O2 NEO+ Bronzový +12GB za 0Kč na léto 2024

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod m4rk3J 30. 6. 2024 12:20

Jen pro pobavení.. akce dnes končí, borci mi stále nebyli schopni opravit Moje O2 (asi tak 10 telefonátů, 3x fyzická návštěva prodejny) :D to je super, to radši budu mít na chatě pomalý T-Mobile jak tohle O2.
o2.png
o2.png (18.46 ) Zobrazeno 1260 krát

A tohle vše je prý proto, že jsem u nich dříve měl službu a po odchodu se mi po 6 měsících kvůli GDPR můj účet zanonymizoval.. gg
m4rk3J
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 30. 6. 2024 12:26

Mozna to prodlouzi?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 30. 6. 2024 12:33

m4rk3J píše:radši budu mít na chatě pomalý T-Mobile jak tohle O2.

Podobný problém jsem řešil s T-Mobilem, kdy proběhla nová registrace do můj t-moble, ale nebylo možné se přihlásit. Nepomohla obnova hesla, nepomohlo ani řešení s obnovou přes PUK a číslo SIM. Nepomohl ani operátor na lince, až technické oddělení asi po 4 hovorech. Tak když už pliveme, plivejme férově.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 30. 6. 2024 13:02

A co já si užil s Vodafonem, po změně zúčtovacího období a změně čísla v systému o mě ztratili většinu údajů a dostat z nich při rušení služeb volací zálohu bylo něco.
Ale zase mi zůstal dotovaný telefon bez doplatku i přes předčasnou výpověď. :D
Pravda to bude už hodně let.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lomax 30. 6. 2024 14:43

Včera jsem poprvé aktivoval Data naplno. SMS o tom přišla dvakrát, stejně jako přišla dvakrát dnes, že to skončilo. Odečetlo se jednou.

To IMHO odpovídá beta testu zdarma. ;)
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod Jiří P 30. 6. 2024 14:56

Nepřišla náhodou jedna na tu SIM na které jsi to aktivoval a druhá na kontakt plátce(číslo zadané při objednávce tarifu)?
Jiří P
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 30. 6. 2024 16:21

Me tyhle SMS chodi pouze na SIM, kde se to aktivuje.
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod Lomax 30. 6. 2024 16:25

Opravdu, dobrý tip.
Tak to se omlouvám O2 a obviňuji ;) Samsung, protože jsou ty tři SMS neoznačené a až u poslední čtvrté je název SIM "O2.CZ", což jsem četl jako že všechny ze stejné SIM.
Dík.

Doplním k tomu, co ještě mezitím napsal aaaa a také co se tu objevuje, že stačil jeden doklad: Objednával jsem přihlášený na Moje O2 (kde platím fakturu každý měsíc). Přesto po mně chtěl kurýr 2 doklady a občanku si dokonce přes šablonu fotil. (A krok s bankovní identitou v objednávce vůbec nebyl.)
Naposledy upravil Lomax dne 30. 6. 2024 16:30, celkově upraveno 1
Kaktus. Je o 72 % levnější než po slevě (75% a 25%) u Vodafone. Nyní 7 aktivních SIM. :)
T-Mobile Twist Internet na 12 měsíců po 2 GB: 6 SIM.
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 30. 6. 2024 16:30

Jako ze mas jen 1 SMS a 3 zpravy z appky Moje O2? Podle me mas vsechny na 1 SIM. Na kontakni SIM mi zadne tyhle SMS o aktivaci a deaktivaci skuzby nechodi.
Naposledy upravil aaaa dne 30. 6. 2024 16:34, celkově upraveno 1
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod Lomax 30. 6. 2024 16:33

2 SMS o aktivaci Data naplano, 2 SMS o konci Data naplno. A jak píše Jiří P, jedna je vždy na tu novou SIM a druhá na SIM s číslem, které mám jako svoje kontaktní v Moje O2.
Kaktus. Je o 72 % levnější než po slevě (75% a 25%) u Vodafone. Nyní 7 aktivních SIM. :)
T-Mobile Twist Internet na 12 měsíců po 2 GB: 6 SIM.
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 30. 6. 2024 16:36

To sis tedy musel nejak sam aktivovat v Moje O2, aby ti to chodilo jeste navic na kontaktni SIM.
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod Persbrandt 30. 6. 2024 17:44

takže podle zkušeností není problém, když do objednávkového formuláře uvedu jako kontaktní stávající číslo tarifu O2?

-- 30. 6. 2024 18:59 --
Lomax píše:Doplním k tomu, co ještě mezitím napsal aaaa a také co se tu objevuje, že stačil jeden doklad: Objednával jsem přihlášený na Moje O2 (kde platím fakturu každý měsíc). Přesto po mně chtěl kurýr 2 doklady a občanku si dokonce přes šablonu fotil. (A krok s bankovní identitou v objednávce vůbec nebyl.)

Takže jste objednávkový formulář vyplňoval na počítači přihlášený v prohlížeči do webové samošky Moje O2 nebo na mobilu přihlášený do mobil. aplikace Moje O2?
A že to vůbec nenabídlo ověření přes BankID? To je stejně zvláštní, jak jednotliví uživatelé popisují různé zkušenosti s procesem objednávky...
Persbrandt
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 30. 6. 2024 18:24

Když je člověk přihlášenej do moje O2, tak to žádný bankID nechce.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 30. 6. 2024 18:33

Pokud ma postpaid SIM, tak jo, uz musel byt v minulosti ztotoznen, ale pokud ma jen anonymni prepaid SIM, tak pochybuji.
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod Persbrandt 30. 6. 2024 21:45

jen technický dotaz: v tom závěrečném kroku online objednávky jste zaškrtli tu možnost:
"Žádám o zahájení poskytování služby či digitálního obsahu ve lhůtě 14 dnů od uzavření smlouvy a souhlasím se zahájením jejich plnění v co v nejkratší možném termínu po uzavření smlouvy..."? (není mi úplně jasné, co tato volba prakticky znamená)
díky
Persbrandt
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka