O2 NEO+ Bronzový +12GB za 0Kč na léto 2024

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 6. 12. 2024 15:25

Já to v aplikaci vidím
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod zivan 6. 12. 2024 15:40

Letadlo píše:Ono ty kódy šly objednávat i na účty, kde nebyla žádná služba? Tedy ty nesmyslné "Vyzkoušejte si naši samoobsluhu zákazníci konkurence"? Fíha, že já to nezkusil!...

Tohle je ucet, na kterem byly v lete tri tarify na zkousku a vsechny jsem na konci prazdnin ukoncil. Zbyl mi tak ucet bez sluzeb.
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod brumak 6. 12. 2024 16:33

t-mobile mi taky dal fidorku na číslo, který už vypnuli kvůli propadlýmu kreditu :-)

Podmínkou je appka, ne služby ;-)
brumak
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 6. 12. 2024 22:34

Tak po včerejší aktualizaci aplikace Moje O2 už vidím (snad) možnost zrušení daného tarifu. (Nezkoušel jsem zatím na to kliknout.)

o2_tarif_vanoce.png
Zrušení zkušebního tarifu na Vánoce 2024
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 6. 12. 2024 22:39

Kliknul jsem a je tam text, pod kterým je tlačítko "objednat". Vypadá, že zrušení je okamžitě...

Kód: Vybrat vše
Zrušením tarifu NEO+ Bronzový přijdete o:

12 GB dat
Dostatek dat pro surfování na internetu v ČR i zóně EU.

5 dní neomezených Dat naplno
Svých 24 hodin, kdy datujete zadarmo nad rámec tarifu až 5x za měsíc si vyberete sami.

Neomezené volání
Nemusíte řešit jestli se zapovídáte, neomezené volání můžete využít v ČR i v roamingu zóny EU.

Tarif NEO+ Bronzový můžete bezplatně používat až do 8. 1. 2025. Pro jeho okamžité zrušení použijte tlačítko "Objednat".
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kuk321 7. 12. 2024 19:08

Je lepší na zrušení esim nebo klasika? Popř je to jedno?
Kuk321
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 7. 12. 2024 19:30

Ruší se to přes MojeO2... ...a MojeO2 je úplně stejná pro všechny uživatele.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 7. 12. 2024 21:01

Tarif jako tarif, je jedno, jestli je to e-sim, nebo ne. Já to rušit nebudu, vygenerovalo se mi naprosto luxusní číslo a to si nechám na památku :oops: třeba u Kaktusu.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 8. 12. 2024 06:20

Kazdopadne ma pak O2 poplatek za zmenu SIM/eSIM 99 Kc, jestli se nepletu, takze je lepsi si to rozmyslet, co z toho budes do budoucna chtit. Jestli to budes chtit po akci zrusit, je to jedno, ale pri pripadnem prenosu cisla zavola retencni a mozna neco schopneho nabidne. Ja treba zajem o retenci nemel, protoze jsem prenasel cislo k VDF na jejich trimesicni akci, tak jsem pri prenosu 4 dny ani neprijimal hovory z neznamych cisel. Volali dvakrat.
:D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod polda 8. 12. 2024 11:22

Z O2 eSim na Kaktus SIM se přejde zadarmo
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod culti 8. 12. 2024 22:08

Mám dotaz:

Těch 10 dní neomezených dat máte teď do konce prosince a od 1.1. naskočí dalších 10 dní?
A nebo se bere do toho 8.1. od aktivace 10 dní?

Díky
culti
Junior

Odeslat příspěvekod JohnyHD 9. 12. 2024 08:53

Je to za tarifni mesicni obdobi.Zalezi,od kdy do kdy jej stanovi O2,muze byt od 1. do 31. nebo od 16. do 15. atd.,to se uvidi az po uzavreni smlouvy nebo v samosce.
JohnyHD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Patrik Vrána 9. 12. 2024 17:08

ahoj zkoušel někdo tu 02 TV brozovou na měsíc zdarma ? Je to skutečně bez toho poplatku ?
mě napsala operátorka na chatu toto : Poplatek 99Kč budete mít vykreditován ve vyúčtování. Takže ho uvidíte ale nebude zpoplatněn.
Patrik Vrána
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 9. 12. 2024 17:37

Ta O2 TV Bronzová na měsíc zdarma je ale jen k pevnému internetu, nikoliv k mobilnímu tarifu O2 NEO+ Bronzový
Přílohy
O2 TV Bronzova zdarma.gif
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Patrik Vrána 9. 12. 2024 17:42

no já už jí mám sjednanou tu TV bronzovou na měsíc zdarma a žádnou službu u nich nemám, jenom tu NEO + Bronzový na zkoušku. Jenom potřebuji vědět že doopravdy nebudou chtít ten poplatek 99 kč za aktivaci TV jak tvrdí. Ten poplatek by se případně platil, kdy?
Patrik Vrána
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka