O2 NEO+ Bronzový +12GB za 0Kč na léto 2024

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 2. 9. 2024 11:48

Myslí si? Měli by vědět. :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod peta809 2. 9. 2024 11:55

Vypadá to na dobrou zábavu pro borce se 7 kartami apod. :D
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod myšpulín 2. 9. 2024 11:59

Čekal jsem to od začátku, že to bude veselé.
Zajímavé bude, jak to budou reklamovat ti co stále nějakou službu využívají, třeba mají stále povolená data na té SIM.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod miromen4 2. 9. 2024 12:15

Ono zřejmě co operator to jine info.
No ja si taky zavolal a operator potřeboval me r.č. a že si to potřebuje pro jistotu prověřit a jestli chvili počkam, protože se potřebuje spojit s jinym oddělenim. Po cca 2 minutach odmlčeni mi bylo řečeno, že se nemusim ničeho bat a že nic platit nebudu. S tim, že to sice dnes mělo byt ukončeno, ale je tam nějaky zadrhel takže s ukončenim bude nějake zpožděni a to buď ještě dnes nebo během zitřka a do te doby pry mužu tarif normalně využivat aniž bych něco platil. Knk mam 2 čisla + 1 čislo co ma moje druha polovička tedy dohromady 3 čisla. Ty 2 čisla, ktere mi i pro kontrolu sdělil si prověřil a souhlasilo to. Třeti čislo dle r.č. jsem již nenechal prověřovat jen jsem se zeptal jestli i pro něj plati to same a mam mu ho sdělit. Bylo mi řečeno, že neni třeba z duvodu, že u něj bude jistě ten stejny zadrhel jako u jinych čisel. Prostě vyčkat.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod polda 2. 9. 2024 12:23

Mno, asi to tak nějak bude. Zatím je tam stále tarif za 749 se slevou 749,- celkem 0,-
V placeném tarifu by mělo být uvedeno 599,-...............
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Bnone 2. 9. 2024 12:24

Volal jsem na linku.
Pokud vám přišla sms, že požadavek byl zaregistrován, tak žádný strach, vše se ukončí nejpozději do zítřejší půlnoci. Mají toho moc, tak ukončování rozprostřeli na delší dobu, což chápu.
Takže neplašit, pokud to někomu ještě pořád jede, tak si to v pohodě a klídku užijte.
Pokud s ukončením měl někdo problém, tak volejte linku, prověří to.
Bnone
Junior

Odeslat příspěvekod sender21 2. 9. 2024 12:32

A jestli jim to stálo za to? :D :D :D

Přeci to udělám naopak ne? Zdarma na dobu určitou, kdo chce prodloužit, tak si v aplikaci klikne na prodloužit za XXX Kč ne..... . :D :D :D

No ale tak nějakej naschválek přeci musí být, aby to nebylo jen tak.... . :D :D :D :D
sender21
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Kuk321 2. 9. 2024 12:34

Mně na SMS ( stop) reagovali že mají 5 pracovních dní na vyřízení požadavku.
Kuk321
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 2. 9. 2024 12:57

sender21 píše:A jestli jim to stálo za to? :D :D :D

Přeci to udělám naopak ne? Zdarma na dobu určitou, kdo chce prodloužit, tak si v aplikaci klikne na prodloužit za XXX Kč ne..... . :D :D :D

No ale tak nějakej naschválek přeci musí být, aby to nebylo jen tak.... . :D :D :D :D

Fa O2 to udělala správně, protože takto je větší pravděpodobnost, že zákazníci zůstanou. Pokud by měl někdo myslet na to, že má kdesi cosi prodloužit, tak to půlka lidí zapomene a pak se bude divit, když zmizí jak tarif, tak mobilní číslo.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 2. 9. 2024 13:02

Mne uz se ted SIM do site neprihlasi a v appce uz je take prazdno. :D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 2. 9. 2024 13:11

Já taky. To stejné, SIM bez signálu, Moje O2 bez této služby. Díky za info.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod miromen4 2. 9. 2024 13:18

Taky tak, telefon zahlasil, že sim 2 je bez služeb. Ale zatim jen na 1 sim ze 3.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod krothgu 2. 9. 2024 13:32

Po 14:00 v intervalu několika minut mi také byly zrušeny 2 tyto služby (zmizely z MojeO2, telefon hlásí SIM bez služby, nedá se na něj už dovolat).

Aplikaci doporučím si raději nechte ještě pár dní nainstalovanou, dokud se neobjeví poslední vyúčtování. Ono totiž nemusí být za 0,- a to zcela legitimně, nám se stalo že jsme v dual SIM telefonu omylem zaplatili SMS jízdenku právě z toho O2 tarifu, takže vyúčtování na nějakých 22,-.
Jindy zase telefon automaticky převede delší SMS zprávu na MMS, která je taky placená.

Zároveň mám požádáno o přenos čísla na Kaktus. Přenos je naplánovaný na úterý. Nyní je číslo nedostupné, tak jsem zvědavý, zda zítra ožije pod jiným operátorem.
Pokud bylo číslo vedeno pod paušálním tarifem, tak po ukončení služby prý běží ještě měsíční lhůta, kdy lze (za předpokladu, že mám uschovaný OKU kód) číslo vytáhnout z hrobu zadáním přenosu k jinému operátorovi.
Naposledy upravil krothgu dne 2. 9. 2024 15:38, celkově upraveno 1
krothgu
Junior

Odeslat příspěvekod polda 2. 9. 2024 13:42

Taky čisté Moje O2.
S tím přenosem ti pověsili bulíky na nos. Zadal jsem OKU v pondělí a od čtvrtka je v Kaktusu.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sender21 2. 9. 2024 13:51

Jean_Valjean píše:
sender21 píše:A jestli jim to stálo za to? :D :D :D

Fa O2 to udělala správně, protože takto je větší pravděpodobnost, že zákazníci zůstanou. Pokud by měl někdo myslet na to, že má kdesi cosi prodloužit, tak to půlka lidí zapomene a pak se bude divit, když zmizí jak tarif, tak mobilní číslo.

A proč si to myslíte? Přeci pošlu 2 - 3 SMS s informací o možném prodloužení a nikdo nezapomene..... . :D :D :D

Takto spíše kdo to dětem nepohlídá a chce zrušit, tak bude na O2 totálně naštvaný... .
sender21
BAN MM.cz

Předchozí stránkaDalší stránka