Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
krothgu píše:Aplikaci doporučím si raději nechte ještě pár dní nainstalovanou, dokud se neobjeví poslední vyúčtování. Ono totiž nemusí být za 0,- a to zcela legitimně,...
sender21 píše:Jean_Valjean píše:sender21 píše:A jestli jim to stálo za to?![]()
![]()
![]()
Přeci to udělám naopak ne? Zdarma na dobu určitou, kdo chce prodloužit, tak si v aplikaci klikne na prodloužit za XXX Kč ne..... .![]()
![]()
![]()
No ale tak nějakej naschválek přeci musí být, aby to nebylo jen tak.... .![]()
![]()
![]()
Fa O2 to udělala správně, protože takto je větší pravděpodobnost, že zákazníci zůstanou. Pokud by měl někdo myslet na to, že má kdesi cosi prodloužit, tak to půlka lidí zapomene a pak se bude divit, když zmizí jak tarif, tak mobilní číslo.
A proč si to myslíte? Přeci pošlu 2 - 3 SMS s informací o možném prodloužení a nikdo nezapomene..... .![]()
![]()
![]()
Takto spíše kdo to dětem nepohlídá a chce zrušit, tak bude na O2 totálně naštvaný... .
Roundup píše:V sobotu posláno STOP. Požadavek přijat. Od té toby nic, žádná komunikace. Dnes odpo SIM zdechla. Čekal jsem že se ozve retence s nějakou super nabídkou, asi nemaj kapacity. Přitom bych jim dal šanci, pokud by nabídli na optice pevné připojení za lepší cenu než mám teď.
V každém případě očekávám, že aspoň přijde mail s tím, že byla služba korektně ukončena, ať mám potvrzení.
Všichni tu řeší že SIM zdechla = vyřešeno, ale potvrzení o ukončení nemáte předpokládám nikdo. Až se kyslíci rozmyslí a ozvou se za půl roku, že chtějí něco platit, nebudete mít proti nim v ruce vůbec nic. Oni od vás mají písemnou smlouvu, ale vy od nich nic.
A ne, nějaké pochybné potvrzení v aplikaci nestačí - odinstalujete, vyměníte telefon a nemáte zase nic. Je potřeba z nich vymámit mail s potvrzením o ukončení služby, aby měl člověk něco v ruce proti nim.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků