Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Milos píše:Tak jim tuto informaci sděl a požádej, aby to tvé IMEI dali na whitelist.
pajtasek píše:Zprovoznili mi to. Kl
chellko píše:existuje priamo usb 4G lte modem ktory zaroven vie robit sam bez pouzitia ineho zariadenia wifi hotspot. Cize staci zapojit kdekolvek do USB . A tym ze podporuje " virtualnu sietovu kartu " tak sa da zapojit na windows, linux, openwrt a teda vacsina routrov ktore podporuju pripojenie usb modemu. A hlavne je to lacnejsie ako to ZTE co predava O2. A 100% podporovane upravou ... Ak chce niekdo info tak do spravy sem to pisat nejdem. Ja to aktualne pouzivam v aute ako dalsi connect, zapojim len do usb portu a neustale mi bezi wifi hotspot. A nemusim riesit M7200 a bateriu ci sa casom poskodi ked by bola neustale v napajani a podobne. Vtipne , ze vlastne ten 4G USB STICK v skutocnosti bezi na operacnom systeme Android 4.4Cize je vlastne telefon
corpsegrinder píše:Pokud to má IMEI telefonu, tak by to měli blokovat, ne? Jak dlouho už to testuješ? Mně tedy opakovaně tvrdili, že podporovaný je jen ten jejich TP-link M7200, ale uvažuju spíš o tom Mercusys MT110. Máte ho někdo s tím Connectem otestovanej?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků