O2 NEO+ Bronzový +12GB za 0Kč na léto 2024

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 6. 10. 2024 13:16

O2 Family je veřejná nabídka. A stačí poslat jednu MMS v rámci ČR.
Pokud jde o banku, tak podmínku slevy v pohodě řeší 2 trvalé příkazy, jeden odchozí do jiné banky a druhý z té banky zase zpátky do Air.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 6. 10. 2024 13:22

Aheloj: já souhlasím. Sám mám Kaktus. Jen jsem odpověděl.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 6. 10. 2024 13:31

Aheloj píše:A jak si poridim to O2 Family kdyz nemam nikoho u O2? A hrat se k tomu jeste s AB BU? A kdyz neznam nikoho na Slovensku? To je fakt jednodussi to Neresto. Bez starosti a 2mbits uplne staci.

Dojdeš si na krám O2 a reknes i o to. Stačí říct. Ja posílám MMS v rodině. Člověče, přemýšlej.
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 6. 10. 2024 14:49

Je v tom oproti Kaktusu navíc neomezenka na hovory/SMS v rámci ČR, a 10Mbit neomezenka na data (a větší objem dat pro EU Roaming). Jako nevýhodu oproti Kaktusu bych viděl síť O2 (individuální) a to zřízení účtu AirBank (který je ovšem zdarma) a zavedení 2 trvalých příkazů ze/do stávající banky na protočení 10k. Nikdo neříká že Kaktus Neřešto nikomu nestačí naopak myslím že hodně lidem bude vyhovovat (hlavně mládeži).
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 6. 10. 2024 15:20

Jenom pro úplnost, data jdou až 5x měsíčně, vždy na 24 hod., zrychlit na max.
Co se týká pokrytí, tak oproti TM nevidím žádné zhoršení. A to používám data na cestách pro netové rádio (mobil spojený s autorádiem přes BT). Kde byly dřív výpadky u TM, tam jsou dneska i u O2, resp. kde fungovalo připojení u TM, tam funguje i u O2.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod dj.kure 6. 10. 2024 22:13

hauzz píše:Je v tom oproti Kaktusu navíc neomezenka na hovory/SMS v rámci ČR, a 10Mbit neomezenka na data (a větší objem dat pro EU Roaming)…

A po pár měsících (já to udělal asi po osmi) si můžete vygenerovat OKU a za stejnou cenu vyjednat vyšší tarif (Zlatý), kde je net 20Mbit a o 10GB více v roamingu. Čili skvělá nabídka. Teď platím 638Kč, protože neřeším posílání MMS, ale místo toho mám O2 Security. Se slevou AB krásných 338Kč za komplet neomezenku. O tom se mi dříve mohlo jen zdát.
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 7. 10. 2024 16:30

Kdybych potreboval neomezenku min/sms/dat tak za +-300 asi dobre za O2 stribrny. Ale proc zbytecne preplacet, kaktus za 50Kc s 2GB/mesic(jiz nastradano pres 10GB za par mesicu) je zcela dostatecny.
Takze verim, ze Kaktus ma sve misto no, pro mne je dulezite byt online, v socialni bubline komunikujeme jenom pres ruzne messengre...
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod josaph2831 7. 10. 2024 17:36

Který poskytovatel je aktuálně nejrelevantnější?
josaph2831
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 7. 10. 2024 17:55

slavo963 píše:Takze verim, ze Kaktus ma sve misto no, pro mne je dulezite byt online, v socialni bubline komunikujeme jenom pres ruzne messengre...

Tak pokud ti stačí 2GB/m jenom na nějaké psaní v messengerech tak proč ne? Ja bych se uz nechtěl takhle škrtit. Mam 15GB dat plnou rychlosti a potom 20Mbit a minuly měsíc jsem presne vyčerpal 15. Jen jsem furt online, hudba, koukani všude, pouštěni hudby. Kazdy to ma jinak. Někdo šetří na tarifu a potom prokouri krabku denne a parset padne obdnen v knajpě. Neříkám, ze to tvůj případ, ale občas koukam jako blázen, na to, jak lidi denne jezdi v MHD na lístky a projedou rocne 8000kc misto ročního kuponu za 3650kc, na kterej nemají. :)
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 7. 10. 2024 17:57

@josaph2831: Nejrelevantnější čemu?
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aheloj 8. 10. 2024 05:33

slavo963 píše:Kdybych potreboval neomezenku min/sms/dat tak za +-300 asi dobre za O2 stribrny. Ale proc zbytecne preplacet, kaktus za 50Kc s 2GB/mesic(jiz nastradano pres 10GB za par mesicu) je zcela dostatecny.
Takze verim, ze Kaktus ma sve misto no, pro mne je dulezite byt online, v socialni bubline komunikujeme jenom pres ruzne messengre...

Jak se da u Kaktusu ziskat 2GB za 50Kc?
Aheloj
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 8. 10. 2024 06:22

Díky triplu. Ceníková cena 150Kč pak v reálu vychází na 50Kč.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 8. 10. 2024 11:01

Neboli soustavně měnit SIM karty, k tomu hlídat Dobíječku a otravovat se s tím. Navíc bonus kredit je až od dobití za 200 Kč výše, takže to stejně nevychází. A kromě toho to celé stojí výhradně na tom, že z takové SIM nebude dotyčný nikdy volat a posílat SMS.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Aheloj 8. 10. 2024 11:42

Jean_Valjean píše:Neboli soustavně měnit SIM karty, k tomu hlídat Dobíječku a otravovat se s tím. Navíc bonus kredit je až od dobití za 200 Kč výše, takže to stejně nevychází. A kromě toho to celé stojí výhradně na tom, že z takové SIM nebude dotyčný nikdy volat a posílat SMS.

Presne
Aheloj
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 8. 10. 2024 11:43

Karty se soustavně měnit nemusí. Za cenu 550Kč lze získat celkový kredit 1610Kč (500+1000+100+10) platný na 1 rok, který bude stačit na automatickou obnovu balíčku 2GB za 150Kč po dobu 10 měsíců. A volat a psát z té karty lze samozřejmě taky, jen si na to člověk musí udržovat kredit (dobíjet lze od 50Kč, Dobíječka funguje od 200Kč). Jinak Kaktus má své vlastní téma viewtopic.php?f=1939&t=1200358, další diskuse kdyžtak tam, zde jsme OT.
Milos
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka