O2 NEO+ Bronzový +12GB za 0Kč na léto 2024

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 6. 2024 16:45

Přenos čísla je možný, je volba nové číslo nebo zadání svého čísla.
https://www.o2.cz/osobni/volani/mobilni-tarify
Naposledy upravil myšpulín dne 6. 6. 2024 16:48, celkově upraveno 1
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod glock69 6. 6. 2024 16:46

Z předplacenky hlásí, že se stala chyba....
glock69
Junior

Odeslat příspěvekod Jirka1277 6. 6. 2024 16:48

Nejde jen přes Bank ID AirBank :-) Jinak jde ;-)
EDIT: Nové číslo - Nešlo se ověřit přes AirBank :-) Jinou, konkurenční, Bankou ano. :-)
Jirka1277
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gounelle 6. 6. 2024 16:53

tarif za 0Kč na zkoušku - mám sepsanou smlouvu PO TELEFONU s prodejcem O2 s těmito parametry (nahrávaný hovor, smlouva doručená emailem):

zdarma - aktivace SIM
zdarma - blokování obnovení objemu dat
zdarma - doručení sim kurýrem (bylo mi nabídnuto i vyzvednutí nové SIM na prodejně)

přenáším k O2 číslo, novou SIM aktivují automaticky v den, kdy proběhne přenos (lze domluvit datum)
Naposledy upravil gounelle dne 6. 6. 2024 17:34, celkově upraveno 1
gounelle
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 6. 2024 17:24

Na https://mobilenet.cz/clanky/o2-laka-nove-zakazniky-neomezeny-tarif-s-12-gb-dat-vam-da-zcela-zdarma-50484 píší:
Bezplatný tarif musíte pořídit buď skrze webové stránky operátora, případně prostřednictvím aplikace Moje O2. Podmínkou je pořízení nového telefonního čísla, nebo přenesení stávajícího telefonního čísla od jiného operátora. Volit můžete mezi fyzickou SIM kartou i eSIM. V obou případech vám kartu doručí kurýr přibližně do 2 pracovních dnů domů. Dostanete buď fyzickou SIM kartu, nebo QR kód k eSIM kartě. Jiná možnost doručení bohužel není možná. Zmínit je nutné to, že kurýr vás vyjde na 99 Kč a aktivaci nové SIM karty taky na 99 Kč. Cenově se tak vyplatí si nějakou SIM kartu spíše převést.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Nick Cave 6. 6. 2024 18:27

lze převést Datamanie bez kreditu? né že bych to nutně potřeboval, jen se ptám
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 6. 2024 19:00

Přenos je jen od jiného operátora, číslo které je teď u O2 je potřeba nejprve přenést jinam a poté zpátky k O2.
Měl jsem u T-Mobile tarif Chytré auto což je pouze datový tarif a přenést jinam nešlo.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod iguka 6. 6. 2024 22:17

Teď jsem objednal nové číslo přes appku. Doručení je zdarma.
Přílohy
o2.png
iguka
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 7. 6. 2024 07:41

A co s tím číslem budeš dělat po prázdninách ? Cálovat za něco co nepotřebuješ. Zoufalství.
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod iguka 7. 6. 2024 08:07

dám ti ho
iguka
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 7. 6. 2024 08:40

Třeba pak dají na to číslo těm co to zruší něco speciálního, například 50 GB za 99 Kč mjesíčně. Může to být přeqapení, které už mají O2 markeťáci vymyšlené nebo se při čtení tohoto mého příspěvku moheou inspirovat. :D

Tak sim už mám v telefénu, zatím ještě není funkční. Neplatil jsem nic. 8-)

V kombinaci O2 Bronzovey s 12 GB a 5 sick days neomezeně + Tesco Mobile 50 GB grátis bude toto léto nepřekonatelné. 8-) Nasadíme brýle, natáhneme ponožky do sandálů a můžeme vyrazit. o<:)

Ještě že jsem všechny ty 30 GB Kaktus a 100 GB O2 a T-Mobile zafčasu prodal. :-[ 8-) :-[
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod sender21 7. 6. 2024 09:30

Pro děti na prázdniny určitě dobrá akce, můžou volat domů a být na příjmu... . ;-)

Pak kartu vyhodí a pořídí si třeba Kaktus Neřešto za 300 Kč... .

Až bude zase nějaká takováhle akce, zahodí Kaktus Neřešto na 2 měsíce, pak si ho zase objednají.....

A to je ten problém.... Vyhazování karet, změny čísel....

Nejlepší by bylo zrušit expirační dobu u karet i kreditu.....

Máte kartu, hlásí se do sítě, je aktivní, není důvod ji rušit - jestli ji dobijete nebo nedobijete je Vaše věc...

Zbytečně se posílají nové a nové karty, akce skončí, všichni to zahodí... . .

Nazdar!!!
sender21
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 7. 6. 2024 10:21

Ta nabídka je paušál a nikoliv předplacenka, takže jenom vyhození SIM nestačí, je nutné buď smlouvu v předstihu vypovědět nebo číslo přenést jinam.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Jiří P 7. 6. 2024 10:28

Kupodivu není potřeba ji klasicky vypovídat, stačí odpovědět "STOP" na SMS která přijde těsně před 1.9. Zrovna od O2 bych takový krok nečekal.
Jiří P
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 7. 6. 2024 10:52

V obchodních podmínkách ani v jiných dokumentech O2 jsem info o možnosti ukončení smlouvy přes odpovědní SMS nečetl, ale možné je všechno. Ovšem sám bych na to nespoléhal.
Jean_Valjean
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka