O2 NEO+ Bronzový +12GB za 0Kč na léto 2024

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 2. 9. 2024 08:35

Jestli někomu jede služba, i když odpověděl STOP, může být dotyčnému šumák, protože to už je k tíži O2 a je zbytečné se tím zabývat.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 2. 9. 2024 08:49

Takže rozhovor s infolinkou..... Ať máme zápletku č. 2.

Nějakou STOP ode mě nevidí v systému, požadavek na zrušení dala operátorka manuálně. Ode dneška bych měl tarif placený, pokud bych se neozval. Takto mi to řekla. Požádal jsem o zrušení. Operátorka se na chvíli odpojila, pak se připojila zpět, omluvila se za komplikace a řekla, že tarif bude zrušen co nejdříve. Konkrétnější termín mi ale říct nemůže.

Klasická nabídka ceny 599 Kč za tento tarif, dalšího tel. čísla, nebo ještě více kanálů v O2 TV se slevou 100 Kč, to samozřejmě proběhlo.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 2. 9. 2024 08:55

Chyba je se vůbec s někým bavit. Podmínky O2 jsou jasně dané a odeslání SMS lze také snadno prokázat. O2 se akorát snaží odrbat pitomce, co si nechají všechno líbit.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod JáHledač 2. 9. 2024 09:15

Tak já to byl včera pro jistotu na prodejně O2 zrušit osobně, protože po odeslání sms STOP mi to pořád dávalo odpověď "Vami zaslane klicove slovo nebylo rozpoznano. Vase O2"
Když jsem odešel z prodejny, tak přišla SMS, že mne bude do dvou dnu kontaktovat obchodník ... Bude to někdo z retence, nebo jen obyčejný obchoďák na ukecání abych si nechal tarif za 599 Kč?
JáHledač
Junior

Odeslat příspěvekod slavo963 2. 9. 2024 09:28

Ja rusil tarif min tyden pres STOP sms, prisla klasicka odpoved "Vas pozadavek byl prijat...", pozdeji volali z retencniho, zajem jsem nemel a zduraznil zruseni tarifu, dnes cislo stale funkcni, ale uz jsem sim vyndal a pouzivat nebudu a nahradil s Tesco sim s 50GB dat za 0Kc...vicemene nezajem, kdyby se pozdeji ozvali s fakturou a neco uctovali, poslu jim screenshot sms komunikace a pozadam o prehrati nahraneho hovoru...
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod culti 2. 9. 2024 09:40

Přesně tak. Kdo poslal do 1.9. 23:59 sms na správné číslo s daným textem, tak to dál nemusí řešit. Nebude platit ani korunu. To, že je služba aktivní i dnes je už problém O2.
culti
Junior

Odeslat příspěvekod Napalm_death 2. 9. 2024 09:58

Tak nammto běží též a volal jsem tam,tam mi bylo řečeno,že SMS vůbec nikdo nebral v potaz,tak ty vaše jistoty jsou jen takové jaké si určí O2,prý to ukončí tedy k zítřků na tuto telefonickou žádost,jestli mi budou něco navíc účtovat jsem se prostě nedozvěděl,tak podám hlášení až zítra jak to celé dopadlo....
Napalm_death
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zivan 2. 9. 2024 10:07

Nejhorší je smrt z vyděšení :D
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod peta809 2. 9. 2024 10:14

Neviděl bych to tak černě B)
Přílohy
Screenshot_20240902_111350_Edge.jpg
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 2. 9. 2024 10:27

Napalm_death píše:Tak nammto běží též a volal jsem tam,tam mi bylo řečeno,že SMS vůbec nikdo nebral v potaz,tak ty vaše jistoty jsou jen takové jaké si určí O2,prý to ukončí tedy k zítřků na tuto telefonickou žádost,jestli mi budou něco navíc účtovat jsem se prostě nedozvěděl,tak podám hlášení až zítra jak to celé dopadlo....

Zrušení přes SMS si sama fa O2 dala do obchodních podmínek k tarifu, takže jistota je v tomto případě taková, že pokud jsem tu SMS odeslal, tak O2 ode mě neuvidí ani korunu :D
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 2. 9. 2024 10:59

Tady někteří píší, jak by snad nežili v Čechistátu. Reklamovat nezrušení služby je velmi dobrý nápad. Z jednotlivce jsou (skoro) vždy schopní peníze vytáhnout. Kdyby došlo k nějakému sporu, soud (rozhodný orgán) bude vždy zajímat, co člověk udělal navíc poté, co SMS neměla efekt. Bohužel. (Právo je pavěda. Respektive to není ani "věda", ale spíš jen to "pa".)
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 2. 9. 2024 11:17

Co je to za ptákovinu? V obchodních podmínkách byla uvedena povinnost reklamovat nezrušení služby? Nebo povinnost se zajímat o jakýsi efekt SMS? Samozřejmě nikoliv, SMS jsem odeslal a tím končím, tvoje Máňa :P
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod mirage7 2. 9. 2024 11:25

No ja tarif rusil nekolika SMS "STOP", minuly tyden 2x pres infolinku + jednou na prodejne a podle samoobsluhy ho mam aktivni do 11. 9. :-(
mirage7
Junior

Odeslat příspěvekod Napalm_death 2. 9. 2024 11:31

Nám prostě řekli,že SMS stop neevidují,zaslána byla a na to konto volala babka z O2 proč to chceme rušit,když byl udán důvod,že jsme nevyužili na tom.cisle tolik dat,tak nabídla neomezenku za 549kc,už jsem to tu psal. Tak a dnes řeknou,že tam.nic nemají vtipálci:)
Napalm_death
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milbust 2. 9. 2024 11:47

Já mám dvě čísla. Zaslána SMS STOP (prakticky hned po doručení jejich SMS). Dnes samozřejmě obě čísla aktivní. Telefonát na O2 linku. Zde jsem dostal informaci, že jelikož jsem si aktivoval tarif až 7. dne tak mi bude zrušen až k 7. dni. A prý bych neměl nic platit. Tak jsem oponoval podmínkami (od 2. 9. bude tarif pokračovat za zvýhodněných 599 Kč.). Na to mi řekl, že kdybych náhodou něco platil, tak můžu zajít na prodejnu a tam mi peníze vrátí. Ale že si myslí, že nic platit nebudu.
milbust
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka