Nejlevnější "udržovací" tarif Vodafone

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Klaa38 2. 4. 2025 18:50

Ahoj,

jaký je nejlevnější tarif od Vodafone, který se dá (i mimo oficiální nabídku) získat?

Potřebuji zachovat jedno telefonní číslo a z určitého důvodu nemůže být na předplacenou kartu.

Děkuji
Klaa38
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod corpsegrinder 2. 4. 2025 19:51

U Vodafonu existuje tzv. "zaměstnanecký program", kde nejlevnější tarif obsahující neomezené volání + SMS do vlastní sítě a 1 GB dát stojí 88 Kč.
corpsegrinder
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 3. 4. 2025 00:45

Jen dotaz proč zrovna Vodafone? Zkusil bych poptávku do šedivek i když tam bude spíš Vodafone onenet.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ze.us 3. 4. 2025 09:48

Sazkamobil ma tarif za 59.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jezevcik8475 3. 4. 2025 10:32

Převod SIM jedině ke Kaktusu, s minimálním dobitím kreditu jen 50,-Kč 1 x za rok.
jezevcik8475
Junior

Odeslat příspěvekod Klaa38 3. 4. 2025 10:33

Potřebuji, aby ale podporovala taková SIM karta CLIP, tj. zobrazování čísla ze SIM karty při volání přes VOIP
Klaa38
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ze.us 3. 4. 2025 12:57

To je ale v moci VoIP operatora, ne?
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 3. 4. 2025 13:12

To je v moci hlavních mobilních operátorů, kde pro tyto účely musí zákazník požádat o vyjmutí z ochrany proti spoofingu.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 3. 4. 2025 15:36

Vlastne pravda, ze to VoIP umi neznamena, ze to projde.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomplee 3. 4. 2025 20:23

Já mám u Vodafonu nulový tarif, neplatím žádný paušál.

Kromě toho mám u Vodafonu i předplacenku a tam jsem taky požádal o vyjmutí z ochrany proti spoofingu. Přímo na tom formuláři ale píšou, že předplacenky vyjmout nelze, proto asi tento dotaz zde. Já ale plánuju počkat asi měsíc, formulář přijali tak čekám, že možná vyjmou i předplacené číslo.
Tomplee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xtonda 8. 4. 2025 02:15

Klaa38 píše:Potřebuji, aby ale podporovala taková SIM karta CLIP, tj. zobrazování čísla ze SIM karty při volání přes VOIP

Emtéčko, mají tarif za 39 měsíčně a proces vyjmutí CLIP z blacklistu aby to šlo použít u operátora Odorik jsem absolvoval.
xtonda
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 8. 4. 2025 02:42

Nevím, proč to lpění na Vodafone.
Vodafone nabízel nulový tarif (postpaid), kde udržovací náklady byly byly prakticky nulové (podle podmínek bylo třeba jednou do roka utratit alespoň jednou placenou službou (třeba poslat SMS... a protože vyúčtování je u VF nutné platit jen pokud je na něm dluh 120 Kč a více... tak se platit nemuselo nic).
Minulý rok VF vyhrožoval, že ho zruší všem, co ho mají. A dokonce s tím začal. Ale pak od toho ustoupil. Takže mezi lidmi nulový tarif stále je. Buď získat od někoho, kdo se ho už chce zbavit. Nebo zkusit, zda ho VF dovolí zřídit. S obojím přeji hodně štěstí, ale ta možnost tu je.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod Tomplee 8. 4. 2025 15:30

5uch píše:Nevím, proč to lpění na Vodafone.

Nevím jak OP, ale já třeba lpím na Vodafone protože u nás na vesnici nikdo jiný nemá signál.
Tomplee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pulmann 8. 4. 2025 15:47

Mám stále ještě nulový tarif u Vodafonu.
V alarmu.
Každý měsíc cca 2 SMS.
Minimální platba 120 Kč mi vychází tak 1 x ročně.
pulmann
Junior

Odeslat příspěvekod t152 30. 4. 2025 05:58

Nulový tarif mám také stále a ani jednou za snad 10 let jsme z něj nevolal ani neposlal sms. Občas mi na to číslo někdo zavolá a to jim asi stačí.
t152
Junior

Další stránka