dj.kure píše:2Aheloj: je otázka, kde to měříš. Speedtest ukáže vždy plnou rychlost sítě. Koukni třeba na fast.com.
Tak to bych absolutne necekal. Nicmene je to tak.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
dj.kure píše:2Aheloj: je otázka, kde to měříš. Speedtest ukáže vždy plnou rychlost sítě. Koukni třeba na fast.com.
hexacore píše:Dnes dorazilo finalni vyuctovani za 0,- Takze vse OK ukonceno.
Letadlo píše:hexacore píše:Dnes dorazilo finalni vyuctovani za 0,- Takze vse OK ukonceno.
Za měsíc září? Byly tam oba dny (jak prvního, tak druhého)?
krothgu píše:(...)Zároveň mám požádáno o přenos čísla na Kaktus. Přenos je naplánovaný na úterý. Nyní je číslo nedostupné, tak jsem zvědavý, zda zítra ožije pod jiným operátorem.
Pokud bylo číslo vedeno pod paušálním tarifem, tak po ukončení služby prý běží ještě měsíční lhůta, kdy lze (za předpokladu, že mám uschovaný OKU kód) číslo vytáhnout z hrobu zadáním přenosu k jinému operátorovi.
kpt.Picard píše:Dobijecka Kaktus je pro nějaké děti či co. Ve chvíli kdy dá sehnat za 300 neomezenka by měly skončit dávno tyhle nesmysly. Menším dětem bych dnes dal tesko 6GB pro větší studenta u operátora. 399Kc je taky při dnešních cenách sranda. A člověk neřeší nesmyslných par GB dat
kpt.Picard píše:Dobijecka Kaktus je pro nějaké děti či co. Ve chvíli kdy dá sehnat za 300 neomezenka by měly skončit dávno tyhle nesmysly. Menším dětem bych dnes dal tesko 6GB pro větší studenta u operátora. 399Kc je taky při dnešních cenách sranda. A člověk neřeší nesmyslných par GB dat
Ipanema píše:Tarif u O2 za 599 Kč. Musíš mít AirBank, platit z toho účet a poslat 1 SMS na Slovensko (nebo 1 MMS v Česku). Třeba. Pak to je za 300 Kč. Jenom na 1 tel. číslo a 1 RČ. Je to zde na fóru napsané už 10x.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků