O2 NEO+ Bronzový +12GB za 0Kč na léto 2024

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ze.us 28. 8. 2024 09:29

Vsak AB u kormidla sliboval zlevneni tarifu - co na tom, ze to za nej dotahla AB? Nebo se to spis zaridilo samo, jak sel cas?
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Rades24 28. 8. 2024 11:34

STOP nejde odpovědět ze zahraničí.
Slibovali zrušení v MojeO2, zatím stále nic.
Rades24
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hexacore 29. 8. 2024 12:04

STOP SMS stale nedorazila :)

vcera jsem psal Guru, ze WTF s tim je, ani nevedeli ze nejaky tarif na zkousku je, pak se omluvili ze spatne pochopili a ze by mela dorazit 30.-31. :D Tak schvalne.
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 29. 8. 2024 12:18

....a když tu SMS pošleš sám od sebe? Bez té jejich příchozí? To nejde?
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod peta809 29. 8. 2024 21:53

To bude 2. září masakr B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod mirage7 30. 8. 2024 09:05

Masakr to bude.. ja minuly tyden poslal STOP SMS, prisla odpoved, ze pozadavek zpracovavaji. V pondeli jsem se dovolal na infolinku a ta 20 minut resila, kde je problem. Takze dalsi SMS STOP a opet odpoved zpracovani pozadavku. Vcera navsteva o2 prodejny, kde prodavac napsal pozadavek na podporu a opet nic :-( Takze to je zrejme akce s nevypoveditelnym tarifem :-(

Kdyz pozadam o prenos cisla jinam, tak se tarif ukonci automaticky ke dnu prenosu?
mirage7
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 30. 8. 2024 09:08

Ano. Přinejhorším zaplatíš poměrnou část 4-5 dní z paušálu 599 Kč.
Když to uděláš hned v pondělí, tak datum přenosu by mělo být čtvrtek nebo pátek.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hahoc 30. 8. 2024 11:49

Uz 2x jsem posilal na prijatou sms slovo STOP a vzdy mi jen přišlo "vas pozadavek byl prijat. Vase o2".
Je to prosim tak v poradku? Cekal bych text, ze tarif bude zrusen 2.9. a nic. Nerad bych pak platil ty obrovske penize za pausal.
Tarif na vyzkouseni zdarma, super, ale tolik penez platit mesicne je masakr. Dekuji.
hahoc
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 30. 8. 2024 12:04

Nejhorší smrt je ze strachu.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 30. 8. 2024 12:07

Obrázek
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod hahoc 30. 8. 2024 12:38

Ano, takto mi to taky prislo. STOP jsem posilal hned ten den a jeste radeji znovu dnes. Cekal bych primo oznameni, ze tarif bude k 2.9. zruseny. Info, ze pozadavek byl prijat mi v minulosti prisel od ruznych operátorů uz tolikrat a nic se tim nezmenilo.
Snad tedy opravdu v tom nemaji bordel a staci jim to STOP.
Pamatuji ten bordel u nich, když jsem mamince rusil pevnou linku, taky byl pozadavek prijat. Ovsem ja pak musel nekolikrat volat na infolinku a nekolikrat se stavit na pobocce. To bylo, uz jsme to odfaxovali, poslali atd. Pozadavek byl prijat a furt nic. Tu vetu uz nesnáším. ��

-- 30. 8. 2024 12:40 --

V te uvodni sms od o2 pisou, ze tarif po STOPce zrusi, ale ja jim proste uz neverim.
potvrzujeme, ze pozadavek byl prijat a tarif bude k 2.9. zrusen, takto to maji posilat.
hahoc
Junior

Odeslat příspěvekod petrajss 30. 8. 2024 12:44

Já poslal STOP, požadavek přijat, volali z retenčního, něco nabizeli, nakonec jsem řekl, že toto číslo chci opravdu zrušit, ale dohodli jsme se, že přenesu číslo od jiného operátora. Nicméně nakonec moje stopka v systému vidět nebyla, a museli to zpracovat manuálně, následně mi přišel email s potvrzením o zrušení.
petrajss
Junior

Odeslat příspěvekod hahoc 30. 8. 2024 12:56

Ale kdyz nebyla videt Vase Stopka v systemu, tak proc Vam volali po Vasi stopce? :-)
hahoc
Junior

Odeslat příspěvekod hexacore 30. 8. 2024 14:05

STOP SMS stale nedorazila :D Haluz bude.

-- 30. 8. 2024 14:28 --

Ipanema píše:....a když tu SMS pošleš sám od sebe? Bez té jejich příchozí? To nejde?

nejde

Obrázek
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 30. 8. 2024 14:54

Ještě než budeš číst dál, nemáš tam třeba mezeru na konci slova? Příjde mi ta bublina taková jakoby s mezerou. Slovo STOP není ve jejím středu.

-

No tak teď otázka....
Buď tyto SMS pak ukážeš někde na prodejně nebo na reklamcích u O2. Asi bych dnes už zahájil přenos. Jestli máš nějakou kartu za 0 Kč a akorát doma: Mobil.cz, Oskarta, Twist, Kaktus. Ten do 24 hodin před datem přenosu vůbec nic neblokuje. To bych udělal asi já. Protože to je divný...

...nebo ztrácet čas a ještě jednou zkusit bombardovat ty Guru na chatu nebo na lince.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka