O2 NEO+ Bronzový +12GB za 0Kč na léto 2024

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod culti 1. 9. 2024 21:06

Problém je, že nezprovoznili možnost zrušit tarif v MojeO2, jak deklarovali. Nebo alespoň já to tam nenašel.

Poslal jsem tedy sms a během pár sekund přišla sms, že Můj požadavek obdrželi. V Moje O2 v požadavcích ho ale nevidím. Přišla tady někomu vůbec nějaká jiná sms?

Doufám, že to zvládnou a zruší dle pravidel k dnešku, jak mají uvedeno. Já udělal vše, co požadovali.
culti
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 1. 9. 2024 23:02

Nechci plašit, ale jsou 2 min. po půlnoci a moje číslo je stále aktivní. Na data a i na volání funguje. V MojeO2 je vše beze změny...
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Letadlo 1. 9. 2024 23:09

Mno, zkusil jsem vypnout a zapnout síť a telefon se stále přihlásí do sítě. U dvou čísel, co mám pod správou. Rušící SMS odeslána předevčírem. (Odpověď jen že požadavek přijali.)

To bude ještě veselé. Jsem zvědavý, na kolik to vlastně nakonec příjde.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 2. 9. 2024 02:30

Asi ta STOP SMS moc nefunguje, prenos cisla byl jistejsi.

Ale predpokladam, ze v tom nemaji zadnou automatiku, az prijdou dnes do prace, tak nam to vypnou rucne.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod hexacore 2. 9. 2024 06:03

Stale funguje :D
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod rssreader 2. 9. 2024 07:05

V Moje O2 i teď vidím ten tarif stále se slevou za 0 Kč, podle mě to bude rušit někdo hromadně růčo dneska až dorazí do práce. Všude je to stejný...
rssreader
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 2. 9. 2024 07:38

Psal jsem si na chatu s O2 guru. Tarif mám zdarma do dnešní půlnoci. Víc jsem z nich nevyrazil, i když jsem se zeptal 3x. Stále jen odpověď, že "tarif byl zdarma do včera a zruší se mi dnes o půllnoci".

Otázky, jestli je dnešek už prvním placeným dnem, na to mi neodpověděli. Resp. odpověděli to, že pokud jsem SMS "STOP" odeslal, tak se tarif zruší. Jako kolovrátek. Tak nevím, jestli nezavolat infolinku raději....
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod polda 2. 9. 2024 07:46

Ještě je tam možnost v moje O2 blokace SIM
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ipanema 2. 9. 2024 07:52

To je jen při ztrátě/krádeži.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod polda 2. 9. 2024 07:56

Jj, zase novou ti nedají když služba už ,,nefunguje,,
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 2. 9. 2024 07:58

Jenže nefunkční SIM neznamená zrušení služby.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod honzatrx 2. 9. 2024 08:00

Termin ukonceni sluzby zdarma byl naprosto jasne uveden v podminkach,do 1.9.,tedy do 23:59 a tim padem od 2.9. 00:00 uz se jede za penize,kdo dal stopku,provoz konci.Presto se vzdy najdou joudove,nechapajici psany text a dotazujici se na vsechny strany vcetne zakaznicke linky jak u blbych na dvorku.
honzatrx
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 2. 9. 2024 08:04

To nebylo na mě, že ne?!
Jede se dnes za peníze, ovšem. Ale dnes řešíme, že služba by těm, co poslali STOP, už jet neměla. Což jsi defacto potvrdil tím svým 23:59.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hexacore 2. 9. 2024 08:27

honzatrx píše:Termin ukonceni sluzby zdarma byl naprosto jasne uveden v podminkach,do 1.9.,tedy do 23:59 a tim padem od 2.9. 00:00 uz se jede za penize,kdo dal stopku,provoz konci.Presto se vzdy najdou joudove,nechapajici psany text a dotazujici se na vsechny strany vcetne zakaznicke linky jak u blbych na dvorku.

Pravdepodobne jsi necetl predchozi diskuse, pak to samozrejme odpovida reakci "jak u blbych na dvorku", kdy komentujes neco cemu nerozumis.
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 2. 9. 2024 08:35

OK, tak v tom případě jsem v klidu. Kdyby mi přišla za dnešek faktura ze stále funkčního tel. čísla, který mělo být už 9,5 hodiny zrušený, řeknu, že kluci na fóru říkali a já tomu nerozumím.
Ipanema
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka