honzatrx píše:Nechapu,co tu nekteri resi za kraviny,kdyz je vse jasne.Ja objednal nove cislo,jelikoz jsem jeste nikdy nemel soukromy mobil,vzdy jen firemni zdarma,placeny firmou,tak ted si aspon pres leto uziju soukrome cislo.Dostal jsem celkem pekne,mozna pri ukonceni zkusim prevest na dobijecku Katusu.Jinak aktivace i doruceni kuryrem vse zdarma a jak tu nekteri resi automaticke obnoveni dat uz za penize,tak to lze normalne v samosce vypnout
zeptal bych se, jak jste ten tarif objednal, normálně online na webovkách nebo přes mobilní aplikaci Moje O2? Vy jste nějak usmlouval to doručení kurýrem plus aktivaci nové simky zdarma? Nebo z čeho plyne vaše přesvědčení, že tyto položky budou zadarmo? Já chápu, že jste kurýrovi neplatil žádný poplatek za doručení, ani poplatek za aktivaci karty, ale vo když vám to naúčtují v prvním vyúčtování? u O2 by mne to ani nepřekvapilo. Nebo máte ve smlouvě někde napsané, že vám tyto poplatky nebudou účtovat?
Jinak mně na chat podpoře O2 sdělili, že poplatku za doručení simky se dá vyhnout doručením simky na prodejnu, ale poplatek 99 za aktivaci karty se musí zaplatit vždycky - tedy bavili jsme se hlavně o aktivaci nového čísla..
A propo, na webu O2 se píše snad, že tuto nabídku lze využít i při přechodu z předplacenky. To znamená, že by k tomu měla jít použít i bezkreditová simka zaslaná ze simzdarma.cz, že jo? (pár jich ještě mám). A v tom případě by to mělo být snad už na tuti bez poplatku za doručení, když předplacenou SIM kartu určenou k převodu na tento tarif už mám u sebe, a snad i bez toho poplatku za aktivaci paušálního tarifu (i když tam si už nejsem tak jistý), nebo ne?