O2 NEO+ Bronzový +12GB za 0Kč na léto 2024

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Roundup 27. 6. 2024 23:15

Doručení kurýrem je zdarma. Udělal jsem objednávku přes web během víkendu (bez ověření bankovní identitou). V úterý dojel kurýr Expedisu, zkontroloval občanku (píšou že chtějí dva doklady totožnosti ale ve skutečnosti stačí jeden) a předal mi obálku.
Toť vše.
Na kontaktní číslo mi přišla nějaká uvítací SMS.
Není třeba přemýšlet jaké kontaktní číslo uvést, je to jedno. Taky jsem stávající klient, číslo je u o2 a nikoho to nezajímalo.

Číslo budu mít vloženo v HW LTE modemu, nikoli telefonu - takže jestli tam budou posílat nějaký SMS zprávy, tak mi stejně nic nepřijde.
Roundup
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Persbrandt 28. 6. 2024 00:19

Roundup: Aha, takže to vypadá, že vám asi taky neúčtovali nic za aktivaci simky, to je dobré...
děkuji za postřehy
Takže jediné mini dilema, které mi teď teoreticky zbývá, je zda se ověřit přes to BankID nebo až potom osobně před kurýrem...
Ale i kdybych se ověřil přes BankID,tak se stejně musím s tím kurýrem setkat a osobně převzít obálku, předpokládám, takže je to asi jedno.
Persbrandt
Junior

Odeslat příspěvekod Roundup 28. 6. 2024 00:33

Ne neúčtovali nic. Poslali první vyúčtování na 0 Kč.
Ano vzhledem k nutnosti kurýra je to opravdu jedno jak se ověříte. To ověření kurýrem trvá jestli minutu tak moc. Zdržení minimální.
Roundup
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod peta809 28. 6. 2024 01:00

Použil jsem k ověření BankID a následně jsem už kurýrem ověřován nebyl.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod BrHo 28. 6. 2024 04:56

Zdravím. U mě při doručení nebylo nic kontrolováno. Nebyl jsem doma, kurýr po telefonické domluvě nechal obálky se SIM normálně ve schránce. Objednáno dvakrát po 2 SIM. Cena 0 Kč. Musím po letech nějakého operátora pochválit. Toto je dobrá letní akce.
BrHo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eetm 28. 6. 2024 05:49

Ředitel ČTÚ píše:V průběhu prázdnin zdvojnásobí počet aktivací Dat naplno. :D

10x 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

První novinkou je dvojnásobný počet aktivací Dat Naplno k tarifům, které tímto doplňkem disponují. Dle tarifu tak v průběhu léta můžete funkci aktivovat dvakrát až desetkrát. Data Naplno je možné zapnout v kterýkoliv den v týdnu v aplikaci Moje O2, a po aktivaci vám poběží neomezená data po dobu 24 hodin. Po uplynutí tohoto časového intervalu se budou uživatelům přenesená data opět standardně započítávat do FUP limitu.

Dvojnásobek Dat Naplno dostanou všichni zákazníci O2 automaticky 1. července, a to nezávisle na svém zúčtovacím období. Na začátku každého dalšího zúčtovacího období (až do 31. srpna) se jejich počet vždy obnoví na dvojnásobek počtu aktivací, který přísluší k danému tarifu (viz výše). Data Naplno je možné využít i v roamingu při letních cestách po zemích EU.

https://www.o2.cz/spolecnost/tiskove-ce ... -zakazniky

o<:)

Vyvstává otázka - když budu mít 30.6.2024 spotřebované všechny t.j. 5 dní naplno, dostanu 1.7.2024 nových 5 nebo 10 dní naplno ?

:D

V tom případě můžu jednu ze štyř SIM rovnou zrušit, na zbylých třech budu mít měsíčně dohromady 30 x neomezená data zdarma na den, čtvrtou SIM už nepotřebuji. :D
eetm
Junior

Odeslat příspěvekod culti 28. 6. 2024 09:13

Škoda, že nejde neomezenko nastavit dopředu na určité dny (třeba víkendy). A nebo alespoň třeba na 2 dny dopředu. Ale musí se vždy jen po 1 dni.
culti
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 28. 6. 2024 11:30

No ale co když bude mít měsíc 31 dní pane kolego ? :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod hauzz 28. 6. 2024 11:38

Tak bude mít k dispozici 3x12GB na den chudák...
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 28. 6. 2024 16:18

culti píše:Škoda, že nejde neomezenko nastavit dopředu na určité dny (třeba víkendy). A nebo alespoň třeba na 2 dny dopředu. Ale musí se vždy jen po 1 dni.

proc je problem aktivovat v den pouziti?
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod Persbrandt 28. 6. 2024 18:10

děkuji všem za sdílení osobních zkušeností.

-- 28. 6. 2024 18:17 --

BrHo píše:Zdravím. U mě při doručení nebylo nic kontrolováno. Nebyl jsem doma, kurýr po telefonické domluvě nechal obálky se SIM normálně ve schránce. Objednáno dvakrát po 2 SIM. Cena 0 Kč. Musím po letech nějakého operátora pochválit. Toto je dobrá letní akce.

V tom případě jste ale předem ověřil svou totožnost přes BankID, je to tak?
A vy jste si teda objednal hned 4 SIM karty s touto nabídkou jako fyzická osoba na jedno jméno, nebo snad na různá jména? Nikdy by mě nenapadlo, že je možné objednat více takových karet na jedno jméno...
Persbrandt
Junior

Odeslat příspěvekod polda 28. 6. 2024 18:43

Z jednoho účtu MojeO2 lze oficiálně objednat 7sim(eSim)
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod BrHo 28. 6. 2024 21:31

Persbrandt píše:děkuji všem za sdílení osobních zkušeností.

-- 28. 6. 2024 18:17 --

BrHo píše:Zdravím. U mě při doručení nebylo nic kontrolováno. Nebyl jsem doma, kurýr po telefonické domluvě nechal obálky se SIM normálně ve schránce. Objednáno dvakrát po 2 SIM. Cena 0 Kč. Musím po letech nějakého operátora pochválit. Toto je dobrá letní akce.

V tom případě jste ale předem ověřil svou totožnost přes BankID, je to tak?
A vy jste si teda objednal hned 4 SIM karty s touto nabídkou jako fyzická osoba na jedno jméno, nebo snad na různá jména? Nikdy by mě nenapadlo, že je možné objednat více takových karet na jedno jméno...

Zdravím. Ano, vše na jedno jméno a ano ověřoval jsem se přes Bank ID. Vše šlape, jak má, všechny SIM ovládám z jedné aplikace, mám pro rodinu. Takže mě vyhovuje.
BrHo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Persbrandt 28. 6. 2024 23:09

díky. jo takhle, pro rodinu. já jsem, podle jiných zdejších komentářů, původně tipoval, že vícero SIM asi bylo kvůli pokrytí celého měsíce těmi dny neomezeného datování, ale do toho mi vcelku nic není.
já třeba takové nároky na neomezená data zdaleka nemám, takže pro mne by vícero SIM asi ani nemělo smysl...
Persbrandt
Junior

Odeslat příspěvekod culti 29. 6. 2024 15:38

slavo963 píše:
culti píše:Škoda, že nejde neomezenko nastavit dopředu na určité dny (třeba víkendy). A nebo alespoň třeba na 2 dny dopředu. Ale musí se vždy jen po 1 dni.

proc je problem aktivovat v den pouziti?

Tak úplně problém to není, ale je to určité nepohodlí, když třeba sledujete live přenos a do toho musíte řešit novou aktivaci na další den.
culti
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka