:23

Na tom jestli si pořídíte nové číslo nebo číslo k O2 prenesete nezáleží, postup pro ukončení bude stejný.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod eetm 21. 6. 2024 08:43

Když chceš zachránit číslo, musíš ho sám aktivně přenést k jinému operátorovi, takže si dopředu připrav třeba novou SIM Kaktus, kam ho pak přeneseš, je to jednoduché. Rozhodně smluvu neukončuj jinak než přenosem, jinak o číslo přijdeš.
eetm
Junior

Odeslat příspěvekod Rades24 23. 6. 2024 13:09

Sdílím poslední zkušennost s Data naplno na 24 hodin.
Aktivoval jsem v mobilní aplikaci.
Odečetl se 1z5, ale data se neaktivovaly.
V aplikaci zmizlo tlačítko "Aktivovat data", protože jsou jakoby aktivní, ale vlastně nejsou aktivní.
Volal jsem na 800 020202, neuměli to vyřešit, potvrdili, že nejsou aktivní, odkazali na chat, tam mě odkazali na report bugu. Nebyli schopni data zapnout ani na infolince, ani O2 Guru. Potřeboval jsem urgentně hotspot, pracovat, a jediné, co mi poradili na infolince, abych volal kazdou hodinu a požadoval reset počítadla, pokud mi data zase dojdou.
Nemám na to nervy. Aplikace je aktuální, instalovaná dnes. Mají tam očividně chybu, ale nejsou schopni to řešit, když ta chyba nastane. Nejste schopni si data zapnout v MojeO2, nejsou schopni to řešit oni na jejich straně.
A tlačítko také zmizlo, takže nejsem schopen si to aktivovat ani já, i kdybych využil další pokus.
Přílohy
data.png
data.png (89.81 ) Zobrazeno 1524 krát
Rades24
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eetm 25. 6. 2024 07:33

Rades24: Bylo to nějak vyřešeno?
eetm
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 27. 6. 2024 11:38

V průběhu prázdnin zdvojnásobí počet aktivací Dat naplno. :D

10x 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

První novinkou je dvojnásobný počet aktivací Dat Naplno k tarifům, které tímto doplňkem disponují. Dle tarifu tak v průběhu léta můžete funkci aktivovat dvakrát až desetkrát. Data Naplno je možné zapnout v kterýkoliv den v týdnu v aplikaci Moje O2, a po aktivaci vám poběží neomezená data po dobu 24 hodin. Po uplynutí tohoto časového intervalu se budou uživatelům přenesená data opět standardně započítávat do FUP limitu.

Dvojnásobek Dat Naplno dostanou všichni zákazníci O2 automaticky 1. července, a to nezávisle na svém zúčtovacím období. Na začátku každého dalšího zúčtovacího období (až do 31. srpna) se jejich počet vždy obnoví na dvojnásobek počtu aktivací, který přísluší k danému tarifu (viz výše). Data Naplno je možné využít i v roamingu při letních cestách po zemích EU.

https://www.o2.cz/spolecnost/tiskove-ce ... -zakazniky

o<:)

Vyvstává otázka - když budu mít 30.6.2024 spotřebované všechny t.j. 5 dní naplno, dostanu 1.7.2024 nových 5 nebo 10 dní naplno ?

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod sender21 27. 6. 2024 12:06

Spíše otázka, když budete mít spotřebovaná všechna zakoupená data, jestli Vám to k něčemu bude...... . :D :D :D :D
sender21
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 27. 6. 2024 12:41

Proč by nám docházely, když máme od Tesco 50 GB grátis ? :D

Mám dat zdarma, že nevím, co s nima. 8-) Na dnes neomezený Kaktus.

Ještě že jsem všechny ty 100 GB T-Mobile Edice a 100 GB Datamánie a 30 GB Kaktusy včas střelil. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod culti 27. 6. 2024 14:03

Ono už se střílí i tyto tarify.
culti
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka