Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
oldschooltrancer- píše:Netušil jsem, že aj bratia majú 3G. O Polácích to vím, nedávno na mě baflo 3G a bylo to tak pomalý, že jsem raději ten net vypnul �
ze.us píše:To neni trojka, ale velke E.
m4rk3J píše:My jednou přespávali na https://mapy.cz/s/nanomakodo ... české VF LTE mi tam jelo asi 300 kbps, ale chytil jsem tam 3G (HSPA+) od Polského Plus nebo Play a to mi jelo kolem 8 Mbps
TrustNo1 píše:Persbrandt píše:TrustNo1 píše:Tak je to tady:
SMS z čísla 999160:
Dekujeme, ze jste s nami testovali nejlip hodnocenou 5G sit! Zkusebni obdobi se blizi ke konci. Od 2. 9. 2024 budete pokracovat v tarifu za zvyhodnenych 599 Kc, coz je o 150 Kc levnejsi nez standardni cena. Nechcete pokracovat dal? Staci na tuhle zpravu odepsat "STOP" a my tarif k 1. 9. 2024 ukoncime. Vase O2
Takže by mělo stačit poslat z dané SIM karty SMS ve tvaru: STOP na zkrácené číslo 999160
No a jak si vysvětlujete, že na tu vaši jednu SIM kartu přišla ta informační sms o možnosti ukončení už takhle brzo? Na datu aktivace toho tarifu, které máme každý různé, by záležet nemělo, když přece všem avizovali, že jim ta informační sms přijde až těsně před tím datem 1.9.24...
Je to prostě jenom náhodná odchylka, že vám tu smsku na jednu SIM kartu poslali takhle dřív nebo to má nějaké logické vysvětlení, že jste třeba u té SIM karty aktivně žádal na prodejně o včasné ukončení nebo podobně?
A i když jste odpověděl STOP, tak by se ta SIM karta měla zrušit a vypnout až k 1.9., že?
Nevím, na jednu kartu v rodině nám to prostě přišlo, na druhou ne. 14 dní předem mi nepřipadá brzo. Spíš se divím, že to postupně již nedorazilo všem. Aktivně jsem o nic (o žádné ukončení) nežádal. Na tu první SIM jsme rovnou reagovali odesláním ukončující SMS, na tom druhém čísle stále čekám, až mě budou o možnosti ukončení informovat, případně zadám přenos k jinému operátorovi k 30.8.2024. Na to je ještě čas.
hexacore píše:To se delalo tak 20-25 let zpet. Dnes telefon vybere nejlepsiho opa podle signalu automaticky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků