O2 NEO+ Bronzový +12GB za 0Kč na léto 2024

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod peta809 8. 6. 2024 09:45

Ředitel ČTÚ píše:Třeba pak dají na to číslo těm co to zruší něco speciálního, například 50 GB za 99 Kč mjesíčně. Může to být přeqapení, které už mají O2 markeťáci vymyšlené nebo se při čtení tohoto mého příspěvku moheou inspirovat. :D

Tohle je asi jediná teorie, která mě láká tuhle nabídku také vyzkoušet, jinak bych to vzhledem k nastřádaným datům u Kaktusu vůbec nepotřeboval.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod vojta66 8. 6. 2024 10:31

iguka píše:dám ti ho

Dej si ho zarámovat na stěnu
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 8. 6. 2024 18:44

Tak jsem právě taktéž objednal nové číslo a opravdu žádná doprava se neplatí.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod saturn77 8. 6. 2024 19:22

a nemůže se nějaký poplatek 99 Kč (za aktivaci či za dopravu/kurýra) objevit v prvním vyúčtování? tzn. za měsíc po aktivaci toho tarifu?
saturn77
Junior

Odeslat příspěvekod eetm 8. 6. 2024 19:58

Jaké vám nastavili zúčtovací období na paušálu? Asi nepůjde nastavit od prvního do posledního dne v měsíci?
eetm
Junior

Odeslat příspěvekod Persbrandt 8. 6. 2024 21:56

honzatrx píše:Nechapu,co tu nekteri resi za kraviny,kdyz je vse jasne.Ja objednal nove cislo,jelikoz jsem jeste nikdy nemel soukromy mobil,vzdy jen firemni zdarma,placeny firmou,tak ted si aspon pres leto uziju soukrome cislo.Dostal jsem celkem pekne,mozna pri ukonceni zkusim prevest na dobijecku Katusu.Jinak aktivace i doruceni kuryrem vse zdarma a jak tu nekteri resi automaticke obnoveni dat uz za penize,tak to lze normalne v samosce vypnout

zeptal bych se, jak jste ten tarif objednal, normálně online na webovkách nebo přes mobilní aplikaci Moje O2? Vy jste nějak usmlouval to doručení kurýrem plus aktivaci nové simky zdarma? Nebo z čeho plyne vaše přesvědčení, že tyto položky budou zadarmo? Já chápu, že jste kurýrovi neplatil žádný poplatek za doručení, ani poplatek za aktivaci karty, ale vo když vám to naúčtují v prvním vyúčtování? u O2 by mne to ani nepřekvapilo. Nebo máte ve smlouvě někde napsané, že vám tyto poplatky nebudou účtovat?

Jinak mně na chat podpoře O2 sdělili, že poplatku za doručení simky se dá vyhnout doručením simky na prodejnu, ale poplatek 99 za aktivaci karty se musí zaplatit vždycky - tedy bavili jsme se hlavně o aktivaci nového čísla..

A propo, na webu O2 se píše snad, že tuto nabídku lze využít i při přechodu z předplacenky. To znamená, že by k tomu měla jít použít i bezkreditová simka zaslaná ze simzdarma.cz, že jo? (pár jich ještě mám). A v tom případě by to mělo být snad už na tuti bez poplatku za doručení, když předplacenou SIM kartu určenou k převodu na tento tarif už mám u sebe, a snad i bez toho poplatku za aktivaci paušálního tarifu (i když tam si už nejsem tak jistý), nebo ne?
Persbrandt
Junior

Odeslat příspěvekod polda 8. 6. 2024 22:56

Nikde ve smlouvě nevidím,že by se mělo něco platit za aktivaci, nikde ve smlouvě nevidím,že by se mělo platit za dopravu. Naopak vidím měsíčně 0 a doprava při online objednávce ZDARMA!!
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jenik3 9. 6. 2024 07:20

V objednavkovem listu byla cena 0kc. Předpokládám, že na první faktuře bude taky 0Kc (a na druhé taky).
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod pulmann 9. 6. 2024 10:45

Objednal jsem si, ale pak jsem zjistil, že to nepotřebuji.
Asi ani nebudu aktivovat.
Tak teď nevím, jestli to musím po měsíci zrušit.
Jestli tarif bude aktivní, i když sim nedám do telefonu.
K objednání chtěli bankovní identitu, takže mají moje identifikační údaje pro fakturování.
Při objednání bylo automaticky zaslání na trvalé bydliště.
Což je pro mně nevýhodné, protože přes den nejsem doma.
U PPL jsem si to přesměroval do Boxu.
pulmann
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 9. 6. 2024 11:09

Zasílací adresu pro SIM si v objednávce zmenis, jak potřebuješ. A když to nepotřebuješ, tak to nemusíš využívat. Nulová cena člověka moc netrápí.

Osobně se divím, že ta akční letní cena nebyla symbolicky nenulová. 49 kc by mne neurazilo.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod 12341234 9. 6. 2024 13:49

pulmann píše:Objednal jsem si, ale pak jsem zjistil, že to nepotřebuji.
Asi ani nebudu aktivovat.
Tak teď nevím, jestli to musím po měsíci zrušit.
Jestli tarif bude aktivní, i když sim nedám do telefonu.
K objednání chtěli bankovní identitu, takže mají moje identifikační údaje pro fakturování.
Při objednání bylo automaticky zaslání na trvalé bydliště.
Což je pro mně nevýhodné, protože přes den nejsem doma.
U PPL jsem si to přesměroval do Boxu.

Predpokladal bych, ze SIM aktivuji automaticky, nejdele druhy den od prevzeti od kuryra, jakmile budou mit od kuryra zpetnou vazbu, ze si to zakaznik prevzal.
Take me to stve, ze to slo objednat pouze na trv. adresu, ne do boxu, ale pokud to pujde presmerovat do boxu, tak OK.
12341234
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 12341234 9. 6. 2024 13:55

eetm píše:Jaké vám nastavili zúčtovací období na paušálu? Asi nepůjde nastavit od prvního do posledního dne v měsíci?

V O2 samoobsluze vidim, ze me nastavili zacatek zuctovaciho obdobi na 12., zadna moznost zmeny tam neni.
Tech 5 dnu Data neomezene ja na kalendarni mesic nebo na zuctovaci obdobi?
12341234
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myšpulín 9. 6. 2024 14:24

Je to na zúčtovací období.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 12341234 9. 6. 2024 15:02

To je tedy nemile, kdyby mi nastavili zuctovaci obdobi na 20. treba, stacil bych vyuzit jeste pred 20. ta neomezena data na den 5 x.
Da se objednat ten tarif na jednu osobu vicekrat?
12341234
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod polda 9. 6. 2024 15:11

polda
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka