hexacore píše:Takze finalni zaver.
Volal jsem dnes na podporu.
Tak ještě, že tak.....

Pěkná bramboračka tady to s tím zrušením....
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
hexacore píše:Takze finalni zaver.
Volal jsem dnes na podporu.
Roundup píše:V každém případě očekávám, že aspoň přijde mail s tím, že byla služba korektně ukončena, ať mám potvrzení.
sender21 píše:A proč si to myslíte? Přeci pošlu 2 - 3 SMS s informací o možném prodloužení a nikdo nezapomene..... .![]()
![]()
krothgu píše:Zároveň mám požádáno o přenos čísla na Kaktus. Přenos je naplánovaný na úterý. Nyní je číslo nedostupné, tak jsem zvědavý, zda zítra ožije pod jiným operátorem.
Pokud bylo číslo vedeno pod paušálním tarifem, tak po ukončení služby prý běží ještě měsíční lhůta, kdy lze (za předpokladu, že mám uschovaný OKU kód) číslo vytáhnout z hrobu zadáním přenosu k jinému operátorovi.
Jak to dopadlo?
I po ukončení využívání telefonního čísla u vašeho původního operátora máte právo přenést své stávající číslo k MOBILu OD ČEZ, a to po dobu nejméně jednoho měsíce ode dne ukončení smlouvy u jiného operátora.
Napalm_death píše:Tak koukám,že se to táhne,tak schválně kdo na tom pojede nejdýl..
hexacore píše:Ta prilezitost na testovani byla k nezaplaceni, a vubec mi neslo o prachy, ze to je zlevnene, zdarma nebo nejak placene. Proste jako vzdy O2 nezklamalo a byl tam problem jak se zrizenim tak vypovedi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků