O2 Connect

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Milos 30. 5. 2025 10:22

Tak jim tuto informaci sděl a požádej, aby to tvé IMEI dali na whitelist.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod narg- 30. 5. 2025 10:40

-- 30. 5. 2025 10:43 --

Milos píše:Tak jim tuto informaci sděl a požádej, aby to tvé IMEI dali na whitelist.

takova mala technicka bokem, proč by to měli delat ??
Na blbou otazku, blba odpověď .

3410,N3230,N-gage,T610 ->N95
narg-
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 30. 5. 2025 11:11

Ono kdyz neexistuje jednoznacny seznam, proc to nezkusit?
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 30. 5. 2025 11:42

@narg: Protože je to tablet a tablety patří do oficiálně podporovaných zařízení.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pajtasek 30. 5. 2025 12:40

Jo,ale podle IMEI se tváří jako phone. Tož tak. Tak čekám co bude.
pajtasek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 12. 6. 2025 11:17

@pajtasek: Jak jsi dopadl, s tím tvým tabletem a whitelistem?
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pajtasek 12. 6. 2025 13:11

Zprovoznili mi to. Kl
pajtasek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chellko 16. 6. 2025 17:04

existuje priamo usb 4G lte modem ktory zaroven vie robit sam bez pouzitia ineho zariadenia wifi hotspot. Cize staci zapojit kdekolvek do USB . A tym ze podporuje " virtualnu sietovu kartu " tak sa da zapojit na windows, linux, openwrt a teda vacsina routrov ktore podporuju pripojenie usb modemu. A hlavne je to lacnejsie ako to ZTE co predava O2. A 100% podporovane upravou ... Ak chce niekdo info tak do spravy sem to pisat nejdem. Ja to aktualne pouzivam v aute ako dalsi connect, zapojim len do usb portu a neustale mi bezi wifi hotspot. A nemusim riesit M7200 a bateriu ci sa casom poskodi ked by bola neustale v napajani a podobne. Vtipne , ze vlastne ten 4G USB STICK v skutocnosti bezi na operacnom systeme Android 4.4 :D Cize je vlastne telefon :D
BNESIM.com Zlava 5€ kod D3KVPN7E
chellko
Junior

Odeslat příspěvekod corpsegrinder 16. 6. 2025 18:20

Pokud to má IMEI telefonu, tak by to měli blokovat, ne? Jak dlouho už to testuješ? Mně tedy opakovaně tvrdili, že podporovaný je jen ten jejich TP-link M7200, ale uvažuju spíš o tom Mercusys MT110. Máte ho někdo s tím Connectem otestovanej?
corpsegrinder
Junior

Odeslat příspěvekod narg- 16. 6. 2025 20:39

pajtasek píše:Zprovoznili mi to. Kl

jak vam to funguje??

-- 16. 6. 2025 20:40 --

chellko píše:existuje priamo usb 4G lte modem ktory zaroven vie robit sam bez pouzitia ineho zariadenia wifi hotspot. Cize staci zapojit kdekolvek do USB . A tym ze podporuje " virtualnu sietovu kartu " tak sa da zapojit na windows, linux, openwrt a teda vacsina routrov ktore podporuju pripojenie usb modemu. A hlavne je to lacnejsie ako to ZTE co predava O2. A 100% podporovane upravou ... Ak chce niekdo info tak do spravy sem to pisat nejdem. Ja to aktualne pouzivam v aute ako dalsi connect, zapojim len do usb portu a neustale mi bezi wifi hotspot. A nemusim riesit M7200 a bateriu ci sa casom poskodi ked by bola neustale v napajani a podobne. Vtipne , ze vlastne ten 4G USB STICK v skutocnosti bezi na operacnom systeme Android 4.4 :D Cize je vlastne telefon :D

jaky usb modem mate a jaky tarif ??

-- 16. 6. 2025 20:42 --

corpsegrinder píše:Pokud to má IMEI telefonu, tak by to měli blokovat, ne? Jak dlouho už to testuješ? Mně tedy opakovaně tvrdili, že podporovaný je jen ten jejich TP-link M7200, ale uvažuju spíš o tom Mercusys MT110. Máte ho někdo s tím Connectem otestovanej?

mě taky, a HOODNE bych se divil, kdyby suport povolil zarizeni, ktere o2 ani neprodava! pokud se nad nim nejakej technik nesmiloval a nacerno to povolil, coz bych se divil, a prvni kontrola to vypne

-- 16. 6. 2025 20:49 --

s tim mercury, nekdo pise ze mu to jde, nekdo ze ne, koule bych na to nesazel ,ale zkus si to
Na blbou otazku, blba odpověď .

3410,N3230,N-gage,T610 ->N95
narg-
Junior

Odeslat příspěvekod chellko 17. 6. 2025 00:42

nejaky noname ale s EU pasmami ( mam ich od cinana ktoremu sme preclievali kontajner ) ale za to ma chip ktory sa presne hodi na to aby sa to dalo "opravit". Ono podla IMEI povodne to bolo take oznacenie ze BL 2 "phone" nieco ako vyssie niekdo riesil akurat IMEI nedavali do whitelistu. Mne sa celkom paci , ze to samoosebe vytvara wifi hotspot aj bez pouzitia dalsieho zariadenia a staci ked to bezi uplne kdekolvek. Aj napajanie USB2 v starej telke to berie a vytvori hotspot. Ale da sa to napojit aj za bezny router ktory podporuje usb modem ale operacny system a tym padom ak ma router este anteny navyse lepsi signal. Ale ono ten usb stick sam osebe ma pod krytom pripravu na antenu cez redukciu takze da sa pripojit pre este lepsi dosah wifi.

Skor ma zaujima teraz prave testujem modem co mam v starom notasi X23O v minipcie slote MC7710 sierra wireless , ze ci bloknu ale skor ano ale zase odblokovat to musia kedze to je priamo v notebooku takze kategoriu to splna . Kazdopadne daju sa robit rozne triky aj cez rozne redukcie ale to by sa nemalo riesit tu ale PM alebo niekde v uzavretej skupine. Sa cudujem , ze niekdo nezalozil niekde na DISCORDe ale TELEGRAMe uzavretu skupinu na pozvanky na "rozne" tipy triky ohladne AJ takychto veci.

Mimochodom pre tych ktory by chceli vyuzit aj 5G alebo vacsie rychlosti ako CAT 3 alebo 4 tj nad 150/50 Mbit su dobre modemy ktore sa zapoja cez redukcie do usb3 napriklad a tam sa da tiez vselico a ceny nie su tak drasticke velke :) A to sa potom nahodi do routra kde bezi napriklad openwrt a mate uz aj solidne rychlosti a nie ako ten usb stick ZTE alebo na baterku M7200 .... to len pre info
BNESIM.com Zlava 5€ kod D3KVPN7E
chellko
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 17. 6. 2025 04:50

Uzavrena diskuze? :-)
Zadnou vetsi rychlost nepotrebuji, pro me je nejdulezitejsi, ze je to k tarifu zdarma ta jedna SIM navic. Jen kvuli tomu jsem k O2 presel od Vdf.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod Nusepav 1. 7. 2025 17:12

zkoušel někdo s O2 connect sim kartou modem Alcatel / TCL MW45V2 ?
Nusepav
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 1. 7. 2025 17:14

Je to sice neověřená informace, ale na prodejně mi tvrdili, že o2 connect můžu dát i do staršího modemu - m7000. Nezkoušel jsem.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 2. 7. 2025 10:19

Ano, starší TP-Link modem M7000 i novější modem M7200 jsou povolená zařízení.
Milos
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka