O2 NEO+ Bronzový +12GB za 0Kč na léto 2024

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 8. 10. 2024 14:41

jak pise Milos...

Kazdy to mame jinak, jine okolnosti, vyuziti...ano, 3 kila jsou nic, ale naco to platit, kdyz nemusim a nijak mne to nelimituje?
1-2GB mesicne pro mne staci na "bezne" brouzdani po netu, Spotify, navigace (mapy.cz/google maps), whatsup/viber/telegram/messenger. Kdyz poslu 2-3 sms mesicne je moc, napr. pri prodeji /nakupu neceho v bazaru atd, telefonuji par krat tydne pres pracovni dobu ze sluzebniho telefonu a vecer/pres vikendy/dovolene do banky/pravnikum/lekarum/uradum/obchodum fakt volat nepotrebuji ;-)
konec OT O:-)
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 8. 10. 2024 19:52

slavo963 píše:jak telefonuji par krat tydne pres pracovni dobu ze sluzebniho telefonu

A to je přesně ono, proč je takový příspěvek o údajné výhodnosti Kaktusu a jakési ceně 50 Kč za 2 GB dat naprosto o ničem. To bych tady mohl za chvíli taky argumentovat, že úplně stačí Kaktus a jednou ročně dobít za 50 kaček, protože od zaměstnavatele mám jiné číslo s neomezeným voláním, SMS a bez limitu dat :D
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 8. 10. 2024 22:13

Jean_Valjean píše:Neboli soustavně měnit SIM karty, k tomu hlídat Dobíječku a otravovat se s tím. Navíc bonus kredit je až od dobití za 200 Kč výše, takže to stejně nevychází. A kromě toho to celé stojí výhradně na tom, že z takové SIM nebude dotyčný nikdy volat a posílat SMS.

Kaktus mám jako hlavní číslo, volám, datuji, posílám sms, dobiju jednou za půl roku v dobíječce triple a zároveň prohodím sim. Práce na 15 minut i s vypitím kávy. Očividně komentuješ něco, o čem moc nevíš.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 9. 10. 2024 06:00

Jako uživatel, který byl 10 let u Kaktusu, o tom nic nevím, zatímco ty máš dětinskou radost z nějakého triplu, kde si musíš objednávat SIM zdarma, k tomu hlídat Dobíječky a ještě se šušnit s výměnou. A hlavně nepřešvihnout počet provolaných minut a data, aby ti to nevycuclo kredit. Fakt terno jako hrom :P
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod jiproko 9. 10. 2024 06:10

Nechcete s tím jít na Kaktus vlákno?
Xiaomi 13
jiproko
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 9. 10. 2024 06:15

@Jean_Valjean: Však každý jsme jiný a každému prostě vyhovuje něco jiného :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 9. 10. 2024 06:20

Však to je bez debat. Já akorát napsal, že dneska už v Kaktusu smysl nevidím, když je tady lepší nabídka od O2 :-)
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 9. 10. 2024 09:18

PS: Pokracuje tady vubec nekdo v tom tarifu nebo vyjednal si lepsi cenu?
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod Aheloj 9. 10. 2024 09:37

kpt.Picard píše:PS: Pokracuje tady vubec nekdo v tom tarifu nebo vyjednal si lepsi cenu?

Stribrny nebo Zlaty za lepsi cenu?
Aheloj
Junior

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 9. 10. 2024 09:44

Ptam se jen, tak co se komu povedlo vyjednat. Ja jsem se svyma tarifama spokojeny, zajima me, co nabidli O2...
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod slavo963 9. 10. 2024 10:00

Jak nekdo psal, za Zlaty+ 322Kc(s CB od AB) je super nabidka a pochybuji, ze nekdo muze mit lepsi

Jean_Valjean píše:Však to je bez debat. Já akorát napsal, že dneska už v Kaktusu smysl nevidím, když je tady lepší nabídka od O2 :-)

ty ne, ale ja(jini) ano :-) . Psal jsem, ze kazdy mame jine okolnosti a situace, nevim proc bych platil 300Kc, kdyz staci 50Kc/mes a nijak mne to realne neomezuje.
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 9. 10. 2024 12:16

Debaty se obvykle nevedou o něčem, co prakticky nepoužívám, protože mám možnost využívat firemní tarif. To tady pak skutečně můžu vychválit ten Kaktus za 50 Kč ročně, jaké je to terno, a že nic lepšího na trhu není (když ve skutečnosti budu používat nějaký tarif firemní). Snad je jasno :)
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod slavo963 9. 10. 2024 13:03

Chapu sefe :-))
Jsem si projel, kde jsem kdy volal za posledni mesic, mam tam asi 20min(volani na 800 xxx xxx nepocitam), sms zadne(to posilam pripadne ze sveho, konkretne 4 SMS za zari). Tech 20 min by v kaktusu vyslo na 50Kc(16,70Kc po triplu), takze rekneme ze by mne mesic vysel na 70Kc za 2GB(ktere neminu a hromadim) + 20 min + 4 sms :nenapadne
Samozrejme nerozporuji, ze kdo potrebuje hodne dat a volani, soucasne 02 nabidky jsou bezkonkurencni a Kaktus je otesanek a to je dobre, budme radi za to, ze kazdy si muze vybrat dle svych pozadavku.
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 2. 12. 2024 14:57

:D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka