AUTONOMIA code s.r.o. je klasický šedý operátor, který funguje pod O2/t-mobile/vodafone. Komunikace probíhá prostřednictvím Anpose. Fakturuje Anpose, která by měla platit operátoru. Trošku divný, ale proč ne.
Já mám služby u O2 a T-mobile. Trápí mě pouze O2, kde mám telefonní číslo.
Informaci, že to je pod Autonomia není úplně snadné zjistit. Ze začátku jsem si myslel, že to je vše pod Anpose. Aktuálně se tyto dvě firmy nepohodli. Každá tvrdí, že je problém u druhé. Klasika trestní oznámení atd.
Tzn. firma Autonomia, na kterou jsou psané čísla, tvrdí, že nemá uhrazená faktury u O2. Anpose tvrdí, že to je uhrazené.
Výsledek je ten, že Autonomia drží telefonní čísla (a další služby - internet a TV) a chtějí zaplatit znova. Anpose ke službám nemá přístup či nějaký omezený...
Takže k tomu, abych se dostal k telefonnímu číslu (dostal ho na RČ), tak mě to bude stát mezi 1500 - 2000 Kč. Čekám kolik si řeknou.
Zkoušel jsem komunikaci napřímo s O2. Neúspěšně.
Bylo by fajn, pokud to řeší někdo taky, jestli by sdílel jaké kroky podnikl a jaký to má výsledek.
Pokud by si to někdo přečetl z operátora, tak kdyby se k tomu dalo stanovisko, bylo by to skvělé.