O2 NEO+ Bronzový +12GB za 0Kč na léto 2024

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod TrustNo1 23. 8. 2024 09:34

Přesně tak, však se jim takovéto akce bohatě vyplatí. Samo O2 o tarifu zdarma hovořilo jako o akci “5G síť na zkoušku”, navíc to podpořilo jednoduchou možností službu zrušit přes SMS. Pokud jsem si objednal jednu SIM (a ne 10 karet), tak není nic špatného na tom službu zrušit. Necítím se býti “vychcánkem”, jak zde někteří píší…
TrustNo1
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 23. 8. 2024 09:42

Ja urcite vychcanek jsem, ja to objednal jen proto, abych mel na prazdniny mobilni data zdarma a pak to zrusil.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod hexacore 23. 8. 2024 16:23

TrustNo1 píše:
hexacore píše:Mne stale zadna STOP SMSka nedorazila.

Doufam, ze ji posilaji na kontaktni cislo, ne na O2 cislo SIMky. :D

Já jsem to pochopil, jak to bylo myšleno... :-)

Odpověď na Tvůj dotaz je, že nikoliv! Posílají to jen přímo na tu dotyčnou SIM, na kontaktní číslo mi nic nedorazilo (přes to, že mi tam chodí např. potvrzení o aktivaci neomezeného internetu na 24 h. a následně info o jeho ukončení).

Takže pokud máš SIM např. v modemu, nebo tabletu, autě či jiném zařízení, tak doporučuji ji vyndat a odeslat SMSku STOP. Pokud Ti již ze strany O2 odeslali informativní SMS ohledně ukončení služby, tak by to mělo projít - bez ohledu na to, zda tato SMS skutečně do zařízení dorazila.

Samozřejmě i kdyby posílali informativní SMSku na kontaktní číslo, tak kolega Ipanema má pravdu, z tohoto čísla by služba ukončit stejně nešla.

Jiste, chapu. Ale mne fakt zadna SMSka nedorazila. Specialne jsem SIMku dal do zalozniho mobilu.
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 23. 8. 2024 16:54

Platnost SMS zpráv je jen 3 dny. Jestli jsi tedy měl SIM kartu v době rozesílání těch SMS zpráv v zařízení, které neumí přijímat SMS zprávy a následně ji až přendal do nějakého mobilu, tak už ti ta SMS zpráva asi nedorazí. Nicméně by to nemělo mít vliv na to, že z té SIM karty můžeš odeslat STOP a tarif ukončit.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hexacore 23. 8. 2024 17:00

A na jake cislo ji mam jako odeslat? Na 999160 prijde odpoved, ze prikaz neni rozeznan.

Ale ted dorazila SMSka s jinym tlf. To je ono? Viz screen.

Obrázek
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod polda 23. 8. 2024 17:05

Ne,
Pravděpodobně ti ukončující SMS ještě neposlali

Zpráva musí přijít z čísla 999160 na které se zpětně odesílá ....STOP
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hexacore 23. 8. 2024 17:07

Poslal jsem tam STOP a napsali jen, ze pozadavek bude vyrizen do 5 dnu.

Tak cekam na jinou SMSku teda, doufam, ze timto jsem neodhlasil vsechny SMSky.

O2 urcite vi jak na uzivatele. :D
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 23. 8. 2024 17:13

Jestli jsi STOP poslal na číslo 999163, tak sis tím zrušil zasílání obchodních sdělení (OS). Ta vyhlížená SMS zpráva o možnosti ukončit tarif dle mě není OS, tudíž by ti měla dorazit, pokud jsi opravdu ve skupině klientů, kterým tuto SMS budou teprve odesílat.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pulmann 23. 8. 2024 17:24

Vámi zaslané klíčové slovo nebylo rozpoznáno.

odeslal jsem sms a toto mi odepsali.
píše se to u těmi uvozovkami ,
pulmann
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 23. 8. 2024 17:26

Bez
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 24. 8. 2024 07:46

Tak už mi taky poslali "děkovnou" SMS. Zahájil jsem přenos ke kaktusu, číslo rušit nebudu.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod polda 24. 8. 2024 08:00

Udělám v pondělí
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod honzatrx 24. 8. 2024 09:05

Za mne presun ke Kaktusu,jelikoz jsem dostal pekne cislo,ktere si chci nechat jako soukrome.Jinak bych to ale nechal zrusit,protoze mam zdarma od firmy,pro niz obcas prisiram,jejich simku s flatem a neomezenymi daty.
honzatrx
Junior

Odeslat příspěvekod glock69 24. 8. 2024 09:53

Mě na STOP napsali jen:
Vas pozadavek byl prijat. Vase O2

Tak snad tarif zruší.
glock69
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 24. 8. 2024 17:54

Ja zazadal o prenos k Vdf na ten zlevneny tarif Neomezeny Premium 5G za 288 Kc na 3 mesice. Jeste nevim, jestli to projde, protoze nejsem novy zakaznik, mam tam uz nulovy tarif, ale zatim objednavku prijali za tech 288 Kc mesicne.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka