HW budget T-M a jeho využití

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod balatii SaD 3. 10. 2024 15:30

Zdravím, od T-Mobile jsem dostal HW budget ve výši 50 000 Kč a zvažuji, jak ho co nejefektivněji využít. Zajímalo by mě, jaké telefony nebo další zařízení aktuálně nabízejí a jestli máte nějaké doporučení na konkrétní modely, které by se následně dobře prodaly nebo byly dobrou volbou. Využití HW budgetu pro mě neplánuji. Mimochodem, všiml jsem si, že využití HW budgetu u T-Mobile (a asi i u jiných operátorů) je trochu komplikované, protože jejich slevy nejsou ve skutečnosti tak výrazné. Máte s tím někdo podobné zkušenosti? Díky předem za rady a tipy! :-)
balatii SaD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zivan 3. 10. 2024 17:35

Web jim nefunguje? Tam je snad videt, jake zarizeni nabizeji, ne?
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod balatii SaD 3. 10. 2024 17:56

Web jim funguje, spíš mi jde o to, jak smysluplně využít přidělený HW budget, protože ho sám pro sebe nevyužiji. Rád bych dostal radu, co koupit (třeba nějaký konkrétní telefon nebo jiné zařízení z jejich nabídky), a následně to nabídnout dál s cenou sníženou o 15–30 % oproti ceně, za kterou se produkt prodává v lepších e-shopech. Problém je, že operátoři mají většinou výrazně vyšší ceny než na internetu, ale občas mají v nabídce něco, co se těmto cenám blíží. Máte s tím někdo zkušenosti? Kamarád mi např. navrhl Samsung S24, ale podle mě to není ideální volba.
Naposledy upravil balatii SaD dne 3. 10. 2024 18:04, celkově upraveno 1
balatii SaD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod peta809 3. 10. 2024 18:03

Samsungy ztrácejí neskutečně rychle na ceně, tak když už něco takového kupovat, tak jednoznačně Apple!
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod balatii SaD 3. 10. 2024 18:06

Hw budget bych promenil a hned prodaval...tzn. byl by zcela novy , se zarukou atd. Spise se mi jedna o to , jestli nekdo nevi o necem z nabidky TM, co se vyplati vzit a prodat s co nejmensi ztratou.
balatii SaD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MacLuke2 8. 10. 2024 20:39

Můžu se zeptat jaký máte minimální měsíční plnění na takový budget? Smlouva na 2 nebo 3 roky? Vyjednávám ted taky o budgetu, tak by mě zajímalo jaké jsou jejich maximální možnosti. Děkuji.
MacLuke2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dumardus 4. 11. 2024 12:16

Můj tip 10K Kč a více... Jinak, t mobile hw budget vyčerpat samozřejmě jde, ale ceny jsou úmyslně navýšeny, tak aby operátor na tom moc netratil.
dumardus
Junior