O2 NEO+ Bronzový +12GB za 0Kč na léto 2024

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Aheloj 14. 9. 2024 19:55

dj.kure píše:2Aheloj: je otázka, kde to měříš. Speedtest ukáže vždy plnou rychlost sítě. Koukni třeba na fast.com.

Tak to bych absolutne necekal. Nicmene je to tak.
Aheloj
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 14. 9. 2024 20:42

hexacore píše:Dnes dorazilo finalni vyuctovani za 0,- Takze vse OK ukonceno.

Za měsíc září? Byly tam oba dny (jak prvního, tak druhého)?
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod milbust 14. 9. 2024 22:32

Zúčtovací období 12. 8. - 11. 9. Tedy i první dny v měsíci září. Fakturováno 0 Kč.
milbust
Junior

Odeslat příspěvekod hexacore 15. 9. 2024 11:28

Letadlo píše:
hexacore píše:Dnes dorazilo finalni vyuctovani za 0,- Takze vse OK ukonceno.

Za měsíc září? Byly tam oba dny (jak prvního, tak druhého)?

Dobry den, vystavili jsme Vam vyuctovani cislo 5251***** ve vysi 0,00 Kc za obdobi 12. 8. - 11. 9. 2024. Castka je pouze pro Vasi informaci. Vyuctovani, prosim, neplatte. Vase O2
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 3. 10. 2024 13:08

krothgu píše:(...)Zároveň mám požádáno o přenos čísla na Kaktus. Přenos je naplánovaný na úterý. Nyní je číslo nedostupné, tak jsem zvědavý, zda zítra ožije pod jiným operátorem.
Pokud bylo číslo vedeno pod paušálním tarifem, tak po ukončení služby prý běží ještě měsíční lhůta, kdy lze (za předpokladu, že mám uschovaný OKU kód) číslo vytáhnout z hrobu zadáním přenosu k jinému operátorovi.

Tak pravdu jsi dil. Tarif (a číslo) bylo zrušeno jako většině tady 2. září. Dne 28. září jsem použil OKU a naplánoval přenost k jinému operátorovi (T-Mobile) na předplacenku. Dneska, 3. října číslo přeneseno a funfuje. Takže po měsíci nečinnosti bylo znovu zaneseno do sítě. Čili pro udržování čísla je hlavní mít poznamenaný OKU!
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod eetk 6. 10. 2024 04:17

Byla to dobrá akce, jestlipak ji O2 ještě někdy zopakuje? A co tou akcí asi získal? Napadá mě pouze, že zaplnil černou listinu jmény nevhodných zákazníků? :hm
eetk
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 6. 10. 2024 08:54

Zcela jistě fa 02 získala nové zákazníky. Třeba mě, kdy jsem po cca 10 letech naznal, že už nemám náladu na šaškárny s Dobíječkami u Kaktusu a řešit nějaké balíčky na volání, SMS a data, ale zaplatím cca 3 stovky měsíčně O2 (Air Bank už jsem měl, takže uplatnit slevu bylo triviální) a nestarám se o nic. Navíc těsně před koncem té akce od O2 zdarma jsem si nechal zobrazit OKU a takřka okamžité volání z O2 a za stejnou cenu získán NEO+ stříbrný, takže spokojenost.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 6. 10. 2024 10:02

Jednoho kaktusaka udolali tedy? Vic asi nic.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod milbust 6. 10. 2024 10:05

Přesně tak. Já přenesl 3 čísla od kaktusu a jedno od T-mobile. A mám to levnější jak od Kaktusu i s triplem. A navíc neomezeně volání a víc dat. Samozřejmě ne za ceníkové ceny.
milbust
Junior

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 6. 10. 2024 12:00

Dobijecka Kaktus je pro nějaké děti či co. Ve chvíli kdy dá sehnat za 300 neomezenka by měly skončit dávno tyhle nesmysly. Menším dětem bych dnes dal tesko 6GB pro větší studenta u operátora. 399Kc je taky při dnešních cenách sranda. A člověk neřeší nesmyslných par GB dat
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod Aheloj 6. 10. 2024 12:35

kpt.Picard píše:Dobijecka Kaktus je pro nějaké děti či co. Ve chvíli kdy dá sehnat za 300 neomezenka by měly skončit dávno tyhle nesmysly. Menším dětem bych dnes dal tesko 6GB pro větší studenta u operátora. 399Kc je taky při dnešních cenách sranda. A člověk neřeší nesmyslných par GB dat

Prosim, poucte me. Kde se da sehnat neomezenka za 300? Velmi rad si ji poridim.
Aheloj
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 6. 10. 2024 12:44

Tarif u O2 za 599 Kč. Musíš mít AirBank, platit z toho účet a poslat 1 SMS na Slovensko (nebo 1 MMS v Česku). Třeba. Pak to je za 300 Kč. Jenom na 1 tel. číslo a 1 RČ. Je to zde na fóru napsané už 10x.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod peta809 6. 10. 2024 12:46

O2 Family v kombinaci s Air Bank, viz vlákno v tomto fóru.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 6. 10. 2024 13:10

kpt.Picard píše:Dobijecka Kaktus je pro nějaké děti či co. Ve chvíli kdy dá sehnat za 300 neomezenka by měly skončit dávno tyhle nesmysly. Menším dětem bych dnes dal tesko 6GB pro větší studenta u operátora. 399Kc je taky při dnešních cenách sranda. A člověk neřeší nesmyslných par GB dat

Přesně tak. U mě v rodině byl Kaktus celkem 6x a dneska už se to smrsklo na 2x, přičemž brzy zbyde pouze jeden člen, který to má pouze na příjem hovorů s ročním dobitím za 50 kaček. Prostě doba je už někde jinde, než když Kaktus začínal a Dobíječky byly zajímavým bonusem.
A jak správně píšeš, tak 3 nebo 4 stovky jsou dneska sranda (cca 3 krabičky cigaret nebo 8 piv od čepu), to fakt nemá smysl řešit, když člověk ten mobil potřebuje.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Aheloj 6. 10. 2024 13:14

Ipanema píše:Tarif u O2 za 599 Kč. Musíš mít AirBank, platit z toho účet a poslat 1 SMS na Slovensko (nebo 1 MMS v Česku). Třeba. Pak to je za 300 Kč. Jenom na 1 tel. číslo a 1 RČ. Je to zde na fóru napsané už 10x.

A jak si poridim to O2 Family kdyz nemam nikoho u O2? A hrat se k tomu jeste s AB BU? A kdyz neznam nikoho na Slovensku? To je fakt jednodussi to Neresto. Bez starosti a 2mbits uplne staci.
Aheloj
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka