O2 NEO+ Bronzový +12GB za 0Kč na léto 2024

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod TrustNo1 7. 1. 2025 16:31

Ano, SMS měla toto znění:

"Doufame, ze jste si nas vanocni tarif na zkousku poradne uzili! Jeste dva dny ho muzete mit uplne zadarmo, pak Vas bude stat 749 Kc mesicne. Tarif si muzete kdykoliv upravit nebo ho do 8. ledna uplne zrusit - vse pohodlne v aplikaci Moje O2: https://mo2.o2.cz/promo . Vase O2"
TrustNo1
Junior

Odeslat příspěvekod culti 7. 1. 2025 17:12

adresa neexistuje
culti
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 7. 1. 2025 17:30

Ta adresa spusti na mobilu aplikaci O2.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod m.x. 7. 1. 2025 17:39

mně už taky, měli asi dočasné problémy
m.x.
Junior

Odeslat příspěvekod brumak 7. 1. 2025 17:54

m.x. píše:
brumak píše:Potkal někdo v nějakých podmínkách, že "do 08.01." opravdu znamená "do 08.01. včetně", tedy do 08.01., 23:59, a ne do 07.01., 23:59?

tak asi nebudu sám, komu teď přišla SMS, že může zkoušet ještě dva dny

ano, přišla mi taky, ruším až zítra :-)
brumak
Junior

Odeslat příspěvekod opat (novy) 8. 1. 2025 13:37

No a jaký je z této akce závěr , za kolik vám tento tarif (Neo + Bronzový 12GB) nechali kdo si to nechal , ať už s internetem nebo s dalšíma službama či samostatně , my mame od nich jen internet a tento tarif nám dali za 399kc , ale hádám že to šlo i za 349kc? Díky za info
opat (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod hahoc 8. 1. 2025 13:58

Tak jsem volal na online (tedy oba jsme se vzajemne videli), ze chci zrusit tarif zdarma. Pul hodiny busila do pocitace az mně oznamila, ze ten tarif platil do 7.1. a ted uz budu normalne platit.
Kdyz jsem durazne nesouhlasil, tak zase bušila a rekla, ze se splete, ze mi posle objednavku ke schvaleni a tim se tarif zrusi. Zak fajn.
Objednavka přišla, ale o zadnem zruseni, naopak o zacatku placeni 749 Kc. Tedy pokud bych odsouhlasil, tak bych mel normalni placeny tarif.
Tak jsem tam volal znovu a ze pry oni maji tu zpravu o zruseni ne tu moji zpravu, ze ktere jsem ji cetl.
Tarif mi hned zrusila a za par vterin byl nefunkční.
Byl to od te prvni operatorky jen omyl z neeznalosti nebo me chtela podvest? �
Jo a vcera mi prisla taky sms, ze mohu jeste 2 dny vyuzivat zdarma, ale tu jsem pochopil, ze vcera a dnes, nikoliv i 9.1. jak ctu u nekoho v diskuzi. Zruste dnes.

-- 8. 1. 2025 14:00 --

Tak jsem volal na online (tedy oba jsme se vzajemne videli), ze chci zrusit tarif zdarma. Pul hodiny busila do pocitace az mně oznamila, ze ten tarif platil do 7.1. a ted uz budu normalne platit.
Kdyz jsem durazne nesouhlasil, tak zase bušila a rekla, ze se splete, ze mi posle objednavku ke schvaleni a tim se tarif zrusi. Zak fajn.
Objednavka přišla, ale o zadnem zruseni, naopak o zacatku placeni 749 Kc. Tedy pokud bych odsouhlasil, tak bych mel normalni placeny tarif.
Tak jsem tam volal znovu a ze pry oni maji tu zpravu o zruseni ne tu moji zpravu, ze ktere jsem ji cetl.
Tarif mi hned zrusila a za par vterin byl nefunkční.
Byl to od te prvni operatorky jen omyl z neeznalosti nebo me chtela podvest? �
Jo a vcera mi prisla taky sms, ze mohu jeste 2 dny vyuzivat zdarma, ale tu jsem pochopil, ze vcera a dnes, nikoliv i 9.1. jak ctu u nekoho v diskuzi. Zruste dnes.
hahoc
Junior

Odeslat příspěvekod TrustNo1 8. 1. 2025 14:16

opat (novy) píše:No a jaký je z této akce závěr , za kolik vám tento tarif (Neo + Bronzový 12GB) nechali kdo si to nechal , ať už s internetem nebo s dalšíma službama či samostatně , my mame od nich jen internet a tento tarif nám dali za 399kc , ale hádám že to šlo i za 349kc? Díky za info

Pokud vím, tak se nikomu u tarifu O2 NEO+ Bronzový nepodařilo dostat v rámci retence na cenu nižší, než 399 Kč. Pokud ano, tak mě případně někdo, prosím, opravte.

Dnes, po ukončení akce, se všem bez ohledu na účtovací období zase vynuloval počet dnů v rámci služby "Data naplno". Včera jsme na soukr. čísle měli vyčerpáno vše vč. bonusu 5+5 dnů, dnes máme opět plných 5 dnů a po konci účtovacího období (16.-15. v měsíci), budeme mít opět 5 dní. Podobně to bylo i u firemního telefonu, kde máme účtovací období k 1. v měsíci s tím rozdílem, že 1.1. se obnovily všechny dny, i bonusové (5+5 dnů) a dnes se obnovily jen ty základní (5 dnů).
TrustNo1
Junior

Odeslat příspěvekod m.x. 8. 1. 2025 17:11

mně to taky vypadá, že se vyresetoval počet dnů naplno na 5, ale jiné indicie o údajném ukončení akce nemám, včera mi paní na telefonu tvrdila, že stačí zrušit do té půlnoci 8.1. (myšleno dnes večer) (ale spíš to bylo tak, že se mnou souhlasila, moc znalecky nepůsobila; taky se mnou souhlasila v tom, že kdyby se to nějak nestihlo, platila by se jen poměrná část), a nic zajímavého retenčního/"neoficiálního" mi nenabídla (nepočítám známé návrhy na konto u AirBank apod.; možná to bylo tím, že jsem se postavil do fronty na tel.č. 800123456, asi jsem měl raději použít nějakou tu žádost na zpětné zavolání z apky, kde jsem to tam jen viděl...)

AKTUAL.:
tak to tedy ruším (link jsem nenašel v Moje O2 na webu na ntb, tak jedu v mobilu, taky na webu zřejmě, ale z apky, ale je to opruz, to zrušení ("Deaktivace tarifu" …) je udělané jako objednávka nové služby, resp. návrh smlouvy/dodatku; zaškrtávám jen první souhlas, další dva spamové/antiprivacy ne, a pak potřeba ještě ten poslední "Souhlas o bezodkladné poskytnutí ..." (haha) téhle "služby"; za chviličku bylo hotovo)

o2-neo-bronz-vanoc-nazkousku-zrus-1.png
o2-neo-bronz-vanoc-nazkousku-zrus-1.png (58.63 ) Zobrazeno 708 krát

o2-neo-bronz-vanoc-nazkousku-zrus-2.png
o2-neo-bronz-vanoc-nazkousku-zrus-2.png (23.71 ) Zobrazeno 708 krát

o2-neo-bronz-vanoc-nazkousku-zrus-3.png
o2-neo-bronz-vanoc-nazkousku-zrus-3.png (96.92 ) Zobrazeno 708 krát

(... ale bylo to hezké ojeté číslo, 601 xyz xzy)
Naposledy upravil m.x. dne 8. 1. 2025 18:31, celkově upraveno 12
m.x.
Junior

Odeslat příspěvekod cooltour 8. 1. 2025 17:28

Právě jsem ukončil, ovšem ne přes app - ačkoliv jsem se fakt snažil, nezadařilo se, neustále přihlašování i přes již aktuální přihlášení v app, změna hesla, nutné potvrzení SMS blablabla. Přes infolinku ukončení okamžitě, až tak že se přerušil hovor a musela mi zavolat na jiný,kontaktní mobil :-D Takže doporučuji nečekat na 23:55 dneska.
cooltour
Junior

Odeslat příspěvekod dejvy 8. 1. 2025 18:26

Celkem hladce jsem teď zrušil přes appku. SIM byla ihned neaktivní.
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 8. 1. 2025 19:20

Taky jsem rušil, ne přes appku, ale převodem. 2x volalo retenční odd. a nabídli mi, že pokud si tarif ponechám, jsou schopni cenu snížit na 449 Kč. Nepřijal jsem to, vysvětlil jsem, že to mám jen na zkoušku po dobu svátků.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod m.x. 8. 1. 2025 20:38

zajímavé, přenos čísla jinam místo rušení, to mě nenapadlo
m.x.
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 8. 1. 2025 20:46

Mně se vygenerovalo krásný číslo, tak jsem si ho nechal.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod m.x. 8. 1. 2025 20:56

mně taky, ale zjistil jsem na webu o2 (zjišťování operátora k urč. datu), že už kdysi bylo u TM. .. a nedlouho po aktivaci mi kdosi se snažil volat (naštěstí jen jednou), a taky operátorka při ověřování totožnosti při telefonátu ohledně rušení říkala, že v systému kromě mě vidí jakousi paní :)
m.x.
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka