O2 NEO+ Bronzový +12GB za 0Kč na léto 2024

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jenik3 2. 9. 2024 16:31

Za mne: dnes odpoledne cislo ukonceno. SMS zaslana nekdy min.tyden.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 2. 9. 2024 16:47

U mě taktéž v pořádku odpoledne ukončeno, zbytečné 3 stránky debaty o ničem.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod pulmann 2. 9. 2024 17:55

Teď odpoledne ukončeno, číslo neaktivní.
Takže ani neposlali žádnou sms.
pulmann
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 2. 9. 2024 19:19

krothgu píše:Aplikaci doporučím si raději nechte ještě pár dní nainstalovanou, dokud se neobjeví poslední vyúčtování. Ono totiž nemusí být za 0,- a to zcela legitimně,...

Něco na tom bude. Díky za upozornění B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 2. 9. 2024 19:32

sender21 píše:
Jean_Valjean píše:
sender21 píše:A jestli jim to stálo za to? :D :D :D

Přeci to udělám naopak ne? Zdarma na dobu určitou, kdo chce prodloužit, tak si v aplikaci klikne na prodloužit za XXX Kč ne..... . :D :D :D

No ale tak nějakej naschválek přeci musí být, aby to nebylo jen tak.... . :D :D :D :D

Fa O2 to udělala správně, protože takto je větší pravděpodobnost, že zákazníci zůstanou. Pokud by měl někdo myslet na to, že má kdesi cosi prodloužit, tak to půlka lidí zapomene a pak se bude divit, když zmizí jak tarif, tak mobilní číslo.

A proč si to myslíte? Přeci pošlu 2 - 3 SMS s informací o možném prodloužení a nikdo nezapomene..... . :D :D :D

Takto spíše kdo to dětem nepohlídá a chce zrušit, tak bude na O2 totálně naštvaný... .

Proč bych to pořizoval dětem a pak jim to zase rušil? To bych naštval hlavně ty děti, ne? :P
Ale jak jsem psal, riziko je v tom, že kdo by si to nepohlídal, ten pak snadno může přijít o číslo, když tarif zanikne. Takto je to přesně opačně, nikdo o číslo nepřijde a max. si člověk zaplatí poměrnou část pár dnů, než přenese číslo jinam. Nebo zůstane, protože v kombinaci s Air Bank to zase není úplně nejhorší nabídka a navíc byla veřejná a ne nějaký handl typu arabské tržnice nebo s nutností lézt do Tesca a další zhovadilosti, co se občas dějí...
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Roundup 2. 9. 2024 19:38

V sobotu posláno STOP. Požadavek přijat. Od té toby nic, žádná komunikace. Dnes odpo SIM zdechla. Čekal jsem že se ozve retence s nějakou super nabídkou, asi nemaj kapacity. Přitom bych jim dal šanci, pokud by nabídli na optice pevné připojení za lepší cenu než mám teď.
V každém případě očekávám, že aspoň přijde mail s tím, že byla služba korektně ukončena, ať mám potvrzení.
Všichni tu řeší že SIM zdechla = vyřešeno, ale potvrzení o ukončení nemáte předpokládám nikdo. Až se kyslíci rozmyslí a ozvou se za půl roku, že chtějí něco platit, nebudete mít proti nim v ruce vůbec nic. Oni od vás mají písemnou smlouvu, ale vy od nich nic.
A ne, nějaké pochybné potvrzení v aplikaci nestačí - odinstalujete, vyměníte telefon a nemáte zase nic. Je potřeba z nich vymámit mail s potvrzením o ukončení služby, aby měl člověk něco v ruce proti nim.
Roundup
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sender21 2. 9. 2024 19:48

Roundup píše:V sobotu posláno STOP. Požadavek přijat. Od té toby nic, žádná komunikace. Dnes odpo SIM zdechla. Čekal jsem že se ozve retence s nějakou super nabídkou, asi nemaj kapacity. Přitom bych jim dal šanci, pokud by nabídli na optice pevné připojení za lepší cenu než mám teď.
V každém případě očekávám, že aspoň přijde mail s tím, že byla služba korektně ukončena, ať mám potvrzení.
Všichni tu řeší že SIM zdechla = vyřešeno, ale potvrzení o ukončení nemáte předpokládám nikdo. Až se kyslíci rozmyslí a ozvou se za půl roku, že chtějí něco platit, nebudete mít proti nim v ruce vůbec nic. Oni od vás mají písemnou smlouvu, ale vy od nich nic.
A ne, nějaké pochybné potvrzení v aplikaci nestačí - odinstalujete, vyměníte telefon a nemáte zase nic. Je potřeba z nich vymámit mail s potvrzením o ukončení služby, aby měl člověk něco v ruce proti nim.

Třeba to byla jenom nějaká daňová optimalizace. :D :D :D :D
sender21
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Sap1k 2. 9. 2024 20:08

V Moje O2 vidím zlevněnou cenu jako bych si číslo nechal, STOP posláno hned jak SMS přišla a potvrzení o zrušení taky dorazilo, ale číslo dál jede.

Tak to vidím zítra na zajímavý hovor s infolinkou :D
Sap1k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod culti 3. 9. 2024 00:22

Jaké potvrzení o zrušení ti došlo? Mailem?
culti
Junior

Odeslat příspěvekod Sap1k 3. 9. 2024 00:46

Blbě jsem se vyjádřil, dorazila SMS že požadavek na zrušení přijali, došla SMS jak je to mrzí, volali z retenčního…

Ale číslo zatím furt jede, zítra jim zavolám co se děje.
Sap1k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aaaa 3. 9. 2024 06:23

Asi ti retencni oddeleni STOPku omylem deaktivovalo.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 3. 9. 2024 07:47

Aplikace uz sluzbu neukazuje, tak snad v poradku zruseno. SIM mam od 31.8. vypnutou.
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod Napalm_death 3. 9. 2024 12:19

Nám zrušeno včera v podvečer po druhé telefonické urgenci,číslo pak zmizelo i z moje o2:-)
Napalm_death
Junior

Odeslat příspěvekod hexacore 3. 9. 2024 12:21

Takze finalni zaver.

Volal jsem dnes na podporu. Potvrdili, ze nevi proc neprisla STOP SMS (v systemu ji vubec neevidovali). Podtvrdili, ze jsem zadaval 2x zruseni pres Guru pred 1.9. Dnes finalne doklikano a zruseno. Potvrdili ze faktura bude na 0,- a nebude nic doplaceno. Omlouvali se. Za mne spoky, ale stravil jsem s tim cisteho casu cca 50 minut dohromady.

P.S. dalsi podobne blbosti uz absolvovat nikdy nechci.

Obrázek

Obrázek
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Napalm_death 3. 9. 2024 12:26

Tak koukám,že se to táhne,tak schválně kdo na tom pojede nejdýl..
Napalm_death
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka