Jakou předplacenou O2 SIM na příchozí volání?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jege 10. 3. 2025 11:22

Hledám předplacenou SIM, která musí být u O2 a která by sloužila jenom na příchozí hovory, jelikož protistrana má neomezené volání do O2. Která se na to hodí nejlépe? Ideálně s co nejdelší platností kreditu i možností prozvánění bez odečítání kreditu. :hm
jege
Junior

Odeslat příspěvekod jege 10. 3. 2025 15:24

Jo, na to jsem se už díval, ale trochu mě tam vadí, že kdy to dotyčný při prozvonění náhodou zvedne, tak je 25 Kč v čudu, takže spíše bych preferoval nějakou SIM s normální tarifikaci. :hm
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 10. 3. 2025 16:19

Bleskmobil byval zahrnuty ve 'volani do O2', aktualni stav ale nevim.
Budes muset pohledat na bazaru kartu s nekterym ze starsich predplacenych planu (cca 4,90-7,90/min).
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod gounelle 10. 3. 2025 18:39

https://www.o2.cz/osobni/volani/dataman ... 71-a257647

SIM DATAMANIE 4GB, 12GB, 100GB nebo NEO - pořídíš zdarma
Naposledy upravil gounelle dne 10. 3. 2025 21:29, celkově upraveno 1
gounelle
Junior

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 10. 3. 2025 18:53

jege píše:Jo, na to jsem se už díval, ale trochu mě tam vadí, že kdy to dotyčný při prozvonění náhodou zvedne, tak je 25 Kč v čudu, takže spíše bych preferoval nějakou SIM s normální tarifikaci. :hm

Tak neprozváněj, ale posílej kód: https://www.o2.cz/podpora/volani-z-mobilu/o2-ozvi-se
Nemusíš tam mít žádný kredit a až ti sim umře, tak si objednáš novou. Komplexní řešení zcela zdarma :-))
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod jege 10. 3. 2025 19:56

gounelle: Jak to pořídím zdarma, když tam jsou ceny od 599 do 849 Kč? Já to potřebuji jenom na příchozí hovory, tak k čemu mi budou nějaké balíčky za 599 až 849 Kč? :hm
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 10. 3. 2025 20:40

SIMka je zdarma, balicek na ni nemusis kupovat. Stacilo poradne cist a ne se hned desit.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jege 10. 3. 2025 20:52

Já tomu ale stále nerozumím. Může to někdo popsat trochu podrobněji? Na stránkách O2 se píše, že daný balíček se platí při aktivaci SIM. Nechce se mi přečítat XYZ stránek podmínek O2, abych zjistil, jestli je povinnost daný tarif po aktivaci SIM uhradit anebo ne, a nechtěl bych, aby to O2 po mě za pár měsíců anebo let vymáhalo přes nějakou exekuci anebo že mi bude SIM bez aktivace a uhrazení balíčku k ničemu. A také nemohu zavolat na infolinku O2 a drze jím říct, že chci zadarmo SIM, ale využívat jejích balíček nemám zájem. :hm
jege
Junior

Odeslat příspěvekod jege 14. 3. 2025 16:52

ze.us píše:Bleskmobil byval zahrnuty ve 'volani do O2', aktualni stav ale nevim.
Budes muset pohledat na bazaru kartu s nekterym ze starsich predplacenych planu (cca 4,90-7,90/min).

Takže současný systém předplacenek od O2 jsem nepochopil, a nikdo jej tu podrobněji nevysvětlil, ale pomohl mi citovaný příspěvek a jelikož jsem měl doma nepoužívanou SIM od BleskMobilu, tak jsem vyzkoušel jak TescoMobile, tak i BleskMobil, a paradoxně při volání na TescoMobile se kredit u O2 předplacenky odečítá, ale u volaní na BleskMobil nikoliv, takže namísto předplacenky O2 lze použít i předplacenku BleskMobilu. :tleskani
jege
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 14. 3. 2025 20:03

To není paradox když Bleskmobil je rebrand O2 (mrkněte na podmínky SIM na obale-smlouva se uzavírá s O2 Czech Republic) tak se volání do něj chová jako volání do vlastní sítě O2. Kdežto Tescomobile je joint venture O2 a Tesco a je to samostatný subjekt.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 22. 4. 2025 17:16

Mam dotaz, chci se vratit se svoji SIM jako cislem primo pod O2. Mam to spis pro pasivni jen prijem hovoru a to spis vyjmecne (urad, banka) a prijem pasivne sms ([potvrzeni) jaky nejlevnejsi tarif byse dal na takovou SIM u O2 dat?

Pripadne i nejaky pausal, kdysi bylo neco jako za 0 czk a zaplatil dotycny jen kdyz to pouzil.
Jak se takovy tarif jmenuje?

Mam to spis do zahranici, kvuli tomu ze tam O2 primo lepsi funguje ale virtualni operatori nemaji smlouvy a pak nechodi sms s kodem.
ripper6
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 22. 4. 2025 21:01

U O2 pausal za nula? Kdyz budes mit kliku, dostanes Basic za 49 (treba za zneuziti O2 Machine za 19).
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 22. 4. 2025 21:28

@ripper6: Je to tak, O2 nemá žádný paušální tarif za 0Kč.

Pořiď si zdarma předplacenou kartu O2. První rok budeš mít její vedení zdarma a pak si dobitím kreditu za 200Kč (přes internetové bankovnictví) každý rok prodlužíš její platnost o 12 měsíců. Vyjde tě to tak na 16,70/měsíc. Nebo ji můžeš dobíjet každého půl roku za 200Kč (abys nepřišel o kredit, jelikož jeho platnost je jen 6 měsíců) a po několika letech si kartu převedeš k jinému operátorovi a nahromaděný kredit si necháš vyplatit.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 23. 4. 2025 08:14

Kredit si můžeš nechat vyplatit, ale v tomto případě bych moc nesázel na to, že nějaký dostaneš, protože toto operátoři nepovažují za běžné využívání služeb a kredit nejspíš odmítnou vrátit.
Jean_Valjean
Junior

Další stránka